Όλα συντελούνται εδώ και τώρα...

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Σε ρώτησα, πως μπορώ να φέρω το φως στην αρχική του μορφή και εσύ με οδήγησες σ’ ένα βαθύ σκοτάδι, για να βρω την αρχέγονη πηγή του…
Και είπα… «τώρα θέλω Φως»…και μέσα από το χάος μου, δημιουργήθηκε η μορφή σου, τόσο γλυκιά, τόσο αγνή που κυρίευσε τον κόσμο μου.
:D :D :D :D

Υπέροχο......
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εικόνα
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

http://www.youtube.com/watch?v=QqVBGv2hpQ4

Αγαπημένη μου ψυχή, μπήκα στην βάρκα που μου έφερες…
«να περάσεις το μαύρο ποτάμι μόνη σου, μπορείς?»
Τι να απαντήσω? Δεν ήξερα αν μπορώ, όμως σε εμπιστεύθηκα…
«Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου?»
«Θα έρθω αργότερα…»

Μαύρο το ποτάμι, δεν ήθελα να το βλέπω…
Θα φτάσω κάπου, δεν μπορεί… Μια δίνη από νερό σηκώθηκε μπροστά μου, πήρε μορφή…
«που πας?»
«Δεν ξέρω, αλλά πάω…»
«Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σου, αλλά εδώ υπάρχει προορισμός…»
«Ε, τότε πάω στον προορισμό…»
«Υποκλίνομαι στο θάρρος σου, αλλά εδώ υπάρχει φρίκη…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται “φρίκη”…»
«Υποκλίνομαι στην ελευθερία σου, αλλά εδώ υπάρχει η θεά…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται φρίκη, μέσα από την θεά…»
«Είσαι τρελλή…κανείς δεν γύρισε από την θεά!»
«Τότε πάω στον προορισμό, που δεν έχει επιστροφή»
«Κοίτα μικρή, θέλω να σε προστατεύσω, γύρνα πίσω όσο ακόμα μπορείς»
«Φύγε μορφή από μπροστά μου, έχω τώρα προορισμό, δεν μπορείς να με εμποδίσεις…»

Η μορφή χάθηκε, έμεινε ένα πελώριο κύμα μπροστά στην βάρκα, και γλίστρησε μέσα του. ΄Εκλεισα τα μάτια και περίμενα…κάποτε θα τελειώσει! ΄Όχι, όμως, δεν τέλειωνε…όσο είχα κλειστά τα μάτια, συνέχιζε η μάχη. Πείσμωσα… «Εχω προορισμό» φώναξα! ΄Ότι και να κάνεις σε βλέπω…». Ανοιξα τα μάτια και είδα την θεά!
Νερένιο το κορμί της, χλωμό σαν το φως του φεγγαριού. Τα μάτια της δυο σκοτεινά σπήλαια, το ένα ήταν γεμάτο φως, το άλλο σκοτάδι!
«Εσύ, λοιπόν, είσαι η θεά?»
«Είμαι ο προορισμός σου…»
«Είσαι η φρίκη…»
«Είμαι η ζωή, χωρίς εμένα δεν περνάς…»
«Κι εσύ χωρίς εμένα, δεν θα είσαι θεά»
«Υποκλίνομαι στο κουράγιο σου, υποκλίσου στην δύναμή μου»
«Η δύναμή σου είναι μόνο ότι βλέπεις, αυτό που δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη…Αυτό που βλέπεις υποκλίνεται, αυτό που δεν βλέπεις όμως, θα σε θυμάται για πάντα και θα σε πολεμάει θεά!»
«Μου αρέσει η μάχη μαζί σου…πέρασε!»

Ο μαύρος ποταμός ηρέμησε…Έγινε φιλικός, τα νερά του έσπρωχναν μαλακά την βάρκα πάνω σε μια άγνωστη διαδρομή. Τα μάτια της θεάς καρφωμένα πάνω μου, μια έλαμπαν με φως, μια σκοτείνιαζαν με έναν ολόμαυρο ορίζοντα…
Περίμενα την στιγμή που θα κοιμόταν, για να δω με τα δικά μου μάτια, εσένα αγαπημένη μου ψυχή.
Ειχες φτάσει άραγε πριν από μένα? Πέρασες από την θεά και ξέχασες την υπόσχεσή σου… «θα έρθω αργότερα!»?

