Τασουλη τσυυυπναααα....... (στο λεω κι εγω για να το ακουσεις πολλες φορες )
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
.... μα τι στο καλο ολες στο μπουφε τα κλειδωναν τα σοκολατακια??? εγω πηγαινα με θρασος και της ελεγα να τον ανοιξει, κι αν δεν τον ανοιγε γινοταν της τρελας... Α ρε Βασω τι μου θυμησες
Θελω να πω στο ΕΓΩ ΜΟΥ που με ταλαιπωρει να παει στον αγυριστο
Τασουλι υπομονη
ποιος μιλαει τωρα ε?
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
μα τι στο καλο ολες στο μπουφε τα κλειδωναν τα σοκολατακια???
οι συμπεριφορές είναι ηθικά κληρονομικές...΄Οσο και να λέμε "δεν θα μοιάσουμε εμείς", γινόμαστε ίδιοι, αν δεν μάθουμε να είμαστε συνειδητοί! Το παιδί είναι συναισθηματικό "σφουγγάρι"...Και έτσι παραμένει σχεδόν σε όλη του την ζωή...Το μόνο που διαφοροποιείται σε έναν άνθρωπο στην διάρκεια της ζωής του, είναι η διανοητική του κατάσταση...Το "σφουγγάρι" μέσα του δουλεύει ίδια και απαράλλαχτα!
Και πάνω του έχουν επιδράσει τα πρότυπα ενός όλόκληρου έθνους!
Τασούλη.... θα πάει ... θα πάει... μπας και είναι στο χέρι του??
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου