θέλω ο νέος χρόνος να μου φέρει Εμένα... Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες μέχρι τώρα όμορφα και άσχημα είναι το ίδιο αγαπημένα... τώρα όμως είναι ανάγκη να ανακαλύψω Εμένα και Εσένα μέσα μου...
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
παιδάκια μήπως θυμάται κανείς που έχουμε γράψει για την κριτική-επίκριση γιατί δεν μπορώ να τα βρω??
ευχαριστώ πολύ!!!
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Μπεττούλα, επειδή είναι παντού κάνε καλύτερα μια αναζήτηση. Το εικονίδιο είναι πάνω δεξιά
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της εθνικής πόλο γυναικών για τη 2η θέση στο ευρωπαικό πρωτάθλημα.
και το καλοκαίρι το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!