ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

ομαδαρααα ,,ομαδαρααα ε ε ε ομαδαραααα

Μαιρουλα για την Αγαπη ρε γμττ :D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Το Θέμα αυτό είναι για τη δημιουργία ομάδων ανταλλαγης ενέργειας και ότι έχει να κάνει με αυτό... καλό είναι σε αυτό το θέμα να μην κάνουμε πολλά σχόλια για να διευκολύνουμε όποιον ενδιαφερεται να είναι ενημερωμένος και να δηλώνει την πρόθεσή του....

Ευχαριστω...
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Οπως λέγαμε λοιπόν στις προηγουμενες σελίδες...

Δημιουργείται η 6η ομάδα ανταλλαγής ενέργειας....
ήδη κάποια μέλη είχουν δηλώσει ότι θέλουν να είναι στην ομάδα....
Όποιοι άλλοι θέλουν ας το δηλώσουν για να ανοίξει η ομάδα και να τους δώσουμε πρόσβαση στο θέμα της ομάδας 6 που θα δημιουργηθεί...

Ως τωρα έχουμε σίγουρα..

την Φωτεινή -->Fotini (συντονιστής)
τη Μαριέλα -->MARIELA
τον Βασιλάκης -->BasilisM
και τη Μαιρούλα --> Μαιρη

Περιμένουμε απο άλλα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν.
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Μπορώ να συμμετέχω κι εγώ παρόλο που δεν έχω ρέικι ακόμη? :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eλλη μου, δεν μπορώ να δώσω μονολεκτική απάντηση…

΄Εχω πολύ μεγάλη εμπειρία με ομάδες και όλη αυτή η εμπειρία βασίστηκε σε έναν προσωπικό πειραματισμό, μέσα στο σύνολο ανθρώπων που είχαν και διαφορετική πρόθεση…
Δεν ήταν ποτέ κριτήριο για μένα το ρέικι, για την συμμετοχή σε μια ομάδα, όχι από την αρχή, αλλά στην πορεία, μέσα από την παρατήρηση και την αντίληψη των προθέσεων, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι ανεξάρτητα από το ρέικι, η συμμετοχή σε μια ομάδα έχει και διάφορα κίνητρα, που αναπτύσσουν την υπευθυνότητα…

Συμμετείχα σε ομάδες με ανθρώπους που μπήκαν σ’ αυτές με ενθουσιασμό και προσμονή και στην πορεία έφυγαν χωρίς ένα γεια…΄Ισως γιατί άλλα περίμεναν και άλλα ένιωσαν…΄Ισως γιατί φοβήθηκαν…΄Ισως γιατί η ευθύνη είναι μια ουσιαστική δράση προς τον εαυτό μας και το σύνολο…΄Ισως γιατί το ρέικι δεν τους άγγιξε βαθιά…΄Ισως γιατί χωρίς το ρέικι έδιναν την δική τους ενέργεια και εξαντλήθηκαν…
΄Ισως γιατί η αγάπη και το ψυχικό μοίρασμα τους κούραζε και τους ενοχλούσε…

Πολλές είναι οι παράμετροι της συμμετοχής σε μια ομάδα, όπως και πολλές είναι αυτές της αποχής από αυτήν…

Μέσα στο φόρουμ, είδα με μεγάλη λύπη, την ομάδα 4 να διαλύεται…΄Όλα τα μέλη εκεί είχαν ρέικι… :-(
Μέσα στο φόρουμ, είδα με μεγάλη χαρά, την ομάδα 5 να αναπτύσσεται από μέλη που είχαν ρέικι και από μέλη που δεν είχαν ρέικι… :x

΄Ετσι, το αν έχεις ρέικι ή όχι, για μένα πάντα δεν είναι ένδειξη…Δεν ξέρω πως θα σου βγει στην πορεία.
Εγώ δεν μπορώ να πάρω απόφαση για κανέναν άνθρωπο…
Εσύ θα σκεφτείς όλα τα παραπάνω και θα δηλώσεις συμμετοχή με χαρά και ευθύνη, αφού εξετάσεις τις δικές σου προθέσεις…

