Τελικά μας φοβούνται!!!

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: Τελικά μας φοβούνται!!!

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δημητρα μου νομιζω οτι οταν καθομαστε στον καναπε ειναι το ποιο ευκολο να υπογραψουμε ηλεκτρονικα...
Tασούλη μου, αλληγορικά μιλάω. Αν λέμε ότι μ' αυτό δεν θα συγκινηθούν, με το άλλο θα μας "γράψουν", με το τρίτο θα μας δείρουν, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε κάτι για να αλλάξει το οτιδήποτε.

Εάν δεν αλλάξει αυτός ο τρόπος σκέψης : "εγώ θ' αλλάξω τον κόσμο????", δεν πρόκειται ν' αλλάξει ούτε το μέσα σου, ούτε το έξω σου! :lol: >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Δοτή απόφαση της Χάγης
Υπέρ της Γερμανίας η απόφαση της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την υπόθεση που αφορά την προσφυγή της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας και η οποία σχετίζεται με την υπόθεση των θυμάτων στο Δίστομο.

Το Δικαστήριο με ψήφους 12 προς 3 έκανε δεκτή την προσφυγή των Γερμανών εναντίον της Ιταλίας, για την απόφαση ιταλικού δικαστηρίου υπέρ του Διστόμου.

Πρόκειται για τις οικογένειες 218 ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τη Γερμανική στρατιωτική βαρβαρότητα τον Ιούνιο του 1944.

Τις αγωγές ενώπιον των ιταλικών δικαστηρίων είχαν καταθέσει οι οικογένειες θυμάτων των σφαγών αμάχων και οι κληρονόμοι Ιταλών που είχαν μεταφερθεί στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανάμεσα στον Σεπτέμβριο 1943 και τον Μάιο 1945, όταν η Ιταλία τελούσε υπό γερμανική κατοχή και πριν από την προσχώρησή της στις συμμαχικές δυνάμεις.

Τα ιταλικά δικαστήρια ενέκριναν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων του ναζισμού .

Το 2008, το εφετείο της Φλωρεντίας επικύρωσε απόφαση ελληνικού δικαστηρίου του 1997, η οποία καταδικάζει το γερμανικό κράτος να αποζημιώσει τις οικογένειες 218 θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου 1944.

To σκεπτικό της απόφασης

Η Γερμανία προσέφυγε στη Χάγη κρίνοντας ότι τα ιταλικά δικαστήρια ενέκριναν κατασχέσεις γερμανικών αποζημιώσεων για τα θύματα του ναζισμού στην Ιταλία, έπειτα από την απόφαση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο και επιδίκασε 28 εκατομμύρια ευρώ στα θύματα του Διστόμου.

Το βασικό νομικό διακύβευμα της δίκης αφορούσε το δικαίωμα στην ετεροδικία, δηλαδή το δικαίωμα της Γερμανίας να μη δικάζεται ως κράτος από δικαστήρια άλλων χωρών και επομένως να μην αναγνωρίζει τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων (στην προκειμένη περίπτωση της Ιταλίας), όταν αυτά κρίνουν ότι η Γερμανία θα πρέπει να πληρώσει για τις θηριωδίες των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ασυλία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος", ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στο Μέγαρο της Ειρήνης στη Χάγη.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, καθηγητής διεθνούς δικαίου, Στέλιος Περράκης, ήταν κατά την ανακοίνωση, καθώς η Ελλάδα έχει παρέμβει υπέρ της Ιταλίας στην υπόθεση.

«Στο κράτος η ευθύνη» διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων

Οχι πως δεν το περίμενα :?
να δούμε τώρα τι θα κάνουμε ,
το κράτος , θα αναλάβει την ευθύνη του επιτέλους έστω και τώρα ???
Δεν έχουν βάλει ακόμη μυαλό :? :?
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-(
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Valia

Δημοσίευση από Valia »

σ' ευχαριστούμε Αλεξία για τα άκρως ενημερωτικά ποστ που μας παραθέτεις >:d<
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Οχι πως δεν το περίμενα
να δούμε τώρα τι θα κάνουμε ,
το κράτος , θα αναλάβει την ευθύνη του επιτέλους έστω και τώρα ???
Δεν έχουν βάλει ακόμη μυαλό
Έλα ρε Άλεξ, αφού έχουν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Τί να τολμήσουν να πουν;
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Με ένα δεύτερο βιντεοσκοπημένο μήνυμα κάνουν την επανεμφάνιση τους οι Anonymoys. Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι ομάδα χάκερ «Ανώνυμοι» εμφανίζονται σε ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό τον οποίο ενημερώνουν ότι «οι οικονομικοί δολοφόνοι του ΔΝΤ έχουν βγει από το καβούκι τους και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον πρωθυπουργό σταθεί εμπόδιο αλλά και να ανταμείψουν πλουσιοπάροχα όποιον τους βοηθήσει όπως έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.»

Όταν πάτησα πάνω στο βιντεάκι, μου δηλώθηκε ως απόρρητο. Κατέβηκε άρον άρον καθώς φαίνεται... :-?

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κάπου το έχει βάλει η Σοφία...Εγώ εχτές το είδα! Στο ότι ενδιαφέρον "νέα από το ιντερνετ"... :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από juliaL. »

και εγώ το είδα. Δε λέει και ψέματα αν το καλοσκεφτείς.
Ούτε είναι υπερβολικό. Δυστυχώς!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Vaso έγραψε:κάπου το έχει βάλει η Σοφία...Εγώ εχτές το είδα! Στο ότι ενδιαφέρον "νέα από το ιντερνετ"... :D
Koίτα κι εδώ...
viewtopic.php?f=41&t=1660&start=435" onclick="window.open(this.href);return false;

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι ναι το είδα κι αυτό! :*

κάποια στιγμή πρέπει να μαζέψω το φόρουμ...αυτό συνειδητοποίησα! ;;)

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...

http://youtu.be/5IJuU_iiw9I" onclick="window.open(this.href);return false;

=((

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Για όποιον θέλει να στείλει ένα μαιλ στους αγαπημένους μας βουλετυές εδώ! http://dethelontis.shorturl.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

O:-) O:-) O:-)

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Vaso έγραψε:Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...

http://youtu.be/5IJuU_iiw9I" onclick="window.open(this.href);return false;

=((

Παιδιά, το κατέβασαν το 2ο βίντεο των anonymus :? :?

όσοι το είδαν, το είδαν...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:? :?
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”