Πωπω, ακριβώς, μα ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί και σε μένα!!! Με ακριβώς το ίδιο παιχνίδι (μόνο που εγώ δεν ήθελα την Ποκαχόντας αλλά μια άλλη κούκλα που δεν μπορούσανε να βρούν πουθενά οι γονείς μου + όταν η νεραιδούλα έσπασε, χάλασε το φτερό της και αντί για τζαμαρία έπεσε σε ντουλάπα)Αμαλία έγραψε:Λοιπόν είχα ζητήσει λέει απο τον ’γιο Βασίλη μια κούκλα της Ποκαχόντας! (αν θυμάμαι καλά...) Το ήθελα πάρα πολύ!! Και είχα τόσο πολλή ανυπομονησία!
Όταν η ώρα ήρθε και έτρεξα κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να βρω το δώρο μου... βλέπω πια κούτα, το ανοίγω....
Και απογοητεύομαι![]()
Δεν ήταν το δώρο που ήθελα...
![]()
Ήταν μια κούκλα (νεράιδα νομίζω; ) όπου είχε κάτι σαν σκηνάκι που όταν το τράβαγες τα χέρια της κάναν σαν σβούρα; κάτι τέτοιο τέλως πάντως και πετούσε για λίγο!
Όμως ήμουν τόσο πολύ απογοητευμένη που δεν ήταν αυτό που ήθελα... Τέλως πάντων την έκανα να πετάξει 1-2 φορές... την 3η όμως φορά έπεσε πάνω στην τζαμαρία και έσπασε τα χεράκι της![]()
και μετά δεν δούλευε καθόλου...
![]()
![]()
Θυμάμαι τις ενοχές που ένιωθα, που επειδή δεν εκτίμησα το δώρο, τελικά μου στερήθηκε και έτσι ένιωθα δυο φορές πιο άσχημα...![]()
![]()
![]()
Ναι θυμάμαι που το είχαμε συζητήσει μια φορά για την κοινή μας εμπειρία...Πωπω, ακριβώς, μα ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί και σε μένα!!! Με ακριβώς το ίδιο παιχνίδι (μόνο που εγώ δεν ήθελα την Ποκαχόντας αλλά μια άλλη κούκλα που δεν μπορούσανε να βρούν πουθενά οι γονείς μου + όταν η νεραιδούλα έσπασε, χάλασε το φτερό της και αντί για τζαμαρία έπεσε σε ντουλάπα)
bluesea έγραψε:Ένιωσα ότι μπορεί να μην είμαι με κόσμο αλλά είμαι με κάποιον που από εκεί ψηλά κατέβηκε χαμηλά για να μου κάνει παρέα.
Φωτεινούλιόταν το θυμήθηκα σε ενήλικη ζωη μου ειχα συγκινηθει πολύ, καθως ηταν μια μνημη που ανασυρθηκε
στο σήμερα εκεινο που ευγνωμωνω είναι οτι με τον Γιαννη εχουμε αναπληρώσει αυτην την παιδικη μαγεια και την ζεστασια τις ημερες των Χριστουγεννων, που απο ότι καταλαβα ελειπε και απο τους δυο μας σαν παιδικο βιωμα
Φωτεινή τι όμορφο αυτό που μοιράστηκες μαζί μας.Fotini έγραψε: σηκωνόμουν το βράδυ όταν όλοι κοιμόντουσαν και φάινονταν μόνο τα φωτάκια απο το δέντρο, καθόμουν κάτω απο το δεντρο και μιλουσα σαν προσευχούλα στον Χριστό![]()
όταν το θυμήθηκα σε ενήλικη ζωη μου ειχα συγκινηθει πολύ, καθως ηταν μια μνημη που ανασυρθηκε
![]()
![]()
![]()