Η Φωτεινή που είναι η συντονίστρια της ομάδας, χρειάζεται να αποδεχτεί ένα μέλος χωρίς ρέικι στην νέα ομάδα ανταλλαγής και σ’ αυτό μένω με σεβασμό, μια και θα χρειαστεί να εντείνει τις προσπάθειές της για να συντονίσει έναν άνθρωπο για τον οποίο η ενέργεια δεν είναι κάτι αυτονόητο…
Ακριβώς όπως έκανε η Ντάννυ με την ομάδα 5! @};-

Και εσύ, ΄Ελλη μου, από την μεριά σου, χρειάζεται να αποδεχτείς ότι δεν θα σε «ενοχλήσει» η διαφοροποίηση στα βιώματα, ή κάποιος φόβος ή κάποια αδυναμία που ίσως νιώσεις, βάζοντας σαν πνευματικό στόχο σου, μόνο την αγάπη και το μοίρασμα…

Δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το καρπούζι, κοριτσάκια!
>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε: Και εσύ, ΄Ελλη μου, από την μεριά σου, χρειάζεται να αποδεχτείς ότι δεν θα σε «ενοχλήσει» η διαφοροποίηση στα βιώματα, ή κάποιος φόβος ή κάποια αδυναμία που ίσως νιώσεις, βάζοντας σαν πνευματικό στόχο σου, μόνο την αγάπη και το μοίρασμα…
Δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το καρπούζι, κοριτσάκια!

Έχω ήδη αποδεχτεί ότι αυτός ο δρόμος έχει πολύ ''πόνο''.Συνειδητοποιώ όμως κάθε φορά ότι έτσι έρχεται η λύτρωση.Είμαι σίγουρη ότι έχω πάάάάρα πολύ δρόμο ακόμη.Θέλω όμως,και έχω την δύναμη και το κουράγιο να βοηθήσω τον εαυτό μου.Αυτό που σίγουρα δεν θέλω είναι να διακόπτω την ροή της ομάδας.
@};- @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν συμμετέχεις με συνέπεια, κοριτσάκι μου, δεν θα διακόψεις την ροή... Αυτό δεν είναι μέρος του ρέικι μόνο, αλλά της ατομικής φροντίδας προς το σύνολο!

χαίρομαι που έχεις αποφασίσει να βρεις τον Εαυτό σου, και να είσαι σίγουρη ότι οι προσωπικές "πληγές" είναι μόνο ένα μικρό μέρος από την θαυμάσια εμπειρία της ζωής μας! :-D

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Φωτεινούλα, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και μπορούμε να τα λέμε το επόμενο πρωί, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω!!! Το μόνο που θα ήθελα να συζητήσουμε είναι αν συμβεί κάτι πολύ έκτακτο την ώρα που έχουμε συννενοηθεί για την ανταλλαγή σε κάποιο μέλος της ομάδας, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί εκείνη την ώρα, τι γίνεται? Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να είμαι συνεπής και δε θέλω να διαταράξω την αρμονία της ομάδας. Όμως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τι γίνεται?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Tίποτα δεν γίνεται...Απλά θα πάρεις ενέργεια, μια και η ομάδα δεν θα ξέρει ότι δεν θα συμμετέχεις και θα σου στέλνει!
Το θεωρώ λίγο επικίνδυνο, μόνο αν οδηγείς...Σε άλλη περίπτωση δεν δημιουργεί πρόβλημα...

Και επίσης, τα μέλη της ομάδας σου μπορεί να νιώσουν την απουσία σου...

Εμένα μια φορά, με έψαχναν αλλά δεν με έβρισκαν... :D
Είχα μια άλλη επείγουσα προτεραιότητα...

