Εσυ με εμαθες......να ειμαι αυτο που ειμαι....σε ευγνωμονω και σε αγαπαω τοσο πολυ!!!!

Συντονιστής: Emmaki
ναι αγαπούλα μου, να σταθείς γυμνός μπροστά στον εαυτό σου και να του επιτρέψεις να ζήσει με συνείδησηΕνας θανατος σε μικρογραφια.....τελικα για να μπορεσεις να κρατησεις μια σχεση που αξιζει για σενα σημερα....πρεπει απλα να πεταξεις τα ρουχα του πρωταγωνιστη και να σταθεις γυμνος....και αληθινος....ακομα και να μη σε χειροκροτησουν...εσυ θα ξερεις οτι επαιξες τελικα τον εαυτο σου και κανεναν ξενο ρολο που θα σε εκανε στους αλλους αγαπητο.....!!!!!!!!
Τελικα αυτο ειναι μια σχεση...μια παρασταση που δινουμε χωρις να αφηνουμε τον εαυτο μας να ειναι ο πρωταγωνιστης....παρασυρομαστε απο τη λαμψη..τη δοξα....τον κοσμο...και γινομαστε υποχειρια ολων αυτων....τα δικα μας αληθινα συναισθηματα εγκλωβιζονται μεσα μας....και αρχιζουμε να βγαζουμε προς τα εξω τον χαρακτηρα που υποδυομαστε.....γιατι αυτον θελουν να βλεπουν οι αλλοι.....αυτον τον ρολο ηρθανε να χειροκροτησουν και να θαυμασουν....
Mεγαλη αληθεια Εμμα μου ειπες!!!..και αφου λοιπον πεταξουμε τη μασκα...τοτε βλεπουμε την αληθινη αγαπη πρωτα για τον εαυτο μας...ετσι απλα!..φιλακια κοριτσακι μουEmmanouela έγραψε:
....και αυτο ειναι που αναρωτιεμαι αν τελικα μια αγαπη τελειωνει με ενα χωρισμο...ή η μασκοφορα πλευρα του εαυτου μας ειναι αυτη που τελειωνει την αγαπη!!!!