Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Σε ευχαριστω Βασω μου.....τοσο πολυ.......!!
Εσυ με εμαθες......να ειμαι αυτο που ειμαι....σε ευγνωμονω και σε αγαπαω τοσο πολυ!!!! :x @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ενας θανατος σε μικρογραφια.....τελικα για να μπορεσεις να κρατησεις μια σχεση που αξιζει για σενα σημερα....πρεπει απλα να πεταξεις τα ρουχα του πρωταγωνιστη και να σταθεις γυμνος....και αληθινος....ακομα και να μη σε χειροκροτησουν...εσυ θα ξερεις οτι επαιξες τελικα τον εαυτο σου και κανεναν ξενο ρολο που θα σε εκανε στους αλλους αγαπητο.....!!!!!!!!
ναι αγαπούλα μου, να σταθείς γυμνός μπροστά στον εαυτό σου και να του επιτρέψεις να ζήσει με συνείδηση :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Να αγαπησουμε τον εαυτο μας....μονο αυτο μας σωζει...!!!!!
Ελισαβετακι >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Τελικα αυτο ειναι μια σχεση...μια παρασταση που δινουμε χωρις να αφηνουμε τον εαυτο μας να ειναι ο πρωταγωνιστης....παρασυρομαστε απο τη λαμψη..τη δοξα....τον κοσμο...και γινομαστε υποχειρια ολων αυτων....τα δικα μας αληθινα συναισθηματα εγκλωβιζονται μεσα μας....και αρχιζουμε να βγαζουμε προς τα εξω τον χαρακτηρα που υποδυομαστε.....γιατι αυτον θελουν να βλεπουν οι αλλοι.....αυτον τον ρολο ηρθανε να χειροκροτησουν και να θαυμασουν....

Δεν μπορείς να φαντασθείς πόσο συγκλονισμένη είμαι με την παραπάνω παράγραφο .... !!!!!!! Όλη η αλήθεια κορίτσι μου..... .... =D> =D> =D> =D>
Αυτό είναι χειροκρότημα καρδιάς προς καρδιά.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Εμμακι .. @};-

Τι να πω τα ειπες ολα...........

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Γλυκό μου κορίτσι ,
νάσαι καλά για όσα αληθινά και υπέροχα
μοιράζεσαι μαζί μας @};- @};- @};- @};-
Συνέχισε να ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια σου
με δύναμη και πάθος.
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από angela_al »

Μια αγαπη......μια αγαπη δεν τελειωνει......τελειωνει ο εαυτος μας....και οχι απο τον χωρισμο....αλλα απο το δικο μας διαχωρισμο απο τον πραγματικο μας εαυτο....!!!
@};- >:d<
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Emmanouela έγραψε:

....και αυτο ειναι που αναρωτιεμαι αν τελικα μια αγαπη τελειωνει με ενα χωρισμο...ή η μασκοφορα πλευρα του εαυτου μας ειναι αυτη που τελειωνει την αγαπη!!!!
Mεγαλη αληθεια Εμμα μου ειπες!!!..και αφου λοιπον πεταξουμε τη μασκα...τοτε βλεπουμε την αληθινη αγαπη πρωτα για τον εαυτο μας...ετσι απλα!..φιλακια κοριτσακι μου >:d< @};- :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Με εχετε συγκινησει πολυ....σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!!! >:d< >:d< >:d< >:d< @};-

Λεω την αληθεια μου...μονο την αληθεια που βγαινει απο την ψυχη μου.....

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Και αυτή η αλήθεια αγάπη μου είναι μοναδική. υπέροχη μεγαλειώδης και μας έχει αγγίξει όλους στην καρδιά δυνατά!!!!!! @};- @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Χρυσουλα μου ..... @};-

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Αγγελέ μου όμορφε και δυνατέ παρόλο που η φατσούλα μου δείχνει λύπη ας είναι αυτή περαστική.....!!!!!
Η Αληθινή σου φατσούλα όμως σε επιδοκιμάζει και σε στηρίζει ψιθυρίζοντας.... Η λιγαριά λυγίζει με το φύσημα του αέρα, όμως παραμένει πάντα όρθια .....!!!! @};- @};- @};-

Υ.Γ Να είσαι σίγουρη, ότι το ταρακούνημα και των 2 μας θα μας φέρει κάτι άλλο....... :* :* :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Χρυσουλα μου....το ξερω...ειμαι προετοιμασμενη για οτι θα μου ερθει...εχω οπλιστει με θαρρος και αληθεια...και ακολουθω ενα φως που με καλει....δεν βλεπω τιποτα δεξια και αριστερα...ειναι ολα σκοτεινα.....δεν φοβαμαι, παρα προχωρω εκει που νιωθω...και μεσα στην υγρασια που διαπερνα το κορμι μου αφηνομαι στην ζεστασια που μου προσφερει η καρδια μου...

...γιατι εκεινη ξερει απο αληθινη αγαπη......

...γιατι εκεινη δεν οριζεται απο κανενα φυσικο νομο....

...γιατι εκεινη γνωριζει οσα εμεις θαβουμε στο υποσυνειδητο....

....γιατι Χρυσουλα μου.....η επιγνωση μας ειναι το κλειδι για το ανοιγμα ενος "παραδεισου¨....ο πονος ειναι η αφορμη, η αληθεια ομως ειναι το τελος στη σχεση!! @};-

Σε αγαπαω πολυ.... @};-

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Εμμα μου χωρισες καρδουλα μου??Απο τα λογια και απο την ενοτητα αυτο καταλαβα ....
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”