Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αμαλίτσα θα το κάνω μόλις γυρισω... :D

δεν ξεχνώ ποτέ ότι το "υποσυνείδητο" δεν μας αφήνει να χαρούμε την μαγεία του ήχου, όπως πολύ όμορφα περιγράφεις Χριστινάκι...

Το "υπόγειο" συναίσθημα, μας δίνει σαν ήχο μια ωραιοποίημένη κατάσταση του νου, και έχει μεγάλη απόσταση από την αληθινή μας ύπαρξη...

Αρκεί μόνο ένα βλέμμα ή μια λέξη για να επανέλθει στην ζωή που περιέχει και το "υπόγειο"...

Αν μόνο μία στιγμή νιώσεις την αλήθεια της ύπαρξης, τότε ο ήχος αυτός γίνεται η ζωή σου. Δεν διαχωρίζεται πια από οτιδήποτε και αυτή είναι η φύση μας....

Και μέσα σ' αυτό το "οτιδήποτε" είναι και οι κόσμοι των όντων που δεν είναι διαφορετικά δημιουργήματα, ούτε δημιουργήματα του νου σου, αλλά η απόλυτη δημιουργία!!!!

Συγνώμη που επιμένω, αλλά είμαι η αλήθεια μου!
Χωρίς δικαιολογίες...

Αυτή η "ανάλυση" δεν πρέπει να μας βγάζει από την μαγεία, αλλά χρειάζεται για να γνωρίζει κανείς τι είναι μαγεία και τι είναι ζωή...

και για να βρει αυτή τη λεπτή ισορροπία, χρειάζεται πρώτα να βρει τι είναι ο εαυτός!!!!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

αχ βασουλα σε ευχαριστω...
φιλακια πολλα ...μου λειπεις........

:D :D :D :D :D :D :D :D
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

και εγώ να παίξω......! :D :D :D

αυτή με τρέλανε, είναι τέλεια.....!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ichor την 03 Ιουν 2008 2:20 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αμαλίτσα...

΄Ενα παιδάκι έχει μείνει στην "φωλιά" και περιμένει το πρώτο κελάιδισμα για να την αφήσει πίσω του, και να πετάξει...

Η αγνότητα και η χαμένη του αθωότητα, το "κάρφωσε" στην φωλιά...Τα φτεράκια όμως είναι όρθια...

Ετοιμο είναι το παιδάκι...΄Ετοιμο για να φύγει...΄Ετοιμο για να πετάξει και να νιώσει το "δάσος", όχι σαν ένα τεράστιο άγνωστο πεδίο, αλλά σαν μια γνώριμη ομορφιά που την γνωρίζει καλά!!!

:D :D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για ποιό λόγο λοιπόν?
Γιατί αυτή η ανάγκη για ανάλυση?

Πάλι απέξω προς τα μέσα δουλεύουμε?

Πότε επιτέλους θα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο αγαπητέ Αετέ εσύ που μιλάς για επιφάνεια?

Τι σημαίνει για σένα η επαφή με τον "Αιθέριο κόσμο"?
Χριστίνα συγνώμη που δεν απάντησα εγκαίρως αλλά απο την βιασύνη μου να διαβάσω όλα τα θέματα , δεν το είχα δεί...
Και για ''τιμωρία'' διάβασα τώρα όλες τις σελίδες ....

Η νεράιδα σου , μου εδωσε την άισθηση μιας ψυχής ''σκεπασμένης'' προσεκτικά και τακτοποιημένα , ετσι που να να μην μπορεί να πληγωθεί ....προστατευεμένη απο ενα εξωτερικό δυναμικό χαρακτήρα.

Αυτό εννοούσα επιφάνεια και είναι μια νεράιδα πολύ μα πολύ γνωστή σε εμενα...

Τωρα όλα αυτά μπορεί να είναι λανθασμένα αφου δεν σε γνωρίζω αλλά και πάλι οτι και να πω μεσα απο εμένα θα φιλτραριστεί.

--------------------

Σχετικά με τις ερωτήσεις τώρα...

