Αυτό την μαρανε , τρομάρα της ..το εσωτερικό σήμα....χα χα χα ;)
Λοιπον περα απο καθε αστείο.....αυτου του ειδους τα σήματα είναι δικοπα μαχαίρια αν κανεις δεν εχει πληρη αυτοέλεγχο....επειδή μόνο τοτε μπορεί να αντιμετωπίσει κατι βαμπιράκια που πανε κι ερχονται ......αλλιως βυθίζεται στους καπνούς τους....
aetos έγραψε:ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ //Αμαλιτσα εσυ ειδικά....
Κατι εκανα στον υπολογιστή μου και εμεινα χωρις συσκευή ηχου.
Προσπαθησα να απεγκαταστήσω ενα προγραμμα [ real player] που μου μπλοκάριζε το windows media player...
Μετα αφου δεν ακουγόταν τιποτα ειπα να το ξαναβάλω ....και αφου παλι δεν εγινε κατι εγκατεστησα το windows media player 11.
Κοινως τα εκανα σ.....α .
Τωρα δεν ακουγεται τιποτα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο ,καλα να πάθω....[ οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κότες ]...
Ας μου πει κάποιος τι να κανω......
Το μεγαφωνάκι κάτω δεξιά υπάρχει; Και αν του ανεβάσεις ή κατεβάσεις λίγο το volume θα ακούσεις θόρυβο;
Το Windows Media Player δεν έπρεπε να το βγάλεις.. μάλλον θα χρειαστεί να το ξαναβάλεις, αλλά θέλει προσοχή γιατί έχουν μαζί ένα πρόγραμμα που βλέπει αν έχεις αυθεντικά windows ή όχι [έχεις αυθεντικά windows? αν ναι δεν θα'χεις πρόβλημα για να το βάλεις]
Δοκίμασε αρχικά να κατεβάσεις ένα δωρεάν προγραμματάκι που παίζει μουσική, ταινίες κλπ και πες μου αν ακους ήχο: http://www.videolan.org/mirror-geo.php? ... -win32.exe
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...