Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ
- galazia_sfaira
Αλλάζει η Ώρα......
Μία ώρα μπροστά οι δείκτες των ρολογιών από τα ξημερώματα της Κυριακής
Πρεμιέρα θερινής ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Μαρτίου.
Στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα μπροστά και θα παραμείνουν έτσι μέχρι και την τελευταία Κυριακή (26 του μήνα) του Οκτωβρίου.
Δηλαδή εκεί που θα λέγαμε ότι είναι τρείς το πρωί θα λέμε ότι είναι τεσσερις....
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=885514
Μία ώρα μπροστά οι δείκτες των ρολογιών από τα ξημερώματα της Κυριακής
Πρεμιέρα θερινής ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, 30 Μαρτίου.
Στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα μπροστά και θα παραμείνουν έτσι μέχρι και την τελευταία Κυριακή (26 του μήνα) του Οκτωβρίου.
Δηλαδή εκεί που θα λέγαμε ότι είναι τρείς το πρωί θα λέμε ότι είναι τεσσερις....
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=885514
Κατεβάστε τον διακόπτη
Σε συσκότιση μίας ώρας για τη σωτηρία του πλανήτη καλεί η πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης»
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Να σβήσουν τα φώτα τους και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης» (Earth Hour) σε μια συμβολική κίνηση για τη σωτηρία του πλανήτη καλεί η WWF πολίτες σε όλο τον κόσμο. Στην πρωτοβουλία που προγραμματίζεται για το Σάββατο από τις 20:00 έως 21:00 το βράδυ συμμετέχει και ο Δήμος Αθηναίων.
Σε συσκότιση μίας ώρας για τη σωτηρία του πλανήτη καλεί η πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης»
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Να σβήσουν τα φώτα τους και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης» (Earth Hour) σε μια συμβολική κίνηση για τη σωτηρία του πλανήτη καλεί η WWF πολίτες σε όλο τον κόσμο. Στην πρωτοβουλία που προγραμματίζεται για το Σάββατο από τις 20:00 έως 21:00 το βράδυ συμμετέχει και ο Δήμος Αθηναίων.
Υπό το φόβο των Θιβετιανών
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη διέλευση της Φλόγας από την Αθήνα
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Στην Αθήνα φτάνει το Σάββατο η Ολυμπιακή Φλόγα και η ΕΛ.ΑΣ. ανησυχεί για το ενδεχόμενο νέας διαμαρτυρίας (όπως στην Αρχαία Ολυμπία) Θιβετιανών ακτιβιστών...............
............
«Πονοκέφαλο» για τους αστυνομικούς αποτελούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ακτιβιστές θα επιχειρήσουν να αναρτήσουν πανό για το Θιβέτ. Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο κέντρο της Αθήνας θα είναι δρακόντεια, ανάλογα με αυτά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Σε αυτά θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών της ΓΑΔΑ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Επίσης, αποφασίστηκε η τελετή την Κυριακή στο Παναθηναϊκό Στάδιο να γίνει για λίγους και εκλεκτούς, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάρτηση ανεπιθύμητων σημαιών.
Έτσι, η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε άτομα που θα έχουν διαπιστεύσεις ή προσκλήσεις.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη διέλευση της Φλόγας από την Αθήνα
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Στην Αθήνα φτάνει το Σάββατο η Ολυμπιακή Φλόγα και η ΕΛ.ΑΣ. ανησυχεί για το ενδεχόμενο νέας διαμαρτυρίας (όπως στην Αρχαία Ολυμπία) Θιβετιανών ακτιβιστών...............
............
«Πονοκέφαλο» για τους αστυνομικούς αποτελούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ακτιβιστές θα επιχειρήσουν να αναρτήσουν πανό για το Θιβέτ. Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο κέντρο της Αθήνας θα είναι δρακόντεια, ανάλογα με αυτά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Σε αυτά θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών της ΓΑΔΑ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Επίσης, αποφασίστηκε η τελετή την Κυριακή στο Παναθηναϊκό Στάδιο να γίνει για λίγους και εκλεκτούς, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάρτηση ανεπιθύμητων σημαιών.
Έτσι, η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε άτομα που θα έχουν διαπιστεύσεις ή προσκλήσεις.
Α βρε Qisan μου!!! αχ, αχ...Κερδιζουμε μια ωρα υπνο .......
Δεν κερδίζουμε....ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ!!!