Χιλιάδες βλέμματα με παρακολουθούν, ακολουθώντας την θεά…Το ταξίδι με την βάρκα που μου έφερες, δεν είναι χωρίς επιστροφή, μα όλα σου μοιάζουν αγαπημένη μου ψυχή, πως θα σε ξεχωρίσω? Πως θα επιστρέψω χωρίς εσένα?

«Θα έρθω αργότερα», μου είπες, αλλά ο χρόνος δεν υπάρχει στον μαύρο ποταμό…Δεν ξέρω τι θα πει χρόνός και τι θα πει επιστροφή…Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ’αγαπώ!

΄Ετριξε το σύμπαν… «μην το ξαναπείς, ποτέ μην το ξαναπεις…» η θεά είχε αγριέψει, στεκόταν μπροστά μου γεμάτη οργή, τα μάτια της άστραφταν από μίσος! Ο ποταμός φοβήθηκε και άρχισε να τρέμει…Δίνες και κύματα εναλλάσσονταν και χτύπαγαν την βάρκα…

«Σ’ αγαπώ…» σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Μαύρο το ποτάμι, δεν ήθελα να το βλέπω…
Θα φτάσω κάπου, δεν μπορεί… Μια δίνη από νερό σηκώθηκε μπροστά μου, πήρε μορφή…
«που πας?»
«Δεν ξέρω, αλλά πάω…» .......................................

.......................................................................................
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

http://www.youtube.com/watch?v=O9z8_wt_TUA

Γονάτισα μπροστά σου Μεγάλε Ιερέα!
«Εκλαιγες?» με ρώτησες…λες και δεν το ξέρεις. Εσύ δεν είσαι που με οδήγησες στην οδύνη? Πρέπει να την περάσω, έτσι μου είπες…Αφοσιωμένα σ’ ακολουθώ, όπως βλέπεις…

Σου σκούπισα τα μάτια και αμέσως τα δικά μου έλαμψαν…
΄Εγινα φως και μπήκα στην μήτρα σου, μητέρα γη…έμεινα σιωπηλή, δεν ανάσαινα καν! ΄Ηρθε μια στιβάδα από σκόνη και κόλλησε πάνω μου.

«Το φως είναι πιο δυνατό» μου είπες, Μεγάλε Ιερέα!
Η καρδιά μου το ξέρει…τα μάτια μου όμως έβλεπαν την σκόνη να πυκνώνει, να πυκνώνει, μέχρι που έγινε σώμα…

Βίωσα την εμπειρία του πόνου όταν η ψυχή μου «έμπαινε» στο σώμα, αγκαλιάζοντας με την πνευματική της πνοή όλα τα κύτταρα του. ΄Όταν μέσα στην μήτρα ένιωθε σιγά σιγά τον εγκλωβισμό, και άρχισε να μεταδίδει τα σχέδια και τις εμπειρίες της καταγράφοντάς τα μέσα σε ένα αόρατο πεδίο της ύπαρξής. Αυτό το «πλάσμα» που δημιουργούταν δεν είχε συνείδηση, ούτε λογική. «Ανάπνεε» με την πνευματική ανάσα που έφερνε ρίγη και κινητικότητα μέσα σε κάθε μόριο ύλης και έχτιζε σιγά σιγά το ορατό περίβλημα, με την βοήθεια χιλιάδων «ζωντανών» οργανισμών.
΄Ένιωσα την οδύνη της προσαρμογής σ’ αυτό το «πλεκτό», την δυσφορία του περιορισμού, το πέρασμα της ψυχής από το φως στο σκοτάδι. ΄Ένα δευτερόλεπτο απόλυτης ακινησίας και ανυπαρξίας. Εκεί σ’ αυτό το δευτερόλεπτο δημιουργείται το συναίσθημα του φόβου. Γιατί είναι το σημείο όπου όλα ξεχνιoύνται.

