Ενδιαφέροντα...
- Alexandros
Θα σας γυρίσω λίγο πίσω σε ένα post του αγαπητού Κωνσταντίνου.
Και θα συμπληρώσω και εγώ αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=27Jj0lcm ... re=related
Δείτε τη έκπληξη τους περίμενε ένα πρωινό τους Newyork people που πήγαιναν στην δουλεία τους!!!
Και ψάξτε να δείτε όλα τα video στο YouTube με θέμα everything is ok και the love police
Δεν θα χάσετε και θα καταλάβετε πολλά για το πώς ζούμε!
Οι τύποι των video είναι υποστηρικτές του zeitgeist . Μπορείτε να βρείτε στο internet πληροφορίες για το τι είναι το Zeitgeist.
Το παρακάτω link είναι για το Zeitgeist το δεύτερο μέρος με ελληνικούς υπότιτλους.
Το ανεβάζω και θα καταλάβετε τι γίνετε με το ΔΝΤ, την αγαπημένη μας Ελλάδα και πολλά πολλά ακόμα!!!!!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3950286254#
!!!!!!!!!!!
- Alexandros
Και εμένα με χαλάει Βασίλη ότι υπέρ προβάλετε. Δικαίως έχουμε γίνει καχύποπτοι σε όλα πλέον.
Νομίζω όμως πως θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι είναι καλά να βλέπει κάνεις, να διαβάζει, να μαθαίνει και να ενημερώνεται. Έτσι μπορεί να κρίνει καλύτερα και να φιλτράρει πιο σωστά αυτά που ακούει και βλέπει.
Αυτός και ο λόγος που έβαλα τα link. Τα βλέπεις και τα βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού για να τα επεξεργαστούν μαζί με πολλά άλλα την κατάλληλη στιγμή.
Νομίζω όμως πως θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι είναι καλά να βλέπει κάνεις, να διαβάζει, να μαθαίνει και να ενημερώνεται. Έτσι μπορεί να κρίνει καλύτερα και να φιλτράρει πιο σωστά αυτά που ακούει και βλέπει.
Αυτός και ο λόγος που έβαλα τα link. Τα βλέπεις και τα βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού για να τα επεξεργαστούν μαζί με πολλά άλλα την κατάλληλη στιγμή.
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Alexandros
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4550286718#
Βρείτε χρόνο να δείτε και αυτό το ντοκιμαντέρ βασισμένο σε έρευνα ετών !!!
Μεγάλο αλλά αξίζει πάρα πολλά!!
Διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται κάτω από το παράθυρο του video.
Βρείτε χρόνο να δείτε και αυτό το ντοκιμαντέρ βασισμένο σε έρευνα ετών !!!
Μεγάλο αλλά αξίζει πάρα πολλά!!
Διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται κάτω από το παράθυρο του video.
φρικτό, αλλά γνωστό, bluesea!
Το να ενημερωθεί η μάζα, όπως αναφέρει το βίντεο, ας είναι το πρώτο βήμα...
Ποιό άραγε θα είναι το επόμενο? Υπάρχει επόμενο?
Ο κάθε λαός έχει δύναμη πρακτική, αλλά πολιτισμικη δεν έχει και έτσι δεν έχει και ηθική δύναμη.
Υπάρχει μεγάλη μερίδα μη μορφωμένων ανθρώπων, που δεν μπορούν, όσο και να θέλουν, να αντιδράσουν στην νέα τάξη.
Για να βγεις από το μάτριξ χρειάζεται απλά να μην θέλεις να είσαι μέσα σ' αυτό! Και όταν ο άνθρωπος θέλει κάτι με όλη του την ψυχή, τότε μόνο το κάνει.
Υπάρχει πάντα ο φόβος που πριονίζει το όραμα του ανθρώπου και εκμηδενίζει την θέλησή του.
Για τον άνθρωπο δεν είναι υπαρκτός ο φόβος, μέσα του, για την παγκόσμια τάξη. Μέσα του υπάρχει μόνο ο φόβος του θανάτου, που τον κρατά σταθερά σε έλεγχο.
΄Ολοι οι άνθρωποι υποτάσσονται σ' αυτόν που πιστεύουν ότι θα τους διασφαλίσει την επιβίωση, με όποιον τρόπο.
Αν ο άνθρωπος δεν είναι μέσα του ελεύθερος, δεν τον νοιάζει η υποταγή στον ισχυρό, τον ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή του...
Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατάφερε μέσω του Χριστιανισμου να βγάλει έξω απο κάθε ΄Ανθρωπο, το ΄Πνεύμα του. Του άφησε την Ψυχή και το Σώμα.