Εκεί λοιπόν που χτύπαγε το ξυπνητήρι σου στις 6 και το κλεινες, τώρα θα χτυπάει στις 5 (με την παλιά) και πάλι βέβαια θα το κλείνεις...χαχαχαχα!!!!
Χάνουμε μία ώρα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

:lol: :lol: Κατα τα αλλα μου ειναι συμπαθεστατος ....
χιχιχιχι
Με πειραζει ομως οταν καποιος μου μου λεει οτι ειμια το ιδιο εξυπνος με το Τερνς Κουικ .......
:lol: :lol: Κατα τα αλλα μου ειναι συμπαθεστατος ....
χιχιχιχι
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σωστή η παρατήρηση Qisan μου! Συγνώμη!
αλλά "συγχίστηκα" με το μία ώρα μπροστά!! :evil:
Εξυπηρετεί άραγε σε τίποτα αυτό?
ότι κερδίζουμε σε ενέργεια το πρωί, το χάνουμε το απόγευμα...ή όχι??
Σωστή η παρατήρηση Qisan μου! Συγνώμη!

αλλά "συγχίστηκα" με το μία ώρα μπροστά!! :evil:
Εξυπηρετεί άραγε σε τίποτα αυτό?
ότι κερδίζουμε σε ενέργεια το πρωί, το χάνουμε το απόγευμα...ή όχι??

Διοτι οτι κερδιζουμε το το πρωι τα χαμουμε το απογευμα ...
Εκτως αν ο κυριος σκοπος ειναι να ξυπναμε νωριτερα ... ( ετσι για να μην τεμπελιαζουμε στο κρεβατι μια ωριτσα ... ) χαχα
Τα υπολοιπα για του εξυπνους ......
Διοτι οτι κερδιζουμε το το πρωι τα χαμουμε το απογευμα ...
Εκτως αν ο κυριος σκοπος ειναι να ξυπναμε νωριτερα ... ( ετσι για να μην τεμπελιαζουμε στο κρεβατι μια ωριτσα ... ) χαχα
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
- galazia_sfaira
Αυτο καλε θελουν να μας "σπασουν "να μην πω τι ..........ξυπνα γρήγορα γρήγορα ώστε να μουρτζουφλιάζεις απο το πρωί.
Αμ δε!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα πηγα τον μικρό εγω στο τενις έξω απο την πολη ,ειδα την θαλασσα και τον ηλιο να βγαινει λαμποκοπώντας και δεν προκειται να τους περασει.
Ολο κατι σκαρφίζονται μωρε για να κάνουν την ζωή μας πατίνι....
Αμ δε!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα πηγα τον μικρό εγω στο τενις έξω απο την πολη ,ειδα την θαλασσα και τον ηλιο να βγαινει λαμποκοπώντας και δεν προκειται να τους περασει.
Ολο κατι σκαρφίζονται μωρε για να κάνουν την ζωή μας πατίνι....
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"

α κι εγώ το ίδιο!!! Χαχαχα!
Το βιολογικό μου ρολόι εγώ το κανονίζω...
Το κέφι μου το ίδιο...

Στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού στην Ρουμανία εμφανίστηκε μία κυρία να τραγουδησει το "Ken Lee" ......
ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Ηλία αν το βρεις και μπορέσεις να το παραθέσεις θα γελάσουν όλοι πολύ!
Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι!
Δεν ξέρω με ποιό τρόπο να σας το παραθέσω αλλά μπείτε στο site του you tube και πληκτρολογήστε την λέξη "Ken Lee"
Στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού στην Ρουμανία εμφανίστηκε μία κυρία να τραγουδησει το "Ken Lee" ......
ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Ηλία αν το βρεις και μπορέσεις να το παραθέσεις θα γελάσουν όλοι πολύ!

Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι!
http://www.youtube.com/watch?v=DfOLAREMedk
Xαχαχαχαχχαχαχαα
έλεγα και εγω... ken lee.... ποιό ken lee..... χαχαχαχχαχα τωρα καταλαβααααααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Xαχαχαχαχχαχαχαα
έλεγα και εγω... ken lee.... ποιό ken lee..... χαχαχαχχαχα τωρα καταλαβααααααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:( :( δεν το βλέπω από δω γμτ!!! :evil:
Καλέ μην γελάς μόνος σου...περίμενε να γελάσουμε μαζί το βραδάκι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλέ μην γελάς μόνος σου...περίμενε να γελάσουμε μαζί το βραδάκι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: