ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλησπέρα κι' από μένα σε όλους σας γνωστούς και μη.Σφαίρααν αυτό σε παρηγορεί δεν είσαι η μόνη που παλεύεις με τα σκοτάδια .Που θα πάει όμως θα βγούμε στο φως!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Δεν είναι δίψα για ζωή Σπύρο μου...Δεν είναι μυστικό: Είναι πολύ απλά η δίψα για ζωή
Είναι, απλά, ΕΡΩΤΑΣ για την ζωή!!!!

Αυτό μου το έστειλες εσύ!!! Και είναι ακριβώς αυτό το μυστικό!!!
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΌ:
- ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.
ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,
ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...

Να συμπληρώσω και εγώ κάτι?
Βρες τον ΑΝΘΡΩΠΟ, που θα σε γνωρίζει!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
Πάλι μόνος μου έμμεινα εδω.. το φαντασματάκι του φόρουμ...
Λοιπόν σας καληνυχτω... εκτος αν μπεί και κανένα άλλο φαντασματακι πριν πεσω για υπνο... και έχει ορεξη για κουβέντα!!
Μια γλυκειά καλημέρα σε όσους έχουν να ξυπνήσουν το πρωί για ακόμη μια μέρα στη δουλεία ή στο σχολείο όποιο κι άν είναι αυτο!!
Ολοι μας άλλωστε μαθητες του σχολείου της ζωής είμαστε..
Καλημέραααα και χρόνια πολλά στους Στυλιανούς , Στέλιους, Στέλες και γενικα σε όσους γιορταζουν!!
Λοιπόν σας καληνυχτω... εκτος αν μπεί και κανένα άλλο φαντασματακι πριν πεσω για υπνο... και έχει ορεξη για κουβέντα!!
Μια γλυκειά καλημέρα σε όσους έχουν να ξυπνήσουν το πρωί για ακόμη μια μέρα στη δουλεία ή στο σχολείο όποιο κι άν είναι αυτο!!
Καλημέραααα και χρόνια πολλά στους Στυλιανούς , Στέλιους, Στέλες και γενικα σε όσους γιορταζουν!!
Και τωρα πάμε πάλι!!!!!
Καληνύχτααααα
Καληνύχτααααα