Η ΣΩΤΗΡΙΑ...
βρε Δημήτρη μου αυτό λέμε ,ότι όταν είσαι σίγουρος για την αλήθεια σου δεν έχεις ανάγκη να πείσεις κανέναν γι'αυτήν ,το αν θέλουν να πειστούν οι άλλοι αυτό δεν θα πρέπει να μας αφορά.Καί γιατί να πείσουμε τους άλλους???
Και οι άλλοι θέλουν να πειστούν???

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Αποδοχή
Μια ακόμα φοβία της εποχής μας...
Πράττουμε ή απλώς ακολουθούμε αυτά που μας υποβάλλουν ;
Όταν η αγάπη προς τον εαυτό μας δεν μας αρκεί χρειαζόμαστε τα λογάκια των τρίτων να μας χαϊδεύουν τα αυτάκια!!! Δεν πρέπει να διαφέρουμε, γιατί απλά ίσως να μην θέλουμε... να πράξουμε και να μένουμε στο βαλτότοπο που μας έμαθαν ότι είναι η ζωή...
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι !!!
που βέβαια ο κύριος το είπε για τελείως διαφορετικό σκοπό από ότι συνήθως το χρησιμοποιούμε...
Διώχνω τα πρέπει που με εμπλουτίσατε και κρατάω τα θέλω που ΕΓΩ επιλέγω γιατί απλά πράττω ξεκινώντας να ζω μια ζωή που μου αξίζει είτε διαφέρω είτε δεν διαφέρω...
Όταν η αγάπη προς τον εαυτό μας δεν μας αρκεί χρειαζόμαστε τα λογάκια των τρίτων να μας χαϊδεύουν τα αυτάκια!!! Δεν πρέπει να διαφέρουμε, γιατί απλά ίσως να μην θέλουμε... να πράξουμε και να μένουμε στο βαλτότοπο που μας έμαθαν ότι είναι η ζωή...
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι !!!
που βέβαια ο κύριος το είπε για τελείως διαφορετικό σκοπό από ότι συνήθως το χρησιμοποιούμε...
Διώχνω τα πρέπει που με εμπλουτίσατε και κρατάω τα θέλω που ΕΓΩ επιλέγω γιατί απλά πράττω ξεκινώντας να ζω μια ζωή που μου αξίζει είτε διαφέρω είτε δεν διαφέρω...
-
Ιωάννα και εγώ,εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξω.ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:βρε Δημήτρη μου αυτό λέμε ,ότι όταν είσαι σίγουρος για την αλήθεια σου δεν έχεις ανάγκη να πείσεις κανέναν γι'αυτήν ,το αν θέλουν να πειστούν οι άλλοι αυτό δεν θα πρέπει να μας αφορά.Καί γιατί να πείσουμε τους άλλους???
Και οι άλλοι θέλουν να πειστούν???
Από τη στιγμή που ΕΙΜΑΙ ένα με τον εαυτό μου,
ακολουθώ την αλήθεια και το δρόμο μου..

''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Re: Η ΣΩΤΗΡΙΑ...
Θα έρθουν οι εξωγήινοι
Θα έρθει ο Χριστός
Θα έρθουν οι ’γγελοι
Θα έρθουν οι Ελ...
΄Ολο και κάποιος άλλος θα κάνει αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς
Να μας κάνει Ανθρώπους!! Ο Εαυτός μας δεν «παίζει» πουθενά σ αυτήν την «μάχη» του ανθρώπινου με το θεϊκό
Κι όμως Εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλοι οι παραπάνω είναι εδώ Και εκείνο που «θαυμάζουν» σ αυτόν τον κόσμο μας, είναι αυτή η αναγκαιότητα των ανθρώπων να εξουσιάζονται πάντα από την μια και να καυχώνται από την άλλη ότι έχουν ελεύθερη βούληση
Όμως εγώ τρέμω την ώρα που δεν θα έχουμε Ψυχή πια να πούμε «σ αγαπώ»
Ούτε καν στον Εαυτό μας!!

άπαπα, τι είπες τώρα???(πριν 3 χρονια δηλαδή)Στην ουσία συνηθίζει την αποχή των συναισθημάτων του, γιατί αυτά τον φέρνουν σε διαμάχη με την πραγματικότητα...Στην αλήθεια χρειάζεται να νιώθεις...Και κυρίως να ξέρεις!
Πιο εύκολο είναι λοιπόν, χωρίς συναισθήματα, να βρίσκεις τον "σωτήρα" σου...Εκείνος ξέρει, τουλάχιστον!
Τις αποδείξεις τις θέλουμε μόνο για να πείσουμε τους άλλους...Εμείς δεν τις έχουμε ανάγκη! Πίστεψέ Με!

ο φόβος μήπως διαφέρω τόσο από τους άλλους, που τελικά μείνω μόνη μου...Αρα χρειάζομαι επιχειρήματα για να αντέξω εμένα!

Βασουλα

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Re: Η ΣΩΤΗΡΙΑ...
Αχ Βασούλα... Πόσο δίκιο έχεις...!!!Βάσω έγραψε:Και οι θεωρίες πάνε κι έρχονται Σαν μοναδική σωτηρία!
Και αντί τώρα να σκύψουμε πάνω στον ΄Ανθρωπο μέσα μας και να τον ενώσουμε με την θειότητά του, να αναδυθούν επιτέλους οι αυτούσιες ποιότητες του θεϊκού, αγκιστρωνόμαστε από κάθε «σωτήρα» που διαλαλεί το μέσον της σωτηρίας
Τώρα, ο οποιοσδήποτε γίνεται ευάλωτος σε εκείνη την θεωρία που του υπόσχεται τα πιο πολλά Απεγνωσμένοι οι άνθρωποι, αντί να σκεφτούν ώριμα ότι οι θεωρίες τους έφτασαν εδώ που βρίσκονται και να διακινδυνεύσουν μια άλλη προσέγγιση των αξιών, μπλέκονται χειρότερα στα δίχτυα της «σωτηρίας» τους!!!
Αγάπη, Ενότητα, Ειρήνη
Ιδανικά που αφορούν κάποιον άλλον που θα τα «πιστοποιήσει» στον κόσμο μας!
Θα έρθουν οι εξωγήινοι
Θα έρθει ο Χριστός
Θα έρθουν οι ’γγελοι
Θα έρθουν οι Ελ...
΄Ολο και κάποιος άλλος θα κάνει αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς
Να μας κάνει Ανθρώπους!! Ο Εαυτός μας δεν «παίζει» πουθενά σ αυτήν την «μάχη» του ανθρώπινου με το θεϊκό

Agalitsas έγραψε:Αποδοχή

Στεφανάκο μου

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...