Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

λοιπόν την τελευταία..... μέρα που είναι.....! η απίθανη....! με συναρπάζει.....! κάτι μου κάνει....! 8) 8) 8)

όταν ξεκίνησα το παιχνίδι πάντως μου άρεσε πολύ η μικρούλα πού κάθεται....!

τι να κάνω.....? είμαι με τις ώρες μου.....! χεχεχεχε
σσσσσσματςςςςςςς
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ρε παιδιά που τις βρισκεται τις όμορφες κι εγω δεν μπορω.......αμάν........δωστε μου μια διευθυνση σας παρακαλω.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
solyk

Δημοσίευση από solyk »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ειχα πολυ καιρο να μπω το ξερω :cry: και μπηκα και ειδα τοσα new post :) μαζι και τις νεραιδες.στην αρχη τις εβλεπα απλα για να αποθηκευσω εικονες στο pc μου :) ειδα δει μονο τις 10 σελιδες,ειχα ξεχωρισει 1!!ειπα ομως να διαβασω ολες τις σελιδες σας και μετα να σας πω ποια ειναι η δικια μου,και με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι ειχα διαλεξει την νεραιδουλα της βασως :shock: :D με τιμαει πολυ αυτο.αραγε τι να σημαινει,μαλλον βασουλα μου,οτι τα κομματια που ψαχνω πρεπει να μου τα δειξεις εσυ!! λοιπον για να μην σας κουραζω ειπα να ξανα διαλεξω αλλη μια νεραιδουλα για να μου πειτε και μενα,μονο που επαθα και εγω το ιδιο, εχω κολλησει τοσο πολυ σε 2 εικονες νοιωθω οτι η μια συμπληρωνει την αλλη :P
και επειδη δεν ξερω να τις βαλω θα σας τις πω και οποιος μπορει να τις δειξει :) η μια ειναι στην σελιδα 17 fairy of Dreams, και η αλλη στην σελιδα 45 Titanias Dream

και αν μπορουσε και καποιους να μου πει ποιες νεραιδες ειναι,μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση οτι και οι δυο μηλανε για ονειρα!! :D
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

εδώ τις βρήκα....... για δοκίμασε....!

http://profile.imageshack.us/search.php?q=fairy
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
solyk

Δημοσίευση από solyk »

Iexor κοπελα μου,τι ειναι αυτο?μηπως δεν καταλαβες,εχω βρει τις νεραιδες μου απο το ling που ειχε δωσει μια κοπελα,για να διαλεξουμε ολες.παντος ευχαριστω που ηθελες να βοηθησεις :D
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

χαχαχαχα στην Καλλιοπίτσα το έστειλα.....!

φιλάκια
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

galazia_sfaira έγραψε:Ρε παιδιά που τις βρισκεται τις όμορφες κι εγω δεν μπορω.......αμάν........δωστε μου μια διευθυνση σας παρακαλω.
http://profile.imageshack.us/search.php?q=fairy

πάρε κι άλλη μία....

http://faeriefae.50megs.com/faery_art.htm

καλή πλοήγηση......έχει δουλειά για μέρες.....! χεχεχεχεχε :lol: :lol: :lol:
solyk

Δημοσίευση από solyk »

α,οκ επισης και απο το google ειναι μια πολυ καλη λυση :D περιμενω καποιος να μπορεσει να μου ανεβασει τις εικονες μου..να΄στε καλα παιδια!!
solyk

Δημοσίευση από solyk »

Καποιος να δει τις νεραιδουλες μου :( για να τις βαλει δεν ξερω να τις βαλω εγω :(
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Solyk δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό ακόμα τουλάχιστον!Σύντομα όμως η Βάσω θ ασε βοηθήσει!αυτή ανέβασε και τις δικές μου!Α και παρεπιπτόντως μένεις Χολαργό?Εγώ μεχρι πρότεινως έμενα στου Παπάγου!λες να γνωριζόμαστε??? :wink: :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα το κάνω Σοφάκι από το σπίτι...Λίγο υπομονή! :D

Το ότι επέλεξες την ίδια νεράιδα με μένα, ίσως σημαίνει βαθύτερες αξίες και για τις δυό μας! Σεβασμός απεριόριστος στον "αόρατο" κόσμο και σ' αυτό που αντιπροσωπεύει στην αλήθεια του για εμάς!!!

Λέω ίσως... :wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από solyk »

αχ βασουλα μου μπορει :D θα περιμενω για τις αλλες οταν θα εχεις χρονο :)

ANGELS ON EARTH αν σου πω οτι κατι μου θυμιζεις,και πριν μου πεις οτι εμενες παπαγου,λες? :roll:
Christina

Δημοσίευση από Christina »

Από το πιο αγαπημένο παραμύθι όλων των εποχών.

Μια υπέροχη ιστορία έκφρασης αγάπης για την ζωή!

Αφιερωμένο σε όλους!

http://www.youtube.com/watch?v=E-ZowzAPOME
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

πστ κοριτσάκι....! τώρα που αποφάσισα....? θα με παίξετε και μένα....? θα μου πεις....ε?

:roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κοριτσάκια, το Σάββατο θα το κάνω...εντάξει?

για εσάς το λέω Πέννυ μου και Σοφάκι! :D :D :D

Χριστινάκι, με μάγεψε αυτό που έβαλες...Και εκεί δεξιά είχε κι άλλα...χαχαχαχα!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”