Καταρχήν .......σου στέλνω μια γλυκιά ζεστή αγκαλιά.....!αν σας φαινομαι αποτομη συγγνωμη.... παρασυρθηκα λιγο...

Έχω να σου πω ότι δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη από κανέναν έξω από εσένα όταν είσαι οργισμένη.........
Σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου να δεις ότι έχεις χίλια δίκια να είσαι οργισμένη, και να προσπαθήσεις να δώσεις την κατανόηση στο συναίσθημά σου, ώστε να το μετατρέψεις.........σε ΑΓΑΠΗ για σένα....!
Έχω πληγωθεί, είμαι θυμωμένη, νοιώθω πόνο........ε και...? Αυτή είμαι εγώ...... Δεν επιτίθεμαι στην πηγή του θυμού μου... δεν πνίγω τον θυμό μου.........τον αγκαλιάζω... αγκαλιάζω εμένα...... προστατεύω εγώ - εμένα......!
και πίστεψέ με όλοι που μιλάμε για Αγάπη περάσαμε από τον απόλυτο πόνο πρώτα, νοιώσαμε την οργή, βιώσαμε τον πόνο (με το δικό του τρόπο ο καθένας, μέσα από τα δικά του βιώματα), περάσαμε στο "πένθος" των καταστάσεων.......και την αναγέννηση της ψυχής .....!
Αυτό είναι ......ο δρόμος.....!
Η Καλλιόπη είπε:
και πόσο δίκιο έχει....!Μονο για σενα ειναι τα μαθήματα , εσενα αφορά το θεμα της δικης σου ψυχής και ΜΟΝΟ.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικό τους δρόμο. Δεν αφορά εσένα αν κατανοήσουν ή όχι, ούτε αν ξανακάνουν τα ίδια λάθη σε άλλη ενσάρκωση........ (αν μπείς σε αυτό το κανάλι σκέψης.... είναι σα να ζητάς εκδίκηση....)Αυτοι οι ανθρωποι για πιο λογο ηρθαν??? αν δεν κατανοουν πιο ειναι το λαθος τους , τι αποκομισαν? στον απολογισμο τους οταν φυγουν, θα δουν τα λαθη τους? ή θα ξαναρθουν κανοντας τα ιδια?
Αυτό που σε αφορά είναι ότι : Γνώριζες την ποιότητά τους, και επέλεξες να γεννηθείς από αυτούς.....! ΓΙΑΤΙ...?
(......Η Βία όταν ασκείται σε κάποιον από μικρή ηλικία, συμβαίνει να προκαλεί μέχρι και Εθισμό....! Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στενά δεμένοι με τους βασανιστές τους... και όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά κάποιες φορές έχει συμβεί να το επιζητούν......! Να μη μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή τη δέσμευση....! άκουσα στην τηλεόραση...: Ε και τί έγινε αν τρώω και λίγο ξύλο....είναι λόγος αυτός....? ........)
Εδώ έρχεται η αναγνώριση...γιατί επέλεξα αυτή την κατάσταση....? Τι μου προσφέρει....? Τι με μαθαίνει....?
Αγκαλιάζω την οργή μου... την φωτίζω... και μέσα από αυτό έρχεται πρώτα η συγχώρεση στον Εαυτό μου .......και μετά η κατανόηση της επιλογής τόσο της πράξης όσο και του θύτη και τέλος η συγχώρεση του θύτη...!
Με πολύ πολύ αγάπη....