Συντονιστής: Emmaki
κι όμως Σοφάκι...εγώ σαν "κακό" το έχω εισπράξει από την κριτική των άλλων... Είπαν ότι όσα λέω είναι από την έλλειψη χμ...ξέρεις τώρά...χαχαχαχαχα!!!Ελπίζω αυτό να μην θεωρείται κακό
βρε συ Ελενίτσα....τώρα με τρώει να επαναλάβω μια γνώριμη ερώτησή μου "Manual υπάρχει?"
Ύπάρχει και σε αδιάβροχο; :shock:Όλες οι γυναίκες είναι...ευαίσθητες,μισούν το ψέμα,την υποκρισία και το λιπ-κλοζ σε χρώμα ρόζ που δεν είναι αδιάβροχο...
Εγώ με δωδεκάποντο;;;; Δυο φορές τα έχω φορέσει κι έτρεξαν τρεις να με πιάσουν!....κάνουν σπόρ...και φοράνε τα δωδεκάποντα άνετα και δεν τα βγάζουν ούτε στην μπανιέρα!
Όλες;;;;είναι επίσης έχουν τρόπους,ευγενικές,κοινωνική ζωή,φίλους
Πάμε παρακάτω...Αρκετά καλές νοικοκυρές(δούλες και κυρές ένα πράγμα).
Α, ναι. Τρελλαίνομαι γι' αυτή την φράση!όλες λενε κατευθείαν πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια!!
Μπούρδες!!! :mrgreen:Καμία δεν κοιτάει εξωτερική εμφάνιση καθώς το μέσα αγαπάνε και ερωτεύονται!!
Ισχύει το παραπάνω!Δεν παίζει ρόλο αν ο άλλος είναι σαν να τράκαρε με νταλίκα!!
Αυτό το έχω πρόσφατο!!Είναι πάντα επιπέδου γιατί δεν θα θελαν ποτέ να ξεμαλλιάσουν την γκόμενα που έφαγε το αμόρε τους!! Επειδή σκέφτονται πως αυτό το γουρούνι της αξίζει,γιατί δν ξέρει τι κουμάσι είναι αυτό που πήγε και ξελόγιασε!!
αααααααα......... πού τα μαθαίνεις καλέ αυτά;;;;;Δεν έχουν μείνει ποτέ χωρίς σεξ αφού το χουν όποτε το θέλουν...
είχαν μόνο 2 αντε 3 μακροχρόνιες σχέσεις μέχρι τώρα!!!
Εδώ... δεν έχω άποψη!Επίσης ένα συμπέρασμα που μου ρθε ξεκάρφωτα ειναι:
3 πουλάκια κάθονται!!
Vaso έγραψε:[τι manual?????
πριόνι θα σας δώσω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστιέυεσαι έτσι αααααααακαι φοράνε τα δωδεκάποντα άνετα και δεν τα βγάζουν ούτε στην μπανιέρα!
εδώ μάλιστα, η ηθικολογία βλέπεις απλώνεται σε πολλά κλαδίαΑρκετά καλές νοικοκυρές(δούλες και κυρές ένα πράγμα).
αν σε τρώει η ανασφάλεια σε τρώει, και το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια πάει σύννεφοΚαμία δεν χαλιέται αν φάει άκυρο ούτε φρίκες ανασφάλειας τρώνε ,
όλες λενε κατευθείαν πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια!!
το έλεγα και εγώ αυτοΚαμία δεν κοιτάει εξωτερική εμφάνιση καθώς το μέσα αγαπάνε και ερωτεύονται!!
Δεν παίζει ρόλο αν ο άλλος είναι σαν να τράκαρε με νταλίκα!!
[/quote]Δεν έχουν μείνει ποτέ χωρίς σεξ αφού το χουν όποτε το θέλουν...
με στολισμένα φωτοστέφανα τα λόγια ηθικολογίας...και αξίες!!!με φαντασία το τέλειο βάζοντας πάντα μέσα μικρές αλήθειες!!!
Αγαπες μου καθε γυναικα που σεβεται τον εαυτο της προσπαθωντας να θεωρει τον εαυτο της γυναικα, φοραει και ενα 12ποντο.....και φοράνε τα δωδεκάποντα άνετα και δεν τα βγάζουν ούτε στην μπανιέρα!
evi έγραψε:εμένα προσωπικά τα ροζ μου πάνε πολύ, τα αδιάβροχα τα σιχαίνομαι!Όλες οι γυναίκες είναι...ευαίσθητες,μισούν το ψέμα,την υποκρισία και το λιπ-κλοζ σε χρώμα ρόζ που δεν είναι αδιάβροχο...
σπορ??!!ένα στύλο κάνουμε κι αυτό για να βγάλουμε κανά φράγκο!....κάνουν σπόρ...και φοράνε τα δωδεκάποντα άνετα και δεν τα βγάζουν ούτε στην μπανιέρα!
εεεε στα 12ποντα έχουμε μια αδυναμία είναι η αλήθεια... αλλά εγώ έχω κ επιχείρημα... είμαι κοντή... έχω κάθε δικαίωμα να φοράω...![]()
Καλά, για τους τρόπους μου δεν διακρίνομαι, αν σκεφτείς ότι ρεύομαι μπροστά στον κόσμο σαν την νταλίκα... όσο για την κοινωνική ζωή και τους φίλους... έχουν πάρει πόδι πολλοί τώρα τελευταία, οπότε πάει κι αυτήείναι επίσης έχουν τρόπους,ευγενικές,κοινωνική ζωή,φίλους
Σιγά! θα με πνίξεις! το σπίτι μου είναι μπ@@@@λο και επίσης μετά το σεξ δεν κάνω ντουζ!Αρκετά καλές νοικοκυρές(δούλες και κυρές ένα πράγμα).
Ναι, αλλά εγώ θέλω το συγκεκριμένο μανταρινοπορτόκαλο!!όλες λενε κατευθείαν πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια!!![]()
Μπούρδες!!! :mrgreen:Καμία δεν κοιτάει εξωτερική εμφάνιση καθώς το μέσα αγαπάνε και ερωτεύονται!!
Φυσικά και ισχύει!!!!! μόλις σου γνωρίσω τον Ηλία, θα με φασκελώσεις σίγουρα, όπως κάνανε και όλοι μου οι φίλοι=))Δεν παίζει ρόλο αν ο άλλος είναι σαν να τράκαρε με νταλίκα!!![]()
Τι να πεις... one woman's trush another woman's treasure!!Είναι πάντα επιπέδου γιατί δεν θα θελαν ποτέ να ξεμαλλιάσουν την γκόμενα που έφαγε το αμόρε τους!! Επειδή σκέφτονται πως αυτό το γουρούνι της αξίζει,γιατί δν ξέρει τι κουμάσι είναι αυτό που πήγε και ξελόγιασε!!
ένα θα θυμίσω: η Έμμα και η Βάσω φτάσανε στο σημείο να με παρακαλάνε να πάω να γ@@@θώ!!!Δεν έχουν μείνει ποτέ χωρίς σεξ αφού το χουν όποτε το θέλουν...
Μωρέ και τρία και τέσσερα έχω δει εγώ στη βεράντα μου!Επίσης ένα συμπέρασμα που μου ρθε ξεκάρφωτα ειναι:
3 πουλάκια κάθονται!!