ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ............!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ
ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΟΥΝ ΕΜΕΝΑ?????????
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
kako den moy ekane to forum alla
h arnhsh moy kai h diadromi moy me eferan se ayth th fasi
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Πολυ αοριστα και παραξενα μιλας Πανο.
Θυμασαι οταν πηγα να γνωρισω τη Βασω στο κεντρο πρωτη φορα, εσυ εκεινη την μερα πηρες τον α βαθμο.
Ησουν πολυ ενθουσιασμενος κι εγω δυσπιστος και επιφυλακτικος
Προσπαθουσα να σε ρωτησω γιατι πηρες τον ρεικι κλπ μπας και μαθω και με μπερδεψες περισσοτερο
Μακαρι να βρεις τον εαυτο σου αλλα δεν αρκει το ρεικι
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Πειραζει που νιωθω πολυ ερωτευμενη αλλα ταυτοχρονα φωβαμαι μην ειναι ενα ονειρο και οταν ξυπνησω θα εχει χαθει...............
Εχω πολυ καιρο να νιωσω ετσι,τοσο ερωτευμενη
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
απλα ζησε το κα απολαυσε το Ιωαννιτσα και μην κανεις σεναρια...οσο κρατησει..δεν το ξερεις αυτο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Μαργαριτα μου προτιμω να κρατησει το δευτερο
Πολλες στγμές .......συντελούν την αωνιότητα .Απ τα μικρά στα μεγάλα ...... ;) Πολλές φορές το μεγάλο μας φοβίζει ........ενώ το μικρό φαντάζει τόσο λίγο......