ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Την Ανοιξη είχα μια θαυμάσια εμπειρία. Εκανα με μια φίλη που έχει κι αυτή όπως κι εγώ τους βαθμούς του Αγγελικού ρέικι, μερικούς ενεργειακούς καθαρισμούς. Τρεις όμως από αυτούς ήταν πάρα πολύ βιωματικοί γιατί αφορούσαν το κάρμα. Ο Αρχαγγελος Μιχαήλ, και όλα τα στοιχεία της φύσης ήταν παρόντες σε αυτούς τους τελευταίους καθαρισμούς που μου αποκάλυψαν πάρα πολλά πράγματα ως προς το παρόν μου αλλά και την ισχύ που μπορώ να έχω μέσα στην ζωή μου στο μέλλον. Αυτό όμως που με συγκλόνισε φοβερά σε αυτούς τους ενεργειακούς καθαρισμούς ήταν κυριώς οι παρουσία μια γλυκύτατης αγγελικής ύπαρξης που καθ' όλη την διαρκεια των καθαρισμών ήταν πάντα δίπλα μου και πολυ τρυφερά και γλυκά έπαιρνα από πάνω μου ένταση και άγχους και άλοιφε κατά κάποιον τρόπο αυτές τις μαύρες τρύπες με μια χρυσή ουσία τρυφερότητας και στοργής!! Μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να το εκφράσω σε λόγια αυτό που ένιωσα τότε, και γι αυτό περίμενα δύο τρεις μέρες για να μπορέσω να κάνω το βίωμα λόγο!! Ηταν κάτι τρομερά θεραπευτικό!!! Βέβαια, οταν κάνω την αυτοθεραπεία του αγγελικκού ρέικι πάντα υπάρχει η παρουσία και η γλυκειά ανακούφιση αλλά αυτό που ένιωσα σε εκείνους τους καθαρισμούς που η αύρα μου πάλονταν συστέλονταν και διαστέλονταν με τρόπο που νόμιζα ότι έπαιρνε το σώμα μου περίεργες ΄διαστάσεις, και η γλυκειά εκείνη παρουσία σαν να κένταγε κάτι επάνω μου ενθαρύνοντας με να μη φοβάμαι κι ότι σύντομα θα απαλλαχτώ τελείως από ότι με βαραίνει γιατί όλος ο Ουρανός ειναι κοντά μου και με αγαπά και ότι το σύμπαν με φροντίζει!!! Ειναι αξέχαστο και έκτοτε καθε βράδυ το σκέφτομαι και ευχαριστώ τον Θεό γι αυτό του το δώρο!!! Εκτοτε μιλάω ανελιπως στους αρχαγγέλους, τους φύλακες αγγέλους μου και τις νεραίδες!!! Τις νιώθω μερος μου και δεν υπάρχει πια ούτε μια μέρα χωρίς αυτοθεραπεία τόσο του Αγγελικού όσο και του Ουσούι ρέικι!!!! Τα ευγνωμονώ και τα δύο!! Μου ανοίγουνε καθημερινά άπειρες πόρτες ουράνιας τρυφερότητας!!!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Πολύ όμορφη εμπειρία Ναταλία μου γλυκιά >:d< >:d< >:d< >:d<

Σε ευχαριστούμε :x :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

πολυ ομορφο Ναταλη @};- , θαυμασια εμπειρια. οι καθαρισμοι γινονταν κατα τη διαρκεια της μυησης η σε καποια αλλη στιγμη;
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Τρεις όμως από αυτούς ήταν πάρα πολύ βιωματικοί γιατί αφορούσαν το κάρμα.
Θες να μας πείς κάτι παραπάνω για τον καθαρισμό του Καρμα Ναταλί;
:x
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Οχι καλέ! Καμιά σχέση με μύηση!! Οι μυήσεις μας έχουνε γίνει προ πολλού. Απλά όταν παίρνεις τον τρίτο τέταρτο βαθμο του Αγγελικού ρέικι μπορεις να κάνεις αγγελικούς καρμικούς καθαρισμούς αλλά και οποιοδήποτε άλλο ειδος ενεργειακού καθαρισμού! Αυτή η φίλη είναι πολύ πιο έμπειρη απο μενα που πήρα τους βαθμούς πρόσφατα, γιαυτό τον λόγο εμπιστεύομαι να τους κάνω με την φίλη μου και όχι μόνη μου. Αλλωστε εκείνη εχει και περισσότερους. Ενας καρμικός ενεργειακος καθαρισμός φέρνει την παρουσία των αγγέλων και αναληφθεντων δασκάλων καθώς και τα στοιχεία της φύσης για να καθαρίσουν καρμικά δεσμα των παρόντων προσώπων και να αποκαταστήσουνε τωρινές καταστάσεις. Χρειάζονται πολύ καρμικοί καθαρισμοί ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ το τονίζω αυτό , για να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα όμως εγώ με αυτούς που έκανα ήδη έχω δει παρα πολλά πράγματα. Καθάρισαν σχέσεις, σχέσεις ακόμα και με αποθανόντες, ξεκαθάρισαν καταστάσεις κόπηκαν δεσμά. αυτό που είπα για την προσωπική δουλειά και αυτό που θα σας πω τώρα δεν ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν το αγγελικό ρεικι αλλά για όλους όσους δουλεύουν στο πνευματικό μονοπάτι. Δεν πρέπει να αφήνουμε την ανάπτξη οποιονδήποτε δεσμών!! Μόλις δούμε ότι δημιουργούνται είτε με διαφωνία είτε με χρηματική συναλλαγή είτε με ψυχική εξάρτηση είτε με οποιονδήποτε τρόπο, καλούμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και του ζητάμε να κόψει τα δεσμά αυτά που δημιουργήθηκαν και τον αρχάγγελο Ραφαήλ να αποκαταστήσει τον τόπο των δεσμών αυτών. Δεν έχει καμιά σημασία αν υπάρχει μύηση ή οχι, αυτό που μετράει είναι να ξερουμε να αυτοπροστατευτούμε από ότιδήποτε δεν είναι 100% αγνό φως. Το καρμα είναι κάτι πολύ βαθύ και πολύ παρεξηγημένο. Οι περισσότεροι το θεωρούν όπως.....οι ορθόδοξοι θεωρούν την κόλαση και οι καθολικοί το καθαρτήριο. Το κάρμα είναι απλά νόμος. Και με αγνότητα και αγάπη πρέπει να ξέρουμε να υφαίνουμε την ζωή μας γύρω από αυτόν τον νόμογια να μην μας κυβερνά σαν εφιάλτης. Ποτέ δεν είναι αργά για να κοπούνε δεσμά. Αυτη η εμπειρία ήταν για μενα μεγάλο δώρο αλλά το μεγαλύτερο ακόμα δώρο είναι το σύμπαν και όλη η αγάπη και η συμπόνια που το διέπει.
Αυτά για την ώρα από μένα. Νομίζώ πως αν υπάρχει επίγνωση αγάπη και σύνδεση με το σύμπαν όλα είναι πιθανά.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Ποτέ δεν είναι αργά για να κοπούνε δεσμά.
Ναταλί μου είναι ευκολο για σενα να φέρεις ενα παραδειγμα "δεσμου" και το ανάλογο "κοψιμο".....

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Δεσμοί όρκων και υποσχέσεων σε αυτή και σε προηγούμενες ζωές, δεσμοί κακκών σχέσεων με ανθρώπους είτε σε αυτήν είτε σε άλλες ζωές. Δεσμοι΄χρεών είτε υλικών είτε ηθικών ή συναισθηματικών.
Στους πρώτους που ανέφερα είναι εκείνοι οι δεσμοι όρκων αφιερωμένων ψυχών που μας ακολουθούνε έτσι μπορεί κάποιος που υπήρξε μοναχός /η να μην μπορέι να έχει άφθόνία ή να παντρευτεί σε επόμενες ζωές. Αυτό είναι δέσιμο που κόβεται μέσα στον χρόνο μέσα από έναν τέτοιο καθαρισμό. Ακόμα και σαχλά πράγματα που λέμε καθημέρινά είναι δεσμά. Οπως: 'Αυτό δεν θα σου το συγχωρήσω ποτέ". Να ξέρεις πως ο΄λόγος είναι δόνηση και πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε και τι σκεφτόμαστε ακόμα!!! Ενας καυγάς μπορει να κλονισει για πάντα μια σχέση αν εμείς δεν κόψουμε αμέσως τα δεσμά που δημιουργήθηκαν μέσω του καυγά αυτού. Ενα χρέος υλικό κόβεται πιο εύκολα αν ξεχρεώσουμε, το ηθικο όμως είναι δυσκολο. Το να μας κοπανανε ας πουμε οι γονείς μας ότι αν δεν ήταν αυτοί εμείς θα είμασταν μηδενικά!! Αυτός ο δεσμος πρέπει να κοπεί, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. Αυτο είναι σημαντικό γιατί το σύμπαν και οι άγγελοι σέβονται την ελεύθερη βούλησήμας. Το ζητάμε λοιπόν και μετά το απελευθερώνουμε!! Σε αυτά τα πράγματα δεν χωρούν αμφιβολίες!!!! Είναι αυτο που λένε : Πες το κι έγινε μωρό μου!! ;) ;)
Ελπίζω να σε φώτισα κάπως.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Πες το κι έγινε μωρό μου!!
Δηλαδή αρκει να πιασεις και να λες

Αγγελοι μου ζητω να κοπει καθε κάρμα απο προηγουμενη ζωή που εχεινα κανει με σχεσεις εξάρτησης σε θματα συναισθηματικά,οικονομικά...κλπ

Αγγελοι μου ζητω να κοπει κάθε καρμα απο προηγουμενη τωρινή κι επομενη ζωή που εχει να κανει με οποιας μορφής ελλειμμα συναισθηαμτικό ,υλικο κλπ

Αγγελοι μου ζητω να κοπει κάθε ορκος αγαμιας που ειχα δωσει ,δινω και θα δώσω ............(εχω ενα βουλωμένο κέντρο μου)

ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ !!!! :-?
Εν το άμα και το θάμα δηλαδή; :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 10 Ιούλ 2009 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εεεε σφαιρούλα.... το καλώδιο!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Περίμενε να το βρω γαιτι ...δεν ειναι λιγο πράγμα..... :-o

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Σφαιρούλα μου σιγά-σιγά κοπέλα μου;)':D'
Μήπως αυτό ψάχνεις για την Ναταλία και για όσους θέλουν να διαβάσουν για τα καρμικά.

viewtopic.php?t=802&start=0&postdays=0& ... highlight=

Ναταλία μου στο φόρουμ αυτό έχουμε συζητήσει για πολλά πράγματα
αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις απαντήσεις σε πολλά ;) >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αυτά γίνονται μεν μέσω του ενεργειακού καθαρισμού που γενικά ζητάει κάθε είδος κοψίματος από τα δεσμά αλλά σε καθημερινή βάση λίγη επιγνωση για τις σχέσεις μας και αυτά που λέμε και κάνουμε είναι καλό να υπάρχει για να κόβουμε αυτόματα τα δεσμά. δηλ. Οταν γινει μια κατάσταση να το αντιλαμβανόμαστε άμεσα και να ζητούμε κοψιμο αυτών των δεσμών!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλούμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και του ζητάμε να κόψει τα δεσμά αυτά που δημιουργήθηκαν και τον αρχάγγελο Ραφαήλ να αποκαταστήσει τον τόπο των δεσμών αυτών.
Ναταλί μου, η διαφορά του αγγελικού με το ουσούι ρέικι είναι ακριβώς αυτή...