Για μενα όλα είναι χρήσιμα ...και η ανάλυση ....και ο καυγάς ....και το παιχνίδι κλπ..
Μεσα απο την συμμετοχή μου σε συζητήσεις μεσα και εξω απο φόρουμ ανακάλυψα ενα μεγάλο μέρος του εσω κόσμου μου και ακόμη συνεχίζω ανάλογα..
Ανθρωποι που με ενόχλησαν με κάτι που έγραψαν η άλλοι που αγάπησα ....αναγνώρισα αυτά που εχω και αγαπώ, αυτά που εχω και κρύβω απο εμενα....αυτά που επιδιώκω...κάποιους φόβους ....αλήθειες .....μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστώ , να δηλώσω...να με δώ...και να εκτεθώ...

Εκεί είναι η ανάγκη.

Πότε θα φανεί ???? χμ .....μια απάντηση κλασσική αλλά σίγουρη..
<< Οταν θα πάψουμε να τον αναζητάμε για να τον βρούμε>>

Οταν ''δουλέυουμε'' με στόχο την δουλειά και το αποτέλεσμα , η ανυπομονησία και η αδημονία κλείνουν τα κέντρα μας ...αλλά αν 'κάνουμε << εργασία και χαρά >> και οτι βγεί [ πάντα όμως συνειδητά] τότε ξεπετιούνται ενα ενα ....

Γι αυτό το λόγο εχω αλλάξει διαδρομές η μάλλον παρέες... Επειδή ανακάλυψα οτι με την αυστηρότητα και την πειθαρχεία σαν σε στρατό δεν γίνεται τίποτα πέραν μιας ενδυμάμωσης της μάσκας η αν θέλεις της εικόνας...
Μονο μια ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση που θυμίζει ιερομάρτυρες και ιερά εξέταση....

Οταν παίζουμε μαθαίνουμε....
Αλλά πάλι τα παιχνίδια ταιριάζουν σε εμένα ....αλλοι πιθανώς να χρειάζονται στολή...η παρέλαση......

Η επαφή με τον αιθέριο κόσμο για μενα είναι μια αίσθηση , δεν είναι μια εξήγηση σε κάτι νοητικό.
Σαν να είναι κανείς σε μια γλυκειά δίνη που τον περιβάλλει...αυτές ομως οι περιγραφές είναι αυθαίρετες...

Νομίζω οτι το ποθητό είναι η γαλήνη και η χαρά ...οπως κι αν την βρεί ο καθένας..

:D
Christina

Δημοσίευση από Christina »

Είδε κάποιος από εσάς εχθές το απόγευμα Μακεδονία TV????

Είχε μια παιδική ταινία με θέμα την διάσωση του πλανήτη !

Κουφάθηκα εντελώς!

Ήταν όλα τόσο τέλεια, τόσο σχετικά και όμορφα που είχα καθηλωθεί!

Ελπίζω να το είδε κάποιος!!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:Αμαλίτσα...

΄Ενα παιδάκι έχει μείνει στην "φωλιά" και περιμένει το πρώτο κελάιδισμα για να την αφήσει πίσω του, και να πετάξει...

Η αγνότητα και η χαμένη του αθωότητα, το "κάρφωσε" στην φωλιά...Τα φτεράκια όμως είναι όρθια...

Ετοιμο είναι το παιδάκι...΄Ετοιμο για να φύγει...΄Ετοιμο για να πετάξει και να νιώσει το "δάσος", όχι σαν ένα τεράστιο άγνωστο πεδίο, αλλά σαν μια γνώριμη ομορφιά που την γνωρίζει καλά!!!

:D :D :D
Amelie,
σου θυμίζει κάτι??? 8)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

βασουλα σε ευχαριστω πολυ!!!!!!
καπως ετσι ειναι.....

Ντανυ....ποσο δικιο εχεις..........

:D :D :D :D :D
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

βρήκα κι άλλη που μου αρέσει....!
Εικόνα
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

και ο άγγελος.....!

Εικόνα
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Iexor έγραψε:και εγώ να παίξω......! :D :D :D

αυτή με τρέλανε, είναι τέλεια.....!

Εικόνα
...........! εμένα...?
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

κοίτα κάτι τέλειο.............:................!
Εικόνα
ΑΠΙΘΑΝΟ.....!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πστ κοριτσάκι...

θα σταθεροποιηθείς για να παίξεις? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

χαχαχα πστ....κοριτσακι ....κιε γω τα ιδια εκανα χαχα.....πλακα εχουμε!
Γελω με την καρδια μου μα την Παναγία!!!!!!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πεννούλα αποφάσισε παιδί μου με τρέλανες!είναι η μια πάντως πιο αισθησιακή απο την αλλη όσο ξετιλίγονται! :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”