Το σημείο μηδέν είναι εκείνη η στιγμή που η ζωή δεν είναι μονοσήμαντη, αλλά που, ελευθερώνοντας το σκοτάδι και απορροφώντας το, δίνει τον αιώνιο «όγκο» στο αρχέτυπο της ψυχής.
Είναι εκείνο το δευτερόλεπτο ακινησίας που συλλαμβάνει την κίνηση της ζωής μέσα σε μια αλλεπάλληλη δράση, αποδεσμεύοντας την από τον χρόνο και τον χώρο και δημιουργώντας την σαν αναπόσπαστο μέρος της πνευματικής οκτάβας της θεότητας.

Έτσι τώρα έχει νόημα πια να βρω την ζωή μου…την ζωή μας!
Η γνώση του ταξιδιού έχει μόνο τότε σημασία, όταν νιώθεις ότι «ελευθέρωσες» την θεότητα και μπορεί τώρα να κυριαρχήσει στην ύπαρξή σου. Οι σταθμοί, μέσα από την μνήμη των ψυχικών κυττάρων γίνονται ευλογία γνώσης και λύτρωσης. Αλλιώς γίνονται θάνατος και πόνος…

Και ξέρω ότι αναγνωρίζοντας την ζωή μας, γλυκιέ μου "σύντροφε", περνάμε μαζί στο απεριόριστο…Εκεί που συναντηθήκαμε τότε, εκεί που συναντιόμαστε τώρα…

Δεν υπάρχει στην καρδιά μου χώρος για κάτι άλλο, εκτός από εσένα, γιατί έτσι είναι η αγάπη...σαν το μοναδικό σου χνάρι στην ψυχή μου!! Στο είχα υποσχεθεί ότι θα σε βρω. Μου είχες υποσχεθεί ότι θα μου δειξεις την ζωή...Πάρε το χέρι μου τώρα και πάμε να ζήσουμε... ΄Ετσι αγνά, όπως μου είπες... ΄Ετσι αληθινά, όπως με έμαθες! Το σημείο εκκίνησης είναι "τώρα"...εσύ μου το έμαθες κι αυτό. Τίποτα δεν υπάρχει στο "τώρα', όλα υπάρχουν στο 'τώρα" μας!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 05 Απρ 2008 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:cry: :cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Εγω δεν θα κάνω τετοια φατσουλα λυπημένη... εγω θα χαμογελάσω και θα πώ απλά Σ'αγαπώ...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σκαλίζοντας εσωτερικά τον εαυτό μας, σηκώνουμε μια θύελλα άμμου που μας κάνει να χάνουμε την πορεία, προς στιγμή!
΄Όταν όλα «κατακάθονται» είναι διαφορετικά πια!
Η πορεια, δεν είναι η ίδια, λες και η άμμος έχει αλλάξει τον ορίζοντα, και έχει παρασύρει ότι υπήρχε πριν και σου φαινόταν όμορφο!
Και αυτή η αλλαγή σε κάνει να λυγίζεις…να θέλεις να γυρίσεις πίσω, να ξαναβρείς το ίδιο…Αυτό είναι ο «πειρασμός»… Η εμμονή στην γνώριμη ομορφιά που ποτέ δεν ήταν αληθεια…
Νιώθεις ασφαλής στο γνώριμο και ξεχνάς ότι αυτό το γνώριμο ήταν απλά ένα βήμα προς την γνώση του όλου.

http://www.youtube.com/watch?v=YVw9kj6M ... re=related

Η αλήθεια, δεν περιέχει μόνο ομορφιά, μου είπες Μεγάλε Ιερέα…
Και εγώ σε κοίταξα απορημένή…
Με έμαθες να την βλέπω παντού, την ένιωσα σε κάθε ήχο, μορφή, κίνηση, και τώρα? Τώρα πώς να την πάρω από τα μάτια μου, που μόνο αυτήν βλέπουν?

