Αφυπνιση / Ascension

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ενα πραγμα θα πω ΑΝΑΚΟΝΤΑ το δυο, που ηταν και μεγαλυτερο.
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Αν έπαιξε ο Χαρρυ πότερ

Το βρήκα???
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

απλά Ηλία μου...

Το κέντρο του γαλαξία είναι ένα μοναδικό εργαστήριο, όπου θα μπορεί να μελετήσει κάποιος τις θεμελιώδεις λειτουργίες της ισχυρής βαρύτητας, την αστρική δυναμική και τον σχηματισμό των άστρων, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για όλους τους άλλους γαλαξιακούς πυρήνες, με μια λεπτομέρεια που δεν θα είναι ποτέ δυνατό να συμβεί, πέρα από τον Γαλαξία μας

το κατάλαβες?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Τωρα φυσικά είναι ξεκάθαρο!!!! =)) =))
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Αλλάξαμε τώρα?

Αστροφυσική κάνουμε?
Εικόνα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

θα επωφεληθώ την προβολης που μου γίνεται για να στειλω ένα μηνυμα στην αγαπημένη μου...

Συνήθως δεν κάνω ερωτική εξομολόγηση γιατί πολλές είναι οι φορές που δεν χρειάζεται. Συνήθως σου λέω καρδιά μου ότι έχω να σου πω και χαιρόμαστε τον ερωτά μας.

Σήμερα όμως το έχω τόσο πολύ ανάγκη. Δεν ξέρω αν φταίει ο καιρός ή η καλή μου διάθεση αλλά θέλω τόσο να το κάνω που δεν κρατιέμαι.

Μωρό μου από την ημέρα που σε γνώρισα είναι σα να γνώρισα τον ήλιο που μου έκανε την ζωή μου πιο λαμπερή. Μια ζωή που εσύ την έκανες τόσο γλυκιά που και η σοκολάτα ακόμα δεν είναι τόσο γλυκιά. Κάθε μέρα σε σκέφτομαι και αναρωτιέμαι τι έχω και μ' αγαπάς τόσο πολύ. Όσες φορές σε έχω ρωτήσει οι απαντήσεις σου είναι τόσο γλυκές. Μου λες πως μ' αγαπάς γιατί είμαι εγώ μια γυναίκα που θέλεις να υπάρχει πάντα στην ζωή σου. Μ' αγαπάς γιατί σου αρέσει ο τρόπος μου, ο χαρακτήρας και ο αυθορμητισμός μου. Μ' αγαπάς γιατί αισθάνεσαι πως και εγώ σε λατρέυω σαν θεό μου. Δεν έχεις και άδικο Σ' αγαπώ σαν Θεό μου. Σαν τον Θεό Ήλιο που μου ομόρφηνε την ζωή μου. Σ' αγαπάω γιατί με κάνεις να γελάω. Σ' αγαπώ γιατί είσαι τα πάντα για μένα και εγώ για σένα.

Μια ερωτική εξομολόγηση δεν μπορεί να μην τελειώσει με λόγια βγαλμένα απ΄την καρδιά και την ψυχή μου.

Αγάπη μου γλυκιά καθημερινά Σ' αγαπώ όλο και περισσότερο. Αισθάνομαι τόσο όμορφα όταν βρίσκομαι στην αγκαλιά σου και ονερέυομαι όλο και περισσότερο την ζωή μου μαζί σου. Μια ζωή ονειρική που τίποτα δε θα μπορεί να την χαλάσει. Τώρα αυτή την ζωή τη βλέπω μόνο στα ονειρά μου και ξέρω πως μπορώ να την ζήσω μόνο μαζί σου.

Μην ξεχάσεις ποτέ Ήλιε μου Σ' αγαπώ και θα Σ' αγαπώ πάντα.
@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτό το σχήμα έχει πολλαπλές γνώσεις...

συνεχίζουμε (βρε Γιαννάκη???που είσαι γμ το ξανθό μου?)

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κέντρο που θα διαφυλάσει την παράδοση της Ελληνικής κουζίνας, θα παρουσιάζει συνταγές από άλλα μέρη του κόσμου και συγχρόνως θα προσφέρει μία πληθώρα βοηθημάτων που θα κάνει τη δημιουργία του φαγητού πραγματική διασκέδαση

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

zefira έγραψε:
ksan8oula έγραψε:πως να ζητησω τωρα να μου στειλετε ρεικι :-? :-? :-?

φοβαμαι μηπως αντι να μου φυγει ο πονοκεφαλος....μου ερθει στο κεφαλι κανενα προφυλαχτικο απο τους Ταλιμπαν

:-? :-?
’στα κοριτσάκι δεν είναι η κατάλληλη ώρα.
Μπορείς για αλλαγή να κοιτάξεις το βίντεο του φίλου Γιώργου και που ξέρεις μπορεί να σου φύγει ο πονοκέφαλος και να σου ανοίξει κ το τρίτο μάτι ;) ;) ;) ;)
OXI ΑΛΛΟ ΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..... :-o

με φτανουν τα δικα μου...Αρκετα εχουν δει
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Vaso έγραψε:αυτό το σχήμα έχει πολλαπλές γνώσεις...

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κέντρο που θα διαφυλάσει την παράδοση της Ελληνικής κουζίνας, θα παρουσιάζει συνταγές από άλλα μέρη του κόσμου και συγχρόνως θα προσφέρει μία πληθώρα βοηθημάτων που θα κάνει τη δημιουργία του φαγητού πραγματική διασκέδαση
Αυτό μάλιστα ^:)^ ^:)^
Εικόνα

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Vaso έγραψε:αυτό το σχήμα έχει πολλαπλές γνώσεις...

Οταν λές βοηθημάτων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα =)) =)) μηπως ξερετε απο βεσπα; μηπως ξερετε απο βεσπα; =)) =)) =))
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

έχουμε χάσει τα αβγά και τα καλάθια... =)) =)) =))
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ρε π@@η μου μην αλλάζεις τόσο γρήγορα θέμα, θα πάθω εγκεφαλική διαστρική εξωγενή παράνοια...

σε στηρίζω Γιαννάκη...που είναι κι αυτός ο Γιώργος...Τουμπεκί κάνει τώρα που τον χρειαζόμαστε...Ας είναι...

“..καμία άλλη δεν θα πάρει ποτέ με πράξεις ή με λόγια τη θέση σου στην καρδιά μου, που θα είναι πάντα αφιερωμένη σε σένα, ώσπου να μην είμαι πια τίποτε… Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το μάθει αυτό… ήμουν και είμαι δικός σου ολοκληρωτικά για να σε υπακούω, να σε τιμώ, να σε αγαπώ ­ και να δραπετεύσω μαζί σου όποτε και όπως εσύ θα ορίσεις”

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Μάρθα Βούρτση Νίκος Ξανθόπουλος στο " μάνα γιατί με γέννησες"
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ουφ διαβαζω και διαβαζω..
που να προλαβω :-o :-o :-o :-o