Αυτή η αυτοκρατορία τώρα, θα βγάλει και την Ψυχή του, έτσι ώστε να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ρομπότ φυσικών συνειδήσεων και τότε αλλίμονό μας!

Το να ενημερωθεί η μάζα, όπως αναφέρει το βίντεο, ας είναι το πρώτο βήμα...
Ποιό άραγε θα είναι το επόμενο? Υπάρχει επόμενο?
Ο κάθε λαός έχει δύναμη πρακτική, αλλά πολιτισμικη δεν έχει και έτσι δεν έχει και ηθική δύναμη.
Υπάρχει μεγάλη μερίδα μη μορφωμένων ανθρώπων, που δεν μπορούν, όσο και να θέλουν, να αντιδράσουν στην νέα τάξη.
Για να βγεις από το μάτριξ χρειάζεται απλά να μην θέλεις να είσαι μέσα σ' αυτό! Και όταν ο άνθρωπος θέλει κάτι με όλη του την ψυχή, τότε μόνο το κάνει.
Υπάρχει πάντα ο φόβος που πριονίζει το όραμα του ανθρώπου και εκμηδενίζει την θέλησή του.
Για τον άνθρωπο δεν είναι υπαρκτός ο φόβος, μέσα του, για την παγκόσμια τάξη. Μέσα του υπάρχει μόνο ο φόβος του θανάτου, που τον κρατά σταθερά σε έλεγχο.
΄Ολοι οι άνθρωποι υποτάσσονται σ' αυτόν που πιστεύουν ότι θα τους διασφαλίσει την επιβίωση, με όποιον τρόπο.
Αν ο άνθρωπος δεν είναι μέσα του ελεύθερος, δεν τον νοιάζει η υποταγή στον ισχυρό, τον ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή του...
Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατάφερε μέσω του Χριστιανισμου να βγάλει έξω απο κάθε ΄Ανθρωπο, το ΄Πνεύμα του. Του άφησε την Ψυχή και το Σώμα.
Αυτή η αυτοκρατορία τώρα, θα βγάλει και την Ψυχή του, έτσι ώστε να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ρομπότ φυσικών συνειδήσεων και τότε αλλίμονό μας!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ασθενείς και ιατροί γνωρίζουν μόνο αυτη την οδο!bluesea έγραψε:Στην Ελλάδα παρατηρήθηκε αύξηση κατά 40% των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων τους τελευταίους μήνες.
Χαμογελάστε παιδιά και πετάξτε τα φάρμακα
κάνουν πάρτυ στην θλίψη μας!!!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Οταν καποιος ειναι ασθενης απο καταθλιψη δεν εχει την διακριση να αξιολογησει την κατασταση ουτε τον τροπο να βγει απο αυτην..
Εχω περασει απο αυτην την φαση και φυσικα κατεβαζα τα ηρεμιστικα αμμασητα και οχι μονο...
Αλλα και ο ψυχολογος μου ελεγε πχ φταει αυτο αλλα δεν μου εδειχνε τον τροπο να βγω απο αυτο... ;)
Εχω περασει απο αυτην την φαση και φυσικα κατεβαζα τα ηρεμιστικα αμμασητα και οχι μονο...
Αλλα και ο ψυχολογος μου ελεγε πχ φταει αυτο αλλα δεν μου εδειχνε τον τροπο να βγω απο αυτο... ;)
- Alexandros
Αμαλία έχεις απόλυτο δίκιο
Το θέμα είναι να προλαβαίνουμε να μην φτάνουμε εκεί. Οι καταστάσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αρρωστήσει το κόσμο και πράγματι δυσκολεύεται αν όχι αδυνατεί να βρει τους διεξόδους από τα προβλήματα.
Έτσι αρρωσταίνει και θα καταφύγει στο γιατρό για να βρει τη λύση στο πρόβλημα του καθότι αυτός είναι ο «αρμόδιος ειδικός».
Και η συνέχεια γνωστή θα δώσει το φάρμακο, είναι η δουλειά του, έτσι διδάχτηκε ότι πρέπει να κάνει, έτσι το προτρέπουν και άλλοι να κάνει
Εύχομαι να μην ξαναπεράσεις παρόμοια φάση και να είσαι πάντα χαρούμενη και υγιής!
Έτσι αρρωσταίνει και θα καταφύγει στο γιατρό για να βρει τη λύση στο πρόβλημα του καθότι αυτός είναι ο «αρμόδιος ειδικός».
Και η συνέχεια γνωστή θα δώσει το φάρμακο, είναι η δουλειά του, έτσι διδάχτηκε ότι πρέπει να κάνει, έτσι το προτρέπουν και άλλοι να κάνει
Εύχομαι να μην ξαναπεράσεις παρόμοια φάση και να είσαι πάντα χαρούμενη και υγιής!