ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Re: ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Δημοσίευση από Annoula »

:-( @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-( :-( :-(
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Θοδωράκο μου >:d< >:d< >:d< >:d<

έχω παρατηρήσει ότι δεν θέλω, δεν αντέχω πλέον να εστιάζω στο "κακό",
παρατήρησα ότι η απογοήτευση του είναι σαν παγίδα, σαν μια ρουφήχτρα να πάρεις τα μάτια σου από την Ομορφιά, την Δημιουργία, τον Άνθρωπο
ενημερώνομαι δεν λέω, δεν θα κλειστώ και στο δωμάτιο μου αλλά συναισθηματικά δεν θέλω να υποστηρίζω την "σαπίλα" που εμφανίζεται επιφανειακά σαν νικήτρια αυτή την εποχή
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Φωτεινένια >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Φωτεινούλι @};- O:-) >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Φωτεινούλα μου @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Stefanos »

έχω παρατηρήσει ότι δεν θέλω, δεν αντέχω πλέον να εστιάζω στο "κακό",
παρατήρησα ότι η απογοήτευση του είναι σαν παγίδα, σαν μια ρουφήχτρα να πάρεις τα μάτια σου από την Ομορφιά, την Δημιουργία, τον Άνθρωπο
ενημερώνομαι δεν λέω, δεν θα κλειστώ και στο δωμάτιο μου αλλά συναισθηματικά δεν θέλω να υποστηρίζω την "σαπίλα" που εμφανίζεται επιφανειακά σαν νικήτρια αυτή την εποχή
@};- @};- @};-
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Συμφωνώ με την Φωτεινούλα γιατί όσο περισσότερο εστιάζεις στο <κακό> τόσο το θρέφεις και δεν κλείνεις την Πύλη.

Από την άλλη μεριά, δεν μπορούμε να αρνηθούμε το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην άποψή του.
Επίσης, τα φάρμακα που κατασκευάζουν και διοχετεύουν στο εμπόριο οι φαρμακευτικές είναι κατά πλειοψηφία χημικά σκευάσματα και σιγουρότατα δρουν όπως και τα ναρκωτικά.
Οπότε, εαν το δούμε με πιο πλατιά ματιά, ίσως να υπάρξουν και οφέλη.
Θα μου πεις βέβαια ότι συνεχίζουμε να στρεφόμαστε στους εξωτερικούς παράγοντες για να μας θεραπεύσουν και τα γνωστά.
Σύμφωνοι, όταν όμως τουλάχιστον στην Αμερική, το κάπνισμα θεωρείται πολύ κακιά συνήθεια και οι καπνιστές απομονώνονται διαρκώς, πιστεύω ότι αυτό που θα έπρεπε πρωτίστως να αλλάξει είναι η άποψή μας.

Στο άρθρο αναφέρεται .............

«Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Είναι καιρός να αλλάξουμε πορεία» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν. «Χρειαζόμαστε πολιτικές για τα ναρκωτικά που να αποδεικνύουν τι πραγματικά λειτουργεί, και όχι πολιτικές που ποινικοποιούν τη χρήση ναρκωτικών, ενώ παραλείπουν να παρέχουν πρόσβαση σε αποτελεσματική πρόληψη ή θεραπεία. Αυτό δεν οδήγησε μόνο σε γεμάτες φυλακές αλλά και σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και επιπτώσεις στην υγεία» συμπλήρωσε.

Και πράγματι το σύστημα μας οδήγησε σε χειρότερες καταστάσεις.
Μήπως λοιπόν εαν υπήρχε μείωση της <τιμωρίας> και αύξηση της <αλληλοβοήθειας> θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα?
Είναι άραγε εγκληματίας ή άρρωστος ή στιγματισμένος ο ναρκομανής?
Και ποιός είναι ναρκομανής?

Η έκθεση απευθύνει έκκληση για τον τερματισμό των τιμωρητικών πολιτικών για τα ναρκωτικά, όπως η φυλάκιση για τους μη βίαιους χρήστες και για τους χρήστες χαμηλού βιοτικού επιπέδου, και για την αύξηση των πόρων για πρόληψη και θεραπεία.

@};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Φωτεινούλα >:d< >:d< >:d<
Ελλάκι >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

για να δείτε τι μαλακία μας κληρονομήθηκε δια μέσου των αιώνων...Αυτή η κληρονομικότητα δεν αφορά καθόλου κάποιες ασθένειες από τους προγόνους μας, αλλά αφορά μόνο τις μ****ιες τους...(δεισιδαιμονίες, πρότυπα, ηθικές κλπ), οι οποίες έχουν κατά τι διαφοροποιηθεί, αλλά δεν έχουν αλλάξει...Αιώνες τώρα η μαλακία αγωνίζεται να διασωθεί και νομίζω ότι τα κατάφερε, αν ρίξω μια πιο προσεχτική ματιά στην ανθρωπότητα...

Αποτάσσεσαι τον σατανά? απεταξάμην :)) :)) :)) :)) :))

το γέλιο είναι κακό, γιατί θα μας βγει ξινό...Ρε αει σιχτήρ!

έλεος θεέ μου τι θα ακούσουμε ακόμα...

:angry-tappingfoot:

ΤΟ ΞΕΡΕΣ; Γιατί φωτογραφίζονταν αγέλαστοι στις παλιές φωτογραφίες;

Εικόνα

Γιατί τα ζευγάρια του στις φωτογραφίες του 19ου αιώνα ήταν σχεδόν… ανέκφραστα;Ο Αμερικανός συγγραφέας Mark Twain είχε γράψει για αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι της φωτογραφίας, που δείχνει σαν να το έχουν στείλει σε… καταναγκαστικά έργα: «Η φωτογραφία είναι το πιο σημαντικό έγγραφο και δεν υπάρχει τίποτε πιο καταδικαστικό από ένα ανόητο χαμόγελο που θα μείνει εκεί για πάντα».Το γέλιο ήταν για τους… φτωχούς, τους έκφυλους και τους μεθυσμένους
Την άποψη αυτή του Twain υποστήριζαν φυσικά και άλλοι στην εποχή του, οι οποίοι πίστευαν ότι το χαμόγελο κάνει τον άνθρωπο να δείχνει… γελοίος.
Όπως και παλαιότερα στους πίνακες – πορτραίτα (παράδοση την οποία «κληρονόμησε» η φωτογραφία) δύσκολα θα δει κανείς κάποιον με μειδίαμα στο πρόσωπο.

«Τον 17ο αιώνα στην Ευρώπη ήταν διαδεδομένη η άποψη ότι αυτοί που χαμογελούσαν πλατιά ήταν οι φτωχοί, οι έκφυλοι, οι μεθυσμένοι και όσοι ήταν στο χώρο της διασκέδασης» ανέφερε σε άρθρο του ο καλλιτέχνης, συγγραφέας και λέκτορας στη Σχολή Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ Nicholas Jeeves.
Τα χαμόγελα θεωρούνταν ότι παραβίαζαν τα όρια της ευπρέπειας.
Το 1703 ένας Γάλλος συγγραφέας είχε γράψει περιφρονητικά για «ανθρώπους που σηκώνουν το πάνω τους χείλος τόσο ψηλά, που… σχεδόν φαίνονται τα δόντια τους». «Και όχι μόνο είναι αγενές συνέχισε- αλλά γιατί να το κάνουν; Αφού η Φύση μάς έδωσε χείλια για να τα κλείνουμε»

https://gr.celebrity.yahoo.com/news/%CF ... m=facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:doh: :doh:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Ω ρε Παναγία μου......... :-b
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

8-}
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”