ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

@};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πολύ ενδιαφέρον Δήμητρα, είναι γεμάτο αλήθειες αυτό το άρθρο !!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Πραγματικά, Δώρα μου! :x :x
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδω και δυο μερουλες οταν ξαπλωνω παρολο που χαλαρωνω με τον διαλογισμο νιωθω εντονες κρυαδες οπως οταν μας μπαινει πυρετος αλλα μονο τις κρυαδες και να μην ζεσταινομαι με τιποτα στα ποδια μου ειδικα μεχρι που περναει η ωρα και καποια στιγμη κοιμαμαι.

Χθες το πρωι που κοιμηθηκα αφου εκανα τον διαλογισμο μου και μετα με πηρε αμεσως ο υπνος,ξυπναγα κατα διαστηματα 2-3 φορες και ενιωθα οτι ειμουν ακομα σε κατασταση διαλογισμου.

Ειχα τα χερια μου κολημενα στο ηλιακο πλεγμα(κατω απο το στηθος) νιωθωντας εντονα οτι εδινα ρεικι εκει αλλα παρολαυτα εδω και δυο μερες εχω ενοχλησεις εκει,μηπως ειναι απο καθαρισμους η απλα κρυωσα? :D
Μου ερχετε σαν αναμνηση ονειρου οτι μιλαγα με εναν παπου γκριζομαλλι ,δεν θυμαμαι τι μου ελεγε,οπως μερικες φορες ισα που προλαβαινω να αντιληφθω ενα λευκο φως να αναβοσβηνει γρηγορα κατα τον διαλογισμο αλλα επειδη εχω μεγαλη επιθυμια να το δω μετα το χανω ρε γαμωτο.
:-?

Γενικος μου εχει βγει αυτες τις 2 μερες μια νευρικοτητα και πονος εκει που σας ειπα.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και να μην ζεσταινομαι με τιποτα στα ποδια μου
τα κρύα πόδια ενεργειακά πάντα, ΄σηματοδοτούν την έλλειψη γείωσης, Τασούλη.

΄Οσο για τα όνειρά σου, επέτρεψέ τους να προκύψουν, χωρίς τόσο μεγάλη ένταση. :-D Τι σου λέω τώρα ε? :-D

Το ηλιακό πλέγμα κρατάει δυσάρεστα συναισθήματα. ΄Η είναι καθαρισμός ή υπάρχει εσωτερική διεργασία συναισθημάτων, ή τρως άγαρμπα... :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Λες να φταινε οι 2 πιτσες που εφαγα :-? :P

Οχι βασουλα μου ισα ισα επειδη με ενοχλει δεν μπορω να φαω πολυ αυτες τις μερες. :D
Τι να κανω για την γειωση??Ρεικι στις πατουσες? :-?

Τωρα για τα ονειρα..βλεπουμε.. :x

>:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναι ρέικι στις πατούσες Τασούλη...
Και κατά την διαρκεια που αγγίζεις τα πέλματά σου και νιώθεις την ενέργεια, στοχάσου τι είναι εκείνο που σε εμποδίζει να απολαύσεις την ζωή σου...Τι είναι εκείνο που μεσολαβεί μεταξύ της εμπιστοσύνης και εσού! ;)

Συνήθως η έλλειψη γείωσης έχει πολλά και βαθύτερα αίτια.

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Μιας και ειμαστε και στο αναλογο τοπικ.
Βασουλα κανω διαλογισμο με το cd σου,μηπως πρεπει να οραματιζομαι και κατι η απλα το ρεικι με τα αγγιγματα? :-?

Ευχαριστω βασουλα μου :x >:d< :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν πρέπει τίποτα Τασούλη...
Χαλάρωσε και απόλαυσε...Αν είναι να προκύψει κάποια εσωτερική εμπειρία δεν θα γίνει γιατί πρέπει, αλλά γιατί άνοιξες σ' αυτήν την εμπειρία.