το μεν πρώτο σε βάζει να ζητάς βοήθεια, το δε δεύτερο σε αναπτύσσει τόσο ώστε να βοηθήσεις μόνη σου τον εαυτό σου...

Οι άγγελοι και οι πνευματικοί δάσκαλοι της ανθρωπότητας υποστηρίζουν την ανάπτυξη της αυτογενούς δύναμης και δεν κάνουν τίποτα που χρειάζεται να το κάνουμε εμείς...

Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, για όσους προσπαθούν με τους αγγέλους και το εκκρεμές να κόψουν τα καρμικά τους και ενώ τα κόβουν, αυτά φύονται κάπου αλλού, σε κάποιον άλλον άνθρωπο...

Η εργασία μας είναι η δική μας ανάπτυξη και η υπέρβαση των εμμονών και δεσμών που μας κάνουν μαριονέτες στα χέρια της νοητικής μας ζωής...

Εχει διαφορά η υποστήριξη μας σ' αυτήν την υπέρβαση, από το να τα αφήνουμε να τα κάνουν όλα οι άλλοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί!!!

Οι άγγελοι είναι κι αυτοί όντα, σαν και εμάς...Οι διαφορά μας είναι ότι εκεινοι έχουν την θεϊκή εντολή μέσα τους και εμείς την αναζητάμε έξω από εμάς... Μόλις την αναγνωρίσουμε μέσα μας, τότε σταματούν και οι διαφορές μας και αλληλουποστηριζόμαστε....Ο Εαυτός μας είναι το ίδιο θείος με εκείνα τα όντα που δεν χρειάζονται την ενσάρκωση για την εξελικτική τους πορεία, ή δεν την χρειάζονται πια...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Xαίρομαι που με παραπέμψατε στα Καρμικά και όχι στην ενοτητα Νηπιαγωγείο!!!!!
Βάσω μου δεν υπάρχει ομοιοτητα ουδεμία ανάμεσα στα δύο αφου το Ουσούι γειώνει και το αγγελικό....απογειώνει!!! :)) Αυτό που εγώ ψάχνω είναι η μέση λύση!! Οσο για τους αγγέλους, η εμπειρία που έζησα με εκείνους τους καθαρισμούς ήταν τόσο έντονη που με έκανε να καταλάβω ότι οχι μονο έχω ανάγκη από την επικοινωνία μου με αυτά το όντα αλλά και το΄οτι όπως είπες κι εσύ η ίδια αυτό που τώρα μου λειπει με την βοήθεια της ενέργειας (ουσουι ρέικι) και των όντων αυτών (αγγελικό ρέικι) να το αγκυροβολήσω σιγά-σιγά σε εμένα. Θέλουν και τα δύο είδη ρέικι μεγάλες προσπάθειες και δουλειά με τον εαυτό μας αγάπη,πίστη και ελπίδα. Πάντως σας ευχαριστώ και τις δύο γιατί σαφώς θα διαβάσω την ενότητα με τα Καρμικά και ξέρω ότι θα μου δώσει σύγουρα καποιες απαντήσεις. Βασω αν εσύ είχες μια τέτοια εμπειρία, τόσο έντονη δεν θα ένιωθες άπειρη ευγνωμοσύνη και αγάπη για αυτά το όντα;
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Οι πνευματικοί μας δάσκαλοι κι ολες οι πνευματικες οντότητες Ναταλι μου ειναι για να μας βοηθήσουν να βιώσουμε την ζωή μας ως ενσαρκωμένα πνευματικά οντα που ειναι και η φύση μας.
ΕΙναι στον δρομο μας για να μας θυμισουν την Ουσια μας που ειναι ιδια με την δικη τους, ειναι για να βιώσουμε το "ειμαι Φως
οπως ειστε κι εσεις Φως" >:d<

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”