Μη φτιάξω κάτι που δεν το τρως!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=-3OSoBFzhLI&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=-3OSoBFzhLI&NR=1
Πίτσα για χορτοφάγους και όχι μόνο...!!!!!!!
Παίρνετε έτοιμο ζυμάρι..
Και το αλείφετε με σάλτσα Ναπολιταν της σειράς Barrilla..
Βάζετε τυρί μοτσαρέλα, ή αν δεν είστε λάτρεις, βάλτε κασέρι τριμμένο (αρκετό)...
Μετά βάζετε κρεμμύδι σε ροδέλες, όχι ψιλοκομμένο, κόκκινη και πορτοκαλί πιπεριά..(όχι την καυτερή), λίγο φρέσκια ντοματούλα, μανιτάρια (βρασμένα), και μερικές ελίτσες....
Λίγο αλάτι....λίγο πιπέρι λευκό...
Την βάζετε στο φούρνο, την ψήνετε....και τη χλαπακιάζετε!!!!!
Καλή όρεξη....
Παίρνετε έτοιμο ζυμάρι..
Και το αλείφετε με σάλτσα Ναπολιταν της σειράς Barrilla..
Βάζετε τυρί μοτσαρέλα, ή αν δεν είστε λάτρεις, βάλτε κασέρι τριμμένο (αρκετό)...
Μετά βάζετε κρεμμύδι σε ροδέλες, όχι ψιλοκομμένο, κόκκινη και πορτοκαλί πιπεριά..(όχι την καυτερή), λίγο φρέσκια ντοματούλα, μανιτάρια (βρασμένα), και μερικές ελίτσες....
Λίγο αλάτι....λίγο πιπέρι λευκό...
Την βάζετε στο φούρνο, την ψήνετε....και τη χλαπακιάζετε!!!!!
Καλή όρεξη....
Γλυκο Ζεστο κρασι (ή και κρυο)
Σε μια κατσαρολα βαζετε να βρασει κοκκινο κρασακι (οσο θελετε)
και προσθετετε
Καννελοξυλα (αν σας αρεσει το αρωμα , 1 φακελακι με 10-15 αλλα και παραπανω αναλογως τις ορεξεις σας)
Γαρυφαλλοκορφες (σε ενα σακουλακι απο μπουμπουνιερα για να μην τα ψαχνετε, οσα θελετε και αναλογα με το ποσο σας αρεσει το αρωμα)
Τζιντζερ (μισο με ενα κουταλακι)
Ζαχαρη μαυρη (2 κουπες ή και ασπρη ... μπορειτε κ παραπανω ή λιγοτερο)
Μελι αρκετο
2 στυμμένα πορτοκαλια (και 3 και 4 αν θελετε)
1 στυμμένο λεμονι
και επιπροσθετα Βοτκα, ή τσιπουρο ή Ουρσους .. (1 ποτηρι ειναι καλα)
το αφηνετε να βρασει σε χαμηλη φωτια μεχρι το κρασι να παρει τις μυρωδιες απο τα μπαχαρια..
Δοκιμαζετε κατα διατηματα και προσθετετε κι αλλο μελι αν σας φαινεται βαρυ ή οχι αρκετα γλυκο..
Το αδιαζετε σε καραφες αφου το εχετε περασει απο οποιουδηποτε ειδους φιλτρο (ακομα και του καφε αν δεν εχετε σήτα , αλλα θα αργησετε)
Σερβερεται σε ποτηρια με ανοιχτο στομιο για να διαχεονται οι μυρωδιες , ζεστο ή παγωμενο..
μπορειτε μεσα να κοψετε και κομματακια αχλαδι ή μηλο!!
μπορειτε φυσικα να αυτοσχεδιασετε και να ριξετε μεσα στην κατσαρολιτσα σας οτι αλλο σας κανει κεφι .. Αλλωστε γιαυτο δεν εβαλα στανταρ ποσοτητες γιατι ποτε δεν βαζω τα ιδια σε ενα φαγητο, ποτο ή γλυκο... αυτη ειναι η μαγεια!!!
Ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!
Σε μια κατσαρολα βαζετε να βρασει κοκκινο κρασακι (οσο θελετε)
και προσθετετε
Καννελοξυλα (αν σας αρεσει το αρωμα , 1 φακελακι με 10-15 αλλα και παραπανω αναλογως τις ορεξεις σας)
Γαρυφαλλοκορφες (σε ενα σακουλακι απο μπουμπουνιερα για να μην τα ψαχνετε, οσα θελετε και αναλογα με το ποσο σας αρεσει το αρωμα)
Τζιντζερ (μισο με ενα κουταλακι)
Ζαχαρη μαυρη (2 κουπες ή και ασπρη ... μπορειτε κ παραπανω ή λιγοτερο)
Μελι αρκετο
2 στυμμένα πορτοκαλια (και 3 και 4 αν θελετε)
1 στυμμένο λεμονι
και επιπροσθετα Βοτκα, ή τσιπουρο ή Ουρσους .. (1 ποτηρι ειναι καλα)
το αφηνετε να βρασει σε χαμηλη φωτια μεχρι το κρασι να παρει τις μυρωδιες απο τα μπαχαρια..
Δοκιμαζετε κατα διατηματα και προσθετετε κι αλλο μελι αν σας φαινεται βαρυ ή οχι αρκετα γλυκο..
Το αδιαζετε σε καραφες αφου το εχετε περασει απο οποιουδηποτε ειδους φιλτρο (ακομα και του καφε αν δεν εχετε σήτα , αλλα θα αργησετε)
Σερβερεται σε ποτηρια με ανοιχτο στομιο για να διαχεονται οι μυρωδιες , ζεστο ή παγωμενο..
μπορειτε μεσα να κοψετε και κομματακια αχλαδι ή μηλο!!
μπορειτε φυσικα να αυτοσχεδιασετε και να ριξετε μεσα στην κατσαρολιτσα σας οτι αλλο σας κανει κεφι .. Αλλωστε γιαυτο δεν εβαλα στανταρ ποσοτητες γιατι ποτε δεν βαζω τα ιδια σε ενα φαγητο, ποτο ή γλυκο... αυτη ειναι η μαγεια!!!
Ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!
...soulsearching...
Καννελοξυλα
Γαρυφαλλοκορφες
Ζαχαρη μαυρη (2 κουπες ή και ασπρη
Μελι αρκετο
και επιπροσθετα Βοτκα, ή τσιπουρο ή Ουρσους
Δοκιμαζετε κατα διατηματα και προσθετετε κι αλλο μελι
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:
Γλυκό????
Πετιμέζι θες να πεις!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Πάντως ακούγεται τέλειο!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι