Για ποιό λόγο λοιπόν?
Γιατί αυτή η ανάγκη για ανάλυση?
Πάλι απέξω προς τα μέσα δουλεύουμε?
Πότε επιτέλους θα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο αγαπητέ Αετέ εσύ που μιλάς για επιφάνεια?
Τι σημαίνει για σένα η επαφή με τον "Αιθέριο κόσμο"?
Χριστίνα συγνώμη που δεν απάντησα εγκαίρως αλλά απο την βιασύνη μου να διαβάσω όλα τα θέματα , δεν το είχα δεί...
Και για ''τιμωρία'' διάβασα τώρα όλες τις σελίδες ....
Η νεράιδα σου , μου εδωσε την άισθηση μιας ψυχής ''σκεπασμένης'' προσεκτικά και τακτοποιημένα , ετσι που να να μην μπορεί να πληγωθεί ....προστατευεμένη απο ενα εξωτερικό δυναμικό χαρακτήρα.
Αυτό εννοούσα επιφάνεια και είναι μια νεράιδα πολύ μα πολύ γνωστή σε εμενα...
Τωρα όλα αυτά μπορεί να είναι λανθασμένα αφου δεν σε γνωρίζω αλλά και πάλι οτι και να πω μεσα απο εμένα θα φιλτραριστεί.
--------------------
Σχετικά με τις ερωτήσεις τώρα...
Για μενα όλα είναι χρήσιμα ...και η ανάλυση ....και ο καυγάς ....και το παιχνίδι κλπ..
Μεσα απο την συμμετοχή μου σε συζητήσεις μεσα και εξω απο φόρουμ ανακάλυψα ενα μεγάλο μέρος του εσω κόσμου μου και ακόμη συνεχίζω ανάλογα..
Ανθρωποι που με ενόχλησαν με κάτι που έγραψαν η άλλοι που αγάπησα ....αναγνώρισα αυτά που εχω και αγαπώ, αυτά που εχω και κρύβω απο εμενα....αυτά που επιδιώκω...κάποιους φόβους ....αλήθειες .....μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστώ , να δηλώσω...να με δώ...και να εκτεθώ...
Εκεί είναι η ανάγκη.
Πότε θα φανεί ???? χμ .....μια απάντηση κλασσική αλλά σίγουρη..
<< Οταν θα πάψουμε να τον αναζητάμε για να τον βρούμε>>
Οταν ''δουλέυουμε'' με στόχο την δουλειά και το αποτέλεσμα , η ανυπομονησία και η αδημονία κλείνουν τα κέντρα μας ...αλλά αν 'κάνουμε << εργασία και χαρά >> και οτι βγεί [ πάντα όμως συνειδητά] τότε ξεπετιούνται ενα ενα ....
Γι αυτό το λόγο εχω αλλάξει διαδρομές η μάλλον παρέες... Επειδή ανακάλυψα οτι με την αυστηρότητα και την πειθαρχεία σαν σε στρατό δεν γίνεται τίποτα πέραν μιας ενδυμάμωσης της μάσκας η αν θέλεις της εικόνας...
Μονο μια ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση που θυμίζει ιερομάρτυρες και ιερά εξέταση....
Οταν παίζουμε μαθαίνουμε....
Αλλά πάλι τα παιχνίδια ταιριάζουν σε εμένα ....αλλοι πιθανώς να χρειάζονται στολή...η παρέλαση......
Η επαφή με τον αιθέριο κόσμο για μενα είναι μια αίσθηση , δεν είναι μια εξήγηση σε κάτι νοητικό.
Σαν να είναι κανείς σε μια γλυκειά δίνη που τον περιβάλλει...αυτές ομως οι περιγραφές είναι αυθαίρετες...
Νομίζω οτι το ποθητό είναι η γαλήνη και η χαρά ...οπως κι αν την βρεί ο καθένας..