Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Δημητρούλα μου Ελλάκι αδερφές μου ειλικρινά θα τα πάρουμε τα γυαλιά
θα πάρουμε, καθότι και η αδελφή Ευούλα χάραξε τον σωστό τον δρόμο ασορτί με την ενδυμασία μας
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Δημητρούλα μου Ελλάκι αδερφές μου ειλικρινά θα τα πάρουμε τα γυαλιά
θα πάρουμε, καθότι και η αδελφή Ευούλα χάραξε τον σωστό τον δρόμο ασορτί με την ενδυμασία μας
Ορθώς εμίλησες αδερφή Φωτεινούλα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ιωαννα.... κλασικη ελληνιδα μανα
Θυμαμαι πιο μικρη που εκανα πλακα στη μανα μου και τη ρωταγα "..εκει γιατι δεν εχεις βαλει σεμεδάκι????"
Α....... μου ειχε αφησει και πρικα απο αυτα εννοείται, μην ξεχνιομαστε.......
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
αρχιεπίσκοπε Μαρούλα πέταξες την προίκα σου απαράδεκτη πρέπι να μου έχουν μείνει κάτι λίγα για να στολίσεις το γκαράζ σου θα σου τα στείλω το συντομώτερο
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Maroula έγραψε:Ιωαννα.... κλασικη ελληνιδα μανα
Θυμαμαι πιο μικρη που εκανα πλακα στη μανα μου και τη ρωταγα "..εκει γιατι δεν εχεις βαλει σεμεδάκι????"
Α....... μου ειχε αφησει και πρικα απο αυτα εννοείται, μην ξεχνιομαστε.......
Ααααααααααα λες και διαβαζα εμενα Μια απο τα ιδια, φίλη. Κ η προίκα κάθεται στα συρταρια της κ περιμενει να βαλω στεφανι
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...