Μου έδωσες μια «χούφτα» φως και μου είπες «πλάσ’το»…

Και ένιωσα ξανά την χαρά της δημιουργίας…σαν ένα μικρό παιδί που «μετράει» τον κόσμο με την ψυχή του…

Τότε, που η ματιά του δεν περιέχει, παρά μόνο κρύσταλλο και δημιουργεί το αληθινό είδωλο του θεού, σε κάθε πρόσωπο.

Τότε, που κλείνοντας τα μάτια για να κοιμηθεί, δεν διαχωρίζεται από το φως, με το σκοτάδι του ύπνου, γιατί ζει στην πραγματικότητα του αδιαίρετου.

Τότε που απλώνοντας τα χεράκια του να ψηλαφίσει τον κόσμο, αγγίζει σε κάθε αντίσταση το φως με μορφή.

Τότε, που τα πόδια του δεν πατάνε στην ζωή, αλλά ζει μέσα σε κάθε της σχήμα.

Τότε, που δεν χρειάζεται φαντασία για να ακούσει τους αγγέλους να του λένε «μη φοβάσαι, έλα…»

Ναι, έτσι ένιωσα ξανά… Να θέλω να δημιουργήσω και να δημιουργηθώ… φως, νερό, χώμα…
Ξανά από την αρχή, με το φως να περιέχει το μαύρο και να μην το αφήνει έξω, σαν ένα σχήμα που χρειάζεται να εξερευνήσω…
Το μαύρο με πόνεσε, Μεγάλε Ιερέα, γιατί μαζί του έχασα την αθωότητα.

«Το μαύρο σε πόνεσε, γιατί δεν αντιλήφθηκες εγκαίρως το φως του…΄Εβαλες πολύ νερό στο χώμα και δεν έχτισες στέρεα το σχήμα του. Το έκανες ασαφές, χωρίς όρια και το αγάπησες. Και τώρα να, σου δίνω ξανά φως σαν ύλη, για να ξεκινήσεις από την αρχή…»

΄Εφτιαξα τα μάτια σου, αγαπημένη μου ψυχή…Ξανά από την αρχή…το αιώνιο βλέμμα που είναι χαραγμένο σε μνήμες αγγελικές και περασμένο μέσα μου με μεταξωτή κλωστή. Το γνώριμο, το αγνό βλέμμα που περιέχει ζωή.

«Κοίτα με» σου είπα… «κοίτα με την ώρα που δημιουργώ. Νιώσε την χαρά μου, και θυμήσου την όταν με δεις ξανά. Θα βάλω και το μαύρο σε σχήμα θα του δώσω όρια και σαφήνεια, για να μην σε μπερδέψει πια…»

«Θέλω να μ’ αγαπάς…» μου είπες!

«Τότε πάρε το μαύρο μαζί σου. Θα σε αναγνωρίσω από το σχήμα του, από το φως του!»

«Μη με ξεχνάς…!»

Σε ξέχασα και με ξέχασες…Το μαύρο είχε μεν σχήμα και σαφήνεια, μα δεν είχε ομορφιά…Είχε μόνο αλήθεια, και γι’ αυτό παραπλανηθήκαμε! Γιατί την ομορφιά την ψάχναμε στο φως και μπερδευτήκαμε…Χάσαμε τον ήχο της αλήθειας.

Περιμένω να κλείσουν τα φώτα, και μέσα στο μαύρο να αναγνωρίσω το αιώνιο βλέμμα σου ξανά. Σαν το μωρό που όταν κλείνει τα μάτια δεν διαχωρίζεται από το σκοτάδι, γιατί βρίσκεται ήδη μέσα στην ζωή. Και δεν χρειάζεται να βρει τίποτα, γιατί τα περιέχει όλα. Δεν χρειάζεται να σε αναγνωρίσει γιατί περιέχεται σε σένα.

Και έτσι αγνά να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, που δεν είναι απλά όμορφη, μα και αληθινή…
όπως ακριβώς η αγάπη...

