ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Re: ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:? :? :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν με απασχολεί ο Νικολόπουλος. Άλλη είναι η μεγάλη ντροπή.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Δημήτρης Παπαδημητριάδης, MD MSc, ψυχίατρος, maga.gr CEO

Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρει ένας Έλληνας πολιτικός (και δη αντιπρόεδρος της “Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό” του Βύρωνα Πολύδωρα και του Παναγιώτη Ψωμιάδη) όταν απευθύνεται σε έναν gay ως πούστη και κίναιδο. Θα πρέπει να σοκάρει περισσότερο η διαμαρτυρία του, λίγη ώρα αργότερα, ότι δέχτηκε “χυδαίες επιθέσεις και οχετό ύβρεων” σε απάντηση από εκείνους που ενοχλήθηκαν. Και αυτό γιατί ο ηθικολόγος βουλευτής φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τις λέξεις “πουσταριά” και “κίναιδοι” ως υβριστικές και χυδαίες, ώστε η χρήση τους να δικαιολογεί αντιδράσεις στο ίδιο ύφος.

Εικόνα

Εικόνα

Ελάτε τώρα. Είναι χαμένος κόπος να ασχοληθεί οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος με τον Νικολόπουλο. Να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στον βουλευτή τα αυτονόητα; Περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Περί της ομοφυλοφιλίας που δεν είναι επιλογή (αλλά και να ήταν “γούστο μου και καπέλο μου”); Περί της διαχρονικής και διαπολιτισμικής της οντότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και στα περισσότερα είδη του ζωικού βασιλείου; Αστειεύεστε. Την άγνοια επιλέγεις να την αγνοείς όταν είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως. Αυτό που δεν έχεις την πολυτέλεια να αγνοήσεις, όμως, είναι ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ακραία υποκριτική.

Όσο υποκρίνεται το θύμα ο Νικολόπουλος – ότι ο ίδιος δεν είναι χυδαίος υβριστής με τις λέξεις που επιλέγει για σημαντικό ποσοστό των συνανθρώπων του στον πλανήτη – άλλο τόσο και περισσότερο υποκρίνονται αρκετοί gay ότι δεν είναι gay, γονείς με gay παιδιά ότι δεν έχουν gay παιδιά, παπάδες που μπλέκονται στα δικά μας χωράφια (σσ: είμαι ψυχίατρος) ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι υγιής συμπεριφορά, άλλοι ψηφοθήρες πολιτικοί ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία να καταλάβει, κ.ο.κ. Κι ας υιοθετεί, στο μεταξύ, ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος (δηλαδή ο ενημερωμένος κόσμος) σταθερά πλέον τη μία και μοναδική αλήθεια: δεν είναι ντροπή να είσαι ομοφυλόφιλος.

Ντροπή είναι να πρέπει να εξηγήσεις σε συνανθρώπους σου για ποιον ακριβώς λόγο τους υποτιμάς (όπως καλεί εμμέσως τον βουλευτή, ο πρωθυπουργός Bettel Xavier). Ντροπή είναι να μη χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου (σημ.: με την ευκαιρία, εγώ χαίρομαι για τον φίλο μου τον Bettel και τον ζηλεύω …με την καλή έννοια). Ντροπή είναι να ζεις στα σκοτεινά σαν κατσαρίδα. Ντροπή είναι να προσβάλεις τα συναισθήματα του άλλου. Ντροπή είναι να κοροϊδεύεις έναν άνδρα ή μια γυναίκα, σέρνοντάς τους στη ζωή σου για μια ζωή, ενώ δεν είσαι ερωτευμένος. Ντροπή είναι να μη ζητάς βοήθεια για να συμφιλιώσεις το Εγώ σου με την πραγματική σου προτίμηση στο σεξ και στο φαΐ. Ντροπή είναι να καταπιέζεις και να προκαλείς ενοχές στα παιδιά σου γιατί επιμένεις στην άγνοιά σου. Ντροπή είναι να σε κοιτούν με απορία τα παιδιά σου γιατί τους στερείς την αγάπη σου επειδή ψάχνουν την αγάπη. Ντροπή είναι να υποκρίνεσαι τον παπά, τον δάσκαλο, τον πολιτικό, να έχεις τη δύναμη στα χέρια σου και με αυτήν να στερείς από τους συνανθρώπους σου τη ζωή και τη χαρά τους. Ντροπή είναι τα δήθεν πρότυπα. Ντροπή είναι να σπέρνεις τη δυστυχία.

Εικόνα

Ντροπή σου κι εσένα Νικολόπουλε που σπούδασες Κοινωνική Θεολογία αλλά προσβάλλεις την ανθρώπινη φύση, αλλά όπως έγραψα εσύ δεν με απασχολείς.

http://maga.gr/2014/08/28/den-apascholi ... li-ntropi/" onclick="window.open(this.href);return false;

Τι να σχολιάσουμε? νομίζω ότι και τα ντουβάρια περισσότερη ευαισθησία έχουν... :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

:-%
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

..... :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Τι να σχολιάσουμε? νομίζω ότι και τα ντουβάρια περισσότερη ευαισθησία έχουν... :?
Έτσι είναι ..... :-(
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

οντως, τι να πει κανεις... :-(
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:-( @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-(
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :cry: :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-( :-( :-(
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

:-(
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

δεν είναι ντροπή να είσαι ομοφυλόφιλος.

Ντροπή είναι να πρέπει να εξηγήσεις σε συνανθρώπους σου για ποιον ακριβώς λόγο τους υποτιμάς (όπως καλεί εμμέσως τον βουλευτή, ο πρωθυπουργός Bettel Xavier). Ντροπή είναι να μη χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου (σημ.: με την ευκαιρία, εγώ χαίρομαι για τον φίλο μου τον Bettel και τον ζηλεύω …με την καλή έννοια). Ντροπή είναι να ζεις στα σκοτεινά σαν κατσαρίδα. Ντροπή είναι να προσβάλεις τα συναισθήματα του άλλου. Ντροπή είναι να κοροϊδεύεις έναν άνδρα ή μια γυναίκα, σέρνοντάς τους στη ζωή σου για μια ζωή, ενώ δεν είσαι ερωτευμένος. Ντροπή είναι να μη ζητάς βοήθεια για να συμφιλιώσεις το Εγώ σου με την πραγματική σου προτίμηση στο σεξ και στο φαΐ. Ντροπή είναι να καταπιέζεις και να προκαλείς ενοχές στα παιδιά σου γιατί επιμένεις στην άγνοιά σου. Ντροπή είναι να σε κοιτούν με απορία τα παιδιά σου γιατί τους στερείς την αγάπη σου επειδή ψάχνουν την αγάπη. Ντροπή είναι να υποκρίνεσαι τον παπά, τον δάσκαλο, τον πολιτικό, να έχεις τη δύναμη στα χέρια σου και με αυτήν να στερείς από τους συνανθρώπους σου τη ζωή και τη χαρά τους. Ντροπή είναι τα δήθεν πρότυπα. Ντροπή είναι να σπέρνεις τη δυστυχία.
@};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

.......... :-(
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:-( :-( :-( :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”