Θελω να εκφρασω την Χαρα μου και τον Ενθουσιασμο μου για τα Γενεθλια που ερχονται.....
ποια γενεθλια?????
JOANNA έγραψε:πρασινο δωματιακι μου ειρηνακι μου
Emmanouela έγραψε:Ανυπομονω να βρεθουμε Ολοι Μαζι σε αυτη την "Γιορτη" Αγαπης, Φιλιας και Ενοτητας και Ευγνωμονω για αυτες τις μοναδικες Στιγμες προετοιμασιας που βιωνουμε με τα παιδακια του Χορου....19 μερες εμειναν!!!!
φίληηηηηηη
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Emmanouela έγραψε:Θελω να εκφρασω την Χαρα μου και τον Ενθουσιασμο μου για τα Γενεθλια που ερχονται.....
Ανυπομονω να βρεθουμε Ολοι Μαζι σε αυτη την "Γιορτη" Αγαπης, Φιλιας και Ενοτητας και Ευγνωμονω για αυτες τις μοναδικες Στιγμες προετοιμασιας που βιωνουμε με τα παιδακια του Χορου....19 μερες εμειναν!!!!!!! :romance-heartsfade:
Εμμάκι μου γλυκό.. Σε Ευχαριστουμε για αυτη την μοναδικη εμπειρία
:happy-sunshine: :happy-sunshine:
15 και σήμερα...
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα