Κινηματογράφος.

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
satya

Δημοσίευση από satya »

ΟΧΙ, δεν εχει τουρμπο..
(κατι κρυμμενα νιτρο μονο!!!) χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα!!

εμμα, οχι δεν περιμενεις κατι αλλο και σου βγαινει κατι αλλο..

αντιγραφω απο την σελιδα των village (παραστασεις αργα το βραδυ... αλλιως στο Ελλη ή στο Δαναο) οι οποιοι τα παραλενε με τα επιθετα που χρησιμοποιουν.. Ε, ενταξει ..Μακαβριο δεν θα το ελεγα..
Μακαβριο ειναι το Hills have eyes ή texas chainsaw massacre ή το night of the living dead (φυσικα τα original)

Τα παιδιά θέλουν απλά να παίξουν. Το ίδιο επιθυμεί και ο πανέξυπνος σκηνοθέτης του "Ορφανοτροφείου". Μια μακάβρια ιστορία φαντασμάτων που ταρακουνάει τα θεμέλια του είδους "στοιχειωμένο σπίτι" και βρίσκει θαμμένο ολόφρεσκο (κινηματογραφικό) ψητό. Μια τρομακτικότερη παραλλαγή του "The Others", αυτό το πορτραίτο μητρικής τρέλας θ' αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σινεμά του είδους, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό ταλέντο του πρωτοεμφανιζόμενου Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, αλλά και το αλάνθαστο μάτι του παραγωγού Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Η ταινία θα βγει στις ΗΠΑ από την Picturehouse, την εταιρεία που διένειμε και τον "Λαβύρινθο του Πάνα".
...soulsearching...
Άβαταρ μέλους
satya

Δημοσίευση από satya »

nikos έγραψε:Έχετε δει το "Love actually"? το είδα για τέταρτη φορά φέτος και το προτείνω! Ρομαντική κομεντί με Λίαμ Νίσον, Χιου Γκραντ, Κίρα Νάιτλυ (οέο!), Εμμα Τομσον, Μπιλυ Μπομπ Θόρτον κ.α
Βαθμολογία 8,5 για το είδος της. Συγκινητική και γεμάτη αγάπη! :D
Παράλληλες ιστορίες που συναντιούνται στο τέλος με κάποιο τρόπο.
Τι ΤΕΛΕΙΑ ταινια!!! :D ...εγω θα βαλω...

ΕικόναΕικόνα9ΕικόναΕικόνα
...soulsearching...
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Αστο Satya μου...θα το δω σε DVD.......δεν τρελλαίνομαι και για τα ισπανικά τόσο πολύ!!

Love actually
Ναι πράγματι είναι ωραία ταινία...μου αρέσει πολύ και ο Λίαμ Νίσον!!
:D :D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ερωτας στα χρονια της χολερας

Μια ζωη μονο δεν φτανει να χωρεσει την αγαπη μας!

http://www.youtube.com/watch?v=cLN5Wv1V ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=WCt4UgsL ... re=related

51 χρονια,9 μηνες,και 4 μερες,τοσο καιρο σ αγαπαω
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ Μαργαρίτα...

αυτό το τραγούδι είναι από την ταινία?

http://www.youtube.com/watch?v=Vao0VMhIhpw

:cry: :cry: :cry:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από nikos »

Κοίτα να δεις, πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο το βιβλίο. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη αλλά από το trailer φαίνεται ενδιαφέρουσα η υπόθεση. :)
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Την ταινία δεν την έχω δει αλλά το βιβλίο το έχω διαβάσει και είναι αριστούργημα!!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Προτείνω να δείτε το "Επιθυμίες στο Παρα Πέντε"

με τους Morgan Freeman και Tzak Nickolson...

Είναι καλό...και έχει πολύ πλάκα....!
Δυο "τέρατα" του σινεμα που συναντήθηκαν..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Το φιλί της Ζωής

Την είδατε;;; δεν ξέρω αν παιζεται ακόμα στους κινηματογραφους...
Αλλα μου άρεσε!!!

Κατηγορία: ΚΩΜΩΔΙΑ
Χώρα: Ελλάδα
Έτος: 2007

Ηθοποιοί

Λαέρτης Μαλκότσης
Κατερίνα Παπουτσάκη
Ζέτα Δούκα
Θέμος Αναστασιάδης

Η υπόθεση

Ο Πασχάλης, γεωπόνος, γύρω στα 30, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα στη Μήλο. Από λάθος θα βρεθεί στο πλοίο για τη Σίφνο, όπου και θα γνωρίσει τη Ζωή, μια πανέμορφη, αλλά παράξενη φωτογράφο που κατευθύνεται στο νησί για τους δικούς της … «ύποπτους» σκοπούς. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τον Πασχάλη, όταν συνειδητοποιήσει ότι η απεργία στην ακτοπλοΐα μπορεί να του κοστίσει τον ίδιο του το γάμο! Όμως, οι ελπίδες του αναπτερώνονται, όταν μαζί με τη Ζωή θα γνωρίσουν ένα ζευγάρι στη Σίφνο, που είναι διατεθειμένο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στη μέλλουσα σύζυγό του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όμως, πολλά αναπάντεχα μπερδέματα θα οδηγήσουν σε ανατροπές, τραγελαφικά περιστατικά και «ένοχες» αποκαλύψεις…’ραγε, θα προλάβει ο παπάς να αναφωνήσει «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα»;
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ειναι πολυ καλη η ταινια αυτη!!Την ειδα με το που βγηκε στις αιθουσες, λόγω Θέμου και τραγουδιου!!!

Αξίζει...αλλα νομιζω οτι σε λιγο βγαινει σε DVD, αν δεν εχει ηδη βγει δηλαδη!! :D

Reiki Center - Ρεικι
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Είδα το "Θα χυθεί αίμα" με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις κι έχασα 2 1/2 ώρες από τη ζωή μου! Μόνο η ηθοποιΐα άξιζε για μένα. :(
Βάζω Εικόνα
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ειχα ακουσει κι εγω για τη συγκεκριμενη ταινια....κατι περιεργα....θα τη δω σε dvd που εχω και την επιλογη να την κλεισω.. :wink:

Εγω ειδα το jumper, περιπετεια φαντασιας...
Εξυπνο σεναριο..χαζη αμερικανικη ταινια....ο νεος πρωταγωνιστης καλος....!!!!
Μακαρι να το αξιοποιουσαν αλλιως το σεναριο...

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Λοιπόν παιδάκια ακούστε με προσεκτικά........

Πολύ προσεκτικά.... :shock:

πάρα πολυ προσεκτικά.....

Πήγα και ειδα το Σάββατο το "εξαιρετικο και αλησμόνητο Funny Games"......

Μην κανετε κανενα αστειο και πατε να πετάξετε λεφτα για να το δειτε......ειναι μια διασκευή απο μια παλια ταινία...που μάλλον θα ηταν σε άλλη γλώσσα....(απο οτι αντιλήφθηκα..) και οι κριτικοί κιν/φου το έβγαλαν ΘΕΙΚΟ, κορυφαίο...

σας παρακαλω.......μην το κανετε το λαθος!!!!!!!!! :shock:

Μη...μη..μη....

Reiki Center - Ρεικι
Christina

Δημοσίευση από Christina »

:D :D :D
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ναι Χριστινακι μου..ναι......ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”