Σσσσςςς.......... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!
Όχι μωρέ, θέλω κάτι να γεμίζει το στόμα! Να τους βρίζω και να το φχαριστιέμαι!!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
-
Γνωρίζει κανείς, εάν δεν πληρωσουμε την πρωτη δόση της έκτακτης εισφοράς μέχρι αυριο.......ποιο είναι το επιτόκιο που θα τοκιστει η ωφειλή? 

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Κάπου άκουσα για 25% Ντάννυ μου!
Το θέμα είναι ότι φωνάζουμε, βρίζουμε, αλλά στο τέλος όλοι πάνε και πληρώνουν. Τι κρίμα!
Αν δεν πήγαινε όλη η Ελλάδα να πληρώσει, τί θα μας έκαναν?
Θα βάζανε 10.000.000 κόσμο στη φυλακή?
Το θέμα είναι ότι φωνάζουμε, βρίζουμε, αλλά στο τέλος όλοι πάνε και πληρώνουν. Τι κρίμα!
Αν δεν πήγαινε όλη η Ελλάδα να πληρώσει, τί θα μας έκαναν?
Θα βάζανε 10.000.000 κόσμο στη φυλακή?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
- Madraoulas
Ειναι πολυ μικρο...1% μηνιαιως στο χαρατσι που μας εστειλαν.Danny έγραψε:Γνωρίζει κανείς, εάν δεν πληρωσουμε την πρωτη δόση της έκτακτης εισφοράς μέχρι αυριο.......ποιο είναι το επιτόκιο που θα τοκιστει η ωφειλή?
Ουτε εγω θα τα πληρωσω τωρα, να πανε να γαμηθουνε.
''Η κυβέρνηση επιδιώκει με αυτή το φορολογική επιδρομή μαζί και με το φόρο επί των ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ να κλείσει την τρύπα του προϋπολογισμού που σημειωτέον θα ολοκληρωθεί 31.1.2012
’ρα εμείς δεν πληρώνουμε οπωσδήποτε μέχρι τότε. Το κόστος μιας τέτοιας άρνησης πληρωμής θα σημαίνει μόνο ένα πρόστιμο μηνιαίο 1%, αντίθετα για την κυβέρνηση και την τρόικα θα είναι κόλαφος.
Παράδειγμα ένα εκκαθαριστικό 450 ευρώ θα έχουμε επιβάρυνση αν το πληρώσουμε εξ ολοκλήρου μέχρι 31.1.2012 16,50ευρώ.
Υ.Γ....Δημητρα δεν ισχυει αυτο το 25% , καποιο παπαγαλακι θα το ειπε, μη μασας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Madraoulas την 29 Σεπ 2011 12:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
δεν θα έχουν να μας πληρώσουν, Δημητρούλα!Αν δεν πήγαινε όλη η Ελλάδα να πληρώσει, τί θα μας έκαναν?

