ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
ναι είμαι σίγουρη, Βάλια!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βάλια το ίντερνετ μια χαρά είναι!!!αναλόγως πως το χρησιμοποιεί κανείς!!φαντάσου εμείς να μην είχαμε την ευκαιρία να έχουμε αυτό το φόρουμ!!άσχετα άν κάποιοι θεωρούν με την πονηριά τους ότι θα χειριστούν τις καταστάσεις διαφορετικά!!!αμ δε σφάξαμε!!
;)

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η Ναταλία - Νεφέλη διαγράφηκε και τώρα ξαναμπήκε στο φόρουμ ως Νέλλη αφού πριν μας πέρασε γενναιές δεκατέσσερις.
Διάβασε στις ενότητες ρέικι και αποστολή ενέργειας.
Διάβασε στις ενότητες ρέικι και αποστολή ενέργειας.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
η αλήθεια είναι ότι δεν σφάξαμε, κοντοζυγώνει το Πάσχα όμως....
’μα θέλει ας ξαναπεράσει τότε πάλι....

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αν η αλλαγη ονοματος την βοηθησει να κατανοησει την ολη κατασταση τοτε καλως ορισε και παλι...
Το οτι ενιωσε την αναγκη Αννα μου να ξαναμπει στο φορουμ,σημαινει οτι κατι δεν εχει τελειωσει ουτε γι αυτην ουτε για μας..

Το οτι ενιωσε την αναγκη Αννα μου να ξαναμπει στο φορουμ,σημαινει οτι κατι δεν εχει τελειωσει ουτε γι αυτην ουτε για μας..

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι μου για εμένα έχει τελειώσει πάντως!!Το οτι ενιωσε την αναγκη Αννα μου να ξαναμπει στο φορουμ,σημαινει οτι κατι δεν εχει τελειωσει ουτε γι αυτην ουτε για μας..

Και δεν θεωρώ ότι η ίδια ξαναγράφτηκε με άλλο όνομα γιατί θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσά μας!!άν ήταν έτσι θα διατηρούσε το όνομά της κανονικά και θα έμπαινε σε διάλογο απο εκεί που το άφησε την τελευταία φορά!!

και όχι "μήπως το Ρέϊκι είναι μαγεία", σαν να μην υπήρξε ποτέ διάλογος μεταξύ μας για το τι είναι το Ρέϊκι!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μαράκι , αν ήταν μια αλλαγή ονόματος να βοηθούσε , θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα.Αλλά δεν είναι έτσι!!
Γιαυτό θα συμφωνήσω και γω με τη Δώρα.
Γιαυτό θα συμφωνήσω και γω με τη Δώρα.

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
δεν ενοουσα οτι ξαναμπηκε στο φορουμ μονο και μονο επειδη της λειψαμε,,,,
Μονο αυτη γνωριζει το λογο ,και σε τι θα την ωφελησει η πραξη της!!!
Δωρα μου και για μενα εχει τελειωσει !!!
Αλλα καθε τι που συμβαινει σ΄αυτη τη ζωη και τυχαινει να ειμαστε εκει...τοτε δεν ειναι τυχαιο....κατι θα δωσουμε ή κατι θα παρουμε.!!
Μονο αυτη γνωριζει το λογο ,και σε τι θα την ωφελησει η πραξη της!!!
Δωρα μου και για μενα εχει τελειωσει !!!
Αλλα καθε τι που συμβαινει σ΄αυτη τη ζωη και τυχαινει να ειμαστε εκει...τοτε δεν ειναι τυχαιο....κατι θα δωσουμε ή κατι θα παρουμε.!!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Τα πάντα όμως έχουν τα όριά τους Μαράκι. Και η Ναταλία τα ξεπέρασε. Θα συμφωνήσω λοιπόν και εγώ με τη Δωρούλα.κατι θα δωσουμε ή κατι θα παρουμε.!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Nέλλη έγραψε:Πως γίνεται να στείλεις κάπου ενέργεια; Αυτό μου θυμίζει μαγεία!!!
Συγνώμη που μπαίω έτσι και ρωτάω, η νονά μου έχει ρέικι και είχε λυσσάξει να μου το δώσει και εμένα! Εγώ τα φοβόμουνα πάντα αυτά!! Μετά που μίλησα με κάτι συμφοιτήτριές μου στην σχολή (σπουδάζω βιβλιοθηκονόμος) , μου μακρειά-μακρειά από αυτά είναι σατανιστικά πράγματα! Επειδή όμως μου φαίνεται λίγο περίεργο η νονά μου που είναι αρκετά συντηρητικός τύπος να μπλέξει με σατανισμούς....μπήκα στο ιντερνετ και έψαξα και βρήκα και το φόρουμ σας!
Ποσο αρρωστο μυαλο εχει ομως ε?Nέλλη έγραψε:Κι εγώ έτσι νομίζω...πρέπει να πειστώ και να το γνωρίσω πρώτα για να το αγαπήσω και να το θέλω!! Η νονά δεν με πείθει γιατί είναι πολύ αγχωτικό άτομο, και μετά λέει ότι το ρέικι χαλαρώνει!! Ε....όσα χρόνια ξέρω την νουνά μου δεν την είδα ούτε μια φορά χαλαρωμένη!![]()
Και sorry για τα λάθη μου ε.... με πιάνει το διχσλεξικό μου και κανω μπολικα λάθη!
Ομως φοβάμαι γιατί να...οι συφοιτητές μου φρικάρανε όταν τους είπα για το ρέικι !! Φοβήθηκαν κι αυτοί πολύ!
Μα....με τη σκέψη στέλνετε το ρέικι;
Ευχαριστώ κυρία που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε!
Α ! Ναι, ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα!
Οταν εγω της τα εχωνα οτι ειναι φανατικια και οτι ηρθε εδω να κανει κηρυγματα θυμωνε!
Ουσιαστικα θεωρουσε το ρεικι μαγεια και οπλο του Σατανα!
Εφτιαξε ολοκληρο σεναριο οτι σπουδαζει βιβλιοθηκονομος στα ΤΕΙ Παπαρολογιας, εκανε εσκεμενα ορθογραφικα λαθη για να μας δειξει οτι ειναι δυσλεκτικη και μας μιλησε για την.. νουνα της την χορευτρια!!!
Αυτο ειναι το ποιον των φανατικων "ανθρωπων του θεου.. ¨"
Βρε αν υπηρχε κολαση οπως λενε, αυτους ο θεος θα τους εβαζε στον πατο και εμας απο πανω να τους παταμε τα κεφαλια!!