Φωνές...

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: Φωνές...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-

Βασούλα μου :x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασω... @};- :x :x
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βασω..... :x :x :x @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x :x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:x @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Στα 18 μου, θυμάμαι, είχα ερωτευθεί και εγώ την δημοσιογράφο Οριάνα Φαλάτσι...
:silent:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

;;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

:x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Υπάρχει η πραγματικότητα που βιώνουμε, αλλά υπάρχει και η Αλήθεια...Εξαρτάται πάντα με ποιόν Εαυτό βιώνουμε την Ζωή...
Και πόσο έχουμε κατανοήσει το βαθύτερο Σχέδιο της Ύπαρξής μας.
:x :x :x :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Vaso έγραψε:Χτίζουμε σπίτια και έρχεται η Φύση και τα παρασέρνει...
Δημιουργούμε οικογένειες, μόνιμα φρούρια των φόβων μας, και έρχεται ο θάνατος και τα γκρεμίζει...
Κάνουμε περιουσίες και έρχεται μια κρίση και μας τις παίρνει...
Συνάπτουμε σχέσεις μονιμότητας και έρχεται το μίσος και τις διαλύει...

Η μόνιμότητα εδώ στον Φυσικό Κόσμο έγινε αυτοσκοπός του ανθρώπου, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσει να μείνει μόνιμα εδώ...

Υπάρχει η πραγματικότητα που βιώνουμε, αλλά υπάρχει και η Αλήθεια...Εξαρτάται πάντα με ποιόν Εαυτό βιώνουμε την Ζωή...
Και πόσο έχουμε κατανοήσει το βαθύτερο Σχέδιο της Ύπαρξής μας.
:-( :x :x :x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Με πολιτικό "ξυράφι", αποτελείωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξάγεται ως εναρκτήρια για την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Βρετανός ευρωβουλευτής και ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα για τις παρεμβάσεις του κατά της τρόικα, από την αρχή της (αιματηρής) οικονομικής περιπέτειας.

Ο Nigel Farage λοιπόν, απευθύνθηκε ως εξής στον κ. Α. Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωσή του δεύτερου ότι αντιπροσωπεύει "την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού", αμφισβήτησε ευθέως την πολιτική του πρόθεση και του πρότεινε να αλλάξει το όνομα του κόμματος από "Νew Democracy" σε "No Democracy"!

"Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δήλωσε ενώπιον του Ελληνα πρωθυπουργού:

«Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα "πρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»

Για να συνεχίσει «Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα στους δρόμους της Αθήνας και θα πανηγυρίζουν. Δεν έχει, βέβαια, σημασία που η ανεργία έχει φτάσει το 30%, η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%, ότι το νεοναζιστικό κόμμα ανεβαίνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Μην ανησυχείτε για αυτά γιατί... ήταν επιτυχία».

Συχνά πυκνά ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να τον κοιτάζει φανερά ενοχλημένος, αλλά ο Φάρατζ συνεχίζει απτόητος «Έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού. Συγγνώμη που σας το αποκαλύπτω, κ. Σαμαρά, αλλά δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο. Και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε Καθόλου Δημοκρατία.

Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε! Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ, γιατί ο κ. Παπανδρέου το έκανε αυτό.

Μάλιστα, ζήτησε και δημοψήφισμα. Και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία που κάνει κομάντο στην Ε.Ε. τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs-μαριονέτα.

Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα».

Aπολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του Α. Σαμαρά!

http://greekstars.co/greekstars/index.p ... pic=116087" onclick="window.open(this.href);return false;

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

υποθέτω ότι δεν ίδρωσε το αυτάκι του Σαμαρά :-(
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”