είναι φαύλος κύκλος...Είμαστε ο καθένας χρεωμένος!!!
υποδουλωθήκαμε...ο πόλεμος αυτός είνάι...
όσοι νομίζουν ότι περιμένουμε άλλον πόλεμο, γελιούνται οκτρά!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μου είπε η λογίστρια μου ότι ακούγεται μέσα από το υπουργειο ότι θα χρεώσουν τόκο 14% το μήνα! και δεν μου φαινεται καθόλου απίθανο αν σκεφτεις ότι θα πιέσουν τον κόσμο να τα πάρουν....
Ειναι πολύ ΄"καλό" για να είναι αληθινό το 1%!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
να μην πληρώσουμε τίποτα...
οκ! για πάμε...
αν δεν πληρώσουμε εμείς, πως θα πληρώσει το κράτος? από που? από τα δάνεια, θα μου πείτε...Και πως θα ξεπληρώσει τους τόκους?
μας έφαγε όλα αυτά τα χρόνια η κατανάλωση...Παραπάνω από ότι αντέχαμε, ξοδεύαμε όλοι!
πριν 10 χρόνια έλεγα ότι όλο αυτό είναι πλασματική ευφορία για την Ελλάδα...
ο καθένας πούλαγε την ψήφο του για να γίνει δημόσιος υπάλληλος
χρεωνόταν για να αγοράσει όχι μόνο σπίτι, αλλά και αγαθά...
ζούσαμε σαν άρχοντες και μην πει κανένας όχι!
οι πιστωτικές κάρτες στα ύψη...
όλα αυτά δεν έχουν αντίκρυσμα?
Πόσοι μπορούν να πουν με το χέρι στην καρδιά, "δεν έφταιξα γι' αυτόν τον πόλεμο"????
Το θέμα είναι άλλο τώρα...
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε σε περίοδο πολέμου...ή μάλλον τώρα βιώνουμε τα καταστροφικά του αποτελέσματα...
παίρνουν άλλες αξίες, την θέση των αξιών που είχαμε μάθει...
ο καθένας σε ένα σπίτι μόνος του ή ανά δύο...100 τμ., 150 τμ. και πάει λέγοντας...Το σαλονάκι του, τις 34 τηλεοράσεις του, τα 3 αυτοκίνητά του...
αυτά τέλος! Για να διατηρηθούν αυτά, θα ξεπουλήσουμε και την ψυχή μας!
Αυτό αρνούμαι να κάνω...Να καούν όλα μπορούν? Εγώ θα μείνω!!!

οκ! για πάμε...
αν δεν πληρώσουμε εμείς, πως θα πληρώσει το κράτος? από που? από τα δάνεια, θα μου πείτε...Και πως θα ξεπληρώσει τους τόκους?
μας έφαγε όλα αυτά τα χρόνια η κατανάλωση...Παραπάνω από ότι αντέχαμε, ξοδεύαμε όλοι!
πριν 10 χρόνια έλεγα ότι όλο αυτό είναι πλασματική ευφορία για την Ελλάδα...
ο καθένας πούλαγε την ψήφο του για να γίνει δημόσιος υπάλληλος
χρεωνόταν για να αγοράσει όχι μόνο σπίτι, αλλά και αγαθά...
ζούσαμε σαν άρχοντες και μην πει κανένας όχι!
οι πιστωτικές κάρτες στα ύψη...
όλα αυτά δεν έχουν αντίκρυσμα?
Πόσοι μπορούν να πουν με το χέρι στην καρδιά, "δεν έφταιξα γι' αυτόν τον πόλεμο"????
Το θέμα είναι άλλο τώρα...
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε σε περίοδο πολέμου...ή μάλλον τώρα βιώνουμε τα καταστροφικά του αποτελέσματα...
παίρνουν άλλες αξίες, την θέση των αξιών που είχαμε μάθει...
ο καθένας σε ένα σπίτι μόνος του ή ανά δύο...100 τμ., 150 τμ. και πάει λέγοντας...Το σαλονάκι του, τις 34 τηλεοράσεις του, τα 3 αυτοκίνητά του...
αυτά τέλος! Για να διατηρηθούν αυτά, θα ξεπουλήσουμε και την ψυχή μας!
Αυτό αρνούμαι να κάνω...Να καούν όλα μπορούν? Εγώ θα μείνω!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- Madraoulas
Αν δεν καουν, θα αιθεροβατουμε συνεχως!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 έγραψε:Vaso έγραψε:
Να καούν όλα μπορούν?![]()
![]()
Βασσούλα μου όλοι φταίμε...
Καί συμφωνώ σε όλα όσα λές..![]()
Εκτός από την παραπάνω φράση..![]()
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
Κι εγώ αυτό λέω Μάντρυ μου!Ουτε εγω θα τα πληρωσω τωρα, να πανε να γαμηθουνε.
Να πάνε Βασούλα να τα πάρουνε από τους τραγόπαπες! Που σφυρίζουν αδιάφορα! Οι υποκριτές γραμματείς και φαρισαίοι μισάνθρωποι!!!!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
-