Εικόνα Εικόνα

Εικόνα

Σε ξέχασα και με ξέχασες…Το μαύρο είχε μεν σχήμα και σαφήνεια, μα δεν είχε ομορφιά…Είχε μόνο αλήθεια, και γι’ αυτό παραπλανηθήκαμε! Γιατί την ομορφιά την ψάχναμε στο φως και μπερδευτήκαμε…Χάσαμε τον ήχο της αλήθειας.

Περιμένω να κλείσουν τα φώτα, και μέσα στο μαύρο να αναγνωρίσω το αιώνιο βλέμμα σου ξανά. Σαν το μωρό που όταν κλείνει τα μάτια δεν διαχωρίζεται από το σκοτάδι, γιατί βρίσκεται ήδη μέσα στην ζωή. Και δεν χρειάζεται να βρει τίποτα, γιατί τα περιέχει όλα. Δεν χρειάζεται να σε αναγνωρίσει γιατί περιέχεται σε σένα.

Και έτσι αγνά να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, που δεν είναι απλά όμορφη, μα και αληθινή…
όπως ακριβώς η αγάπη...
:cry: Ανατρίχιασα.... υπέροχο..
Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που μοιράζεσαι εδώ με όλους μας..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ό,ΤΙ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕΣ.

ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Βάσω μου οταν ζω θα ανοίγω τις ανώτερες επικοινωνίες απλά γιανα τα μεταφραζω πιό ευκολο.Ολοι ειμαστε συνδεδεμένοι!
Δεν ξερω τι να πω..........σάμπως χρειάζεταινα πει κανείς κάτι;
Ποσο ομορφο ειναι, Φως και Σκοτάδι.
Είναι Φως Αληθινό.

Πόσο πιο ευκολα μπορεί ζουμε στην επίγνωση οταν αναγνωρίζουμε το Φως το Αληθινό το μεσα μας!
Ευχαριστω Θεε μου γιατί σε βρίσκω μεσα μου καθημερινά!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:
Μου έδωσες μια «χούφτα» φως και μου είπες «πλάσ’το»…

Και ένιωσα ξανά την χαρά της δημιουργίας…σαν ένα μικρό παιδί που «μετράει» τον κόσμο με την ψυχή του…
Τελικά ... αυτό είναι το σκοτάδι μου: Κρατάω το Φως... αλλά δεν το αξιοποιώ... δεν το πλάθω... απλά το κοιτάω...:cry:
Δεν δημιουργώ... δεν βαθμολογώ τη ζωή μου ανάλογα με τις φωτισμένες που στιγμές , σκέψεις, πράξεις...
Τη βαθμολογώ με τις σκοτινές... Και το σκοτάδι φέρνει σκοτάδι...
Το φωτισμένο σκοτάδι όμως έίναι ο φορέας της αλήθειας... :cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:wink: :wink: :wink:

Μια χούφτα φως, μια χούφτα σκοτάδι, ζυμωμένα με μπόλικη αγάπη, τα ψήνεις στον φούρνο της καρδιάς σου.
Πλησιάζει η ώρα της δοκιμής.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πλησιάζει η ώρα της δοκιμής.
πάντα η ζωή είναι μια δοκιμή!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε καν η ίδια...

Αυτό που γνώρισα, αυτό που έζησα, αυτό που δοκίμασα, ήταν πάντα φως...Κι όμως, σ' αυτό πέρασα την μεγαλύτερη δοκιμασία...

και την περνάω ακόμα... ΄Οτι έμεινε όρθιο είναι μόνο η αγάπη μου για την δοκιμασία...και συνεχίζω!

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τωρα γιατί λυπάμαι πιο πολύ για αυτό που ''βλέπω'' απο εσένα παρα για το χάλι το δικό μου?

Αν ήξερα να βάζω εικόνες θα σου εβαζα μια που να δείχνει ενα άγγελο επάνω σε ενα δράκο που πετάει....μακρινά , ελεύθερα και δυνατά...ανάμεσα σε ενα διάφανο γαλάζιο πάνω στο οποίο στραφταλίζουν παιχνιδιάρικα δυο ατίθασες ηλιαχτίδες...

:sunny:

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”