Αυτό όμως που αναφέρεις, Δημητρα, είναι μια εξαίρεση και όχι ο κανόνας... :x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Έλλη πραγματικά η σύνειδηση και η προθεση με την οποια θα επιλέξεις την συμμετοχή σου στην ομαδα έχει σημασία για έσενα @};-

απο την μεριά μου πάντως είμαι σε μεγάλη ψυχική διάθεση να είμαι εκει για εσενα στο συντονισμού σου στην ενεργεια

άλλωστε η ομαδα δεν έιναι μόνο η ανταλλαγη της μια βραδιας αλλα το μοιρασμα και η εμπιστοσύνη μεσα σε αυτη και πιστευω ότι σταδιακια για όλους μας θα χτιστει και ο συντονισμος στην ενεργεια για εσενα πχ που δεν είναι κατι αυτονόητο αλλα΄και για όλους στο πεδιο του μοιρασματος και της εμπιστοσυνης

ξεκιναμε με προθεση την Αγαπη και την διαδρομή στο Εαυτο μας για αυτο και η προθεση εξαρχης έχει σημασια

Δημητρα καταρχας στα διαδικαστικα δηλωνουμε σχετικα έγκαιρα την ημερα της αποστολής την συμμετοχη μας για να είναι όλοι ενημερωμενοι

αν καποιος δεν μπορεσει να συμμετάσχει εκεινη την ημερα λόγω έκτακτης αναγκης απλως το δηλώνει και δεν συμμετεχει και αυτο δεν διαταρσσει την ροη εφόσον όμως γίνεται σε εκτακτες περιπτώσεις και όχι ο κανονας

στην αρχή νομίζω ότι είναι καλό να υπαρχει προτεραιότητα και συνεπεια στην ομαδα ώστε να δεσει και το γλυκο και να σταθεροποιηθουν και ενεργειακα καποια πράγματα

εννοιειται ότι δεν υπαρχει το μαχαιρι στο λαιμο όυτε πρεπει γιατι αλλωστε δεν είναι αυτη η προθεση μας όμως η υπευθυνοτητα και η συνεπεια είναι σημαντικα και αυτα γεννιονται εξαρχης και αβιαστα απο την προθεση μας για αυτη την συμμετοχη @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Τότε Βάσω μου θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι εξαίρεση! :* :*
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Φωτεινή μου ΘΕΛΩ να συμμετέχω!!! @};- @};-

Δημοσίευση από VasilisM »

΄Ισως γιατί χωρίς το ρέικι έδιναν την δική τους ενέργεια και εξαντλήθηκαν…
Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Και πρέπει να το πάρει κανείς στα σοβαρά κατά την άποψη μου, πριν από κάθε απόφαση. Οπότε Έλλη σκέψου το πρώτα @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Fotini έγραψε:Έλλη πραγματικά η σύνειδηση και η προθεση με την οποια θα επιλέξεις την συμμετοχή σου στην ομαδα έχει σημασία για έσενα @};-
απο την μεριά μου πάντως είμαι σε μεγάλη ψυχική διάθεση να είμαι εκει για εσενα στο συντονισμού σου στην ενεργεια
άλλωστε η ομαδα δεν έιναι μόνο η ανταλλαγη της μια βραδιας αλλα το μοιρασμα και η εμπιστοσύνη μεσα σε αυτη και πιστευω ότι σταδιακια για όλους μας θα χτιστει και ο συντονισμος στην ενεργεια για εσενα πχ που δεν είναι κατι αυτονόητο αλλα΄και για όλους στο πεδιο του μοιρασματος και της εμπιστοσυνης
ξεκιναμε με προθεση την Αγαπη και την διαδρομή στο Εαυτο μας για αυτο και η προθεση εξαρχης έχει σημασια
@};-
Ποτέ πριν δεν είμαι τόσο σίγουρη γι'αυτο που θέλω.Κι αυτό το θέλω με όλη μου την ψυχή. @};-
Στη δουλειά μου έχω σχεδόν κάθε εβδομάδα και άλλη βάρδια.Η μόνη δυσκολία θα είναι ίσως αυτή.Αν πραγματικά δεν είναι...Φωτεινή θέλω να συμμετέχω :x

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”