Αν έχεις δυσκολία να αδειάσεις το μυαλό σου, τότε οραματίσου ένα φως, σε όποιο χρώμα θέλεις, και αφοσιώσου στην εσωτερική του κινηση...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Επίσης από προσωπική εμπειρία καθαρά, ο αμέθυστος είναι μια πολύ καλή συντροφιά στην εργασία με τον Εαυτό μας. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Suami έγραψε:
O διαλογισμος ειναι ισως ο απλουστερος τροπος για να επεκτεινει κανεις τη συνειδητοτητα του. Με τον διαλογισμο μπορει κανεις να γνωρισει την εσωτερικη του γαληνη, την εσωτερικη του σιγη, οπως
επισης και να συντονιστει με την εσωτερη καθοδηγηση του.
Υπαρχουν απειρες τεχνικες ' διαλογισμου ', ομως ο αληθινος διαλογισμος δεν χρειαζεται καμια τεχνικη, γιατι δεν ' γινεται' απλα συμβαινει. Τον διαλογισμο δεν τον 'στεινουμε' με τυπικα και ασανες, απλα τον
βιωνουμε..........οταν θα ελθει η στιγμη εκεινη.
Καταθετοντας τη θεση - σκεψη μου δεν απορριπτω καμια αλλη.
Με αγαπη !
Suami μου, αυτές τις μέρες σκεφτόμουν τα λόγια σου, τα οποία δεν τα ξέχασα ποτέ..!

Πόση αλήθεια, που μόνο όταν την βιώσεις μπορείς να το καταλάβεις..

Σ' ευχαριστώ! @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Αν είναι να προκύψει κάποια εσωτερική εμπειρία δεν θα γίνει γιατί πρέπει, αλλά γιατί άνοιξες σ' αυτήν την εμπειρία.
Βάσω! @};-

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Έχω κι εγώ κάποιες αποριούλες:
α)Κατά την διάρκεια των τελευταίων 2 μου βραδυνών θεραπειών, ένιωθα έντονη ζέστη και στα δύο γόνατα. Σημαίνει κάτι αυτό? β)η κάθε θεραπεία / διαλογισμός διαρκεί περίπου 70 λεπτά. Αυτό δεν μου φαίνεται πρόβλημα, όμως το ότι δεν τον μοιράζω ισομερώς στα διάφορα σημεία του σώματος (έστω και στο περίπου), πειράζει? :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτό δεν μου φαίνεται πρόβλημα, όμως το ότι δεν τον μοιράζω ισομερώς στα διάφορα σημεία του σώματος (έστω και στο περίπου), πειράζει?
όχι Ελενάκι δεν πειράζει! Σήμερα κάνεις περισσότερο σε ένα σημείο, αύριο θα κάνεις καπου αλλού...Εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και το ρέικι σε υποστηρίζει...Παρατηρώντας το σημείο που τα χέρια σου μένουν περισσότερο, θα κατανοήσεις, αργότερα, και κάποιο επίμονο μπλοκάρισμα, στην περιοχή που τροφοδοτεί το ενεργειακό κέντρο και θα έχεις άποψη για τον τομέα της ζωής σου που ίσως χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. :x

Σίγουρα θα υπάρχουν σημεία που θα νιώθεις πιο έντονα την θερμότητα, όπως μπορεί να υπάρξουν και σημεία που ίσως νιώθεις κρύο. Απλά παρατήρησε...
Δεν σημαίνει τίποτα η αίσθηση της πιο έντονης θερμότητας, στα διάφορα σημεία.
΄Οταν εξοικειωθείς περισσότερο θα νιώθεις την ενέργεια πιο εσωτερικά, με αισθαντικότητα και όχι μόνο με αίσθηση.

Δώσε χρόνο στον Εαυτο σου να πειραματιστεί με την ενέργεια και με την αυτο-θεραπεία.
Είναι πολύ φυσιολογικό στην αρχή οι άνθρωποι να μην μπορούν να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το σώμα τους και τα πεδία που το περιβάλλουν και έτσι έχουν μια μη αρμονικά κατανεμημένη αίσθηση για την υφή της ενέργειας στα διάφορα σημεία. Αλλού κρύο, αλλού ζέστη, αλλού τίποτα ή και δυσφορία ακόμα!

΄Ολα είναι προς παρατήρηση, για να έχεις εκτός από την σωματική, και συναισθηματική, νοητική και πνευματική γνώση για τον Εαυτό σου...

:x :x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”