Ιωαννούλα μου ζήστο και μη σκέφτεσαι πιο πολύ απ ότι πρέπει!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ιφιγενεια μου θελω πολυ να το ζησω,γιατι για μενα ο ερωτας ειναι ενα υπεροχο συναισθημα ,αλλα εχω και να λυσω θεματα με τον ευτο μου,και εκεινος εχει να λυσει παρομοια θεματα με τον ευτο του......ισως πρεπει να το αφησω να δειξει μονο του.....δεν ξερω,δεν θελω να ξαναπληγωθω.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ιωαννα μου γλυκια......οσο πιεζεις τα συναισθηματα σου να μην εκδηλωθουν, τα εγκλωβιζεις μεσα στον εαυτο σου.....αμα νιωθεις για αυτον τον ανθρωπο....ασε το να βγει στην επιφανεια....και παρατηρησε το....τοτε ετσι θα καταλαβεις την υποσταση αυτου του συναισθηματος.....
Και ακομα κι αν πληγωθεις.......Ιωαννα μου η ζωη μας ειναι για να την ζουμε και οχι για να εχουμε τον εαυτο μας στο ντουλαπι κλειδωμενο και σκονισμενο!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εμμακι μου γενικα σαν ανθρωπος ειμαι εκδηλωτικη,δεν κλεινωμαι στο καβουκι μου ,και δεν αφηνω κανεναν να δει αυτα που αισθανωμαι,το αντηθετο και το δειχνω και το λεω............εκεινος ομως εχει ενα θεμα με την εκφραση του,και πολλες φορες οταν του εκφραζω τα δικα μου συναισθηματα εκεινος μενει σιοπηλος και μου δειχνει τα δικα του συναισθηματα με πραξεις......βεβαια ειμααστε και λιγο στην αρχη,οποτε σεβομαι το γεγονος οτι ισως χρειαζεται το χρονο του,αλλωστε και εκεινος λεει οτι εχει πληγωθει πολυ και εχει της επιφυλαξεις του.
Ευχαριστω πολυ για της συμβουλες.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
Ifigenia έγραψε:Πειράζει που μου εχουν σπάσει τα νεύρα????
Πειράζει βρε γλύκια μου που σύμφωνω τόσο πολύ μαζί σου σήμερα.. και μένα τα νέυρα μου δεν είναι σε κάλη κατάσταση
Αχ σε νιώθω μωρό μου! Πάρα πολύ ομως!!!!
Πειράζει που έχω μπερδέψει όλες τις Ελένες του forum????
elenimichael, ELEN M, Ελενα Κ, elen75, δεν θυμάμαι αν έχουμε και άλλη..
Μόνο την Ελενα Κ ξεχωρίζω γιατί έχει φωτογραφία!
Αντε βρε παιδιά, βάλτε κ οι υπόλοιπες μια..
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Δαιμονία Νύμφη έγραψε:Πειράζει που έχω μπερδέψει όλες τις Ελένες του forum????
elenimichael, ELEN M, Ελενα Κ, elen75, δεν θυμάμαι αν έχουμε και άλλη..
Μόνο την Ελενα Κ ξεχωρίζω γιατί έχει φωτογραφία!
Αντε βρε παιδιά, βάλτε κ οι υπόλοιπες μια..
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!