ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Θα τη μάθω την κυρία και θα ζητήσω να τη γνωρίσω.

Αυτό για τον Ουσούι με συγκλόνισε κι εμένα. Όλα τα έχω ακούσει αυτό όμως ...... :-( :-(
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βασούλα, κι εγώ όταν έκανα δις {1} τον 2ο, ένα συντονισμό πήρα..... :-? Και έτσι αποφάσισα να τον κάνω και τρίτη ^:)^
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε...

Στον πρώτο βαθμό υπάρχουν σχολές που δίνουν μία μύηση και σχολές που δίνουν 4 μυήσεις στην διάρκεια του διημέρου...

Επειδή (σαν γνήσιος δίδυμος) δεν μπορούσα να αρκεστώ στην μία εκπαίδευση, πήρα δύο φορές την εκπαίδευση στο ρέικι...

Η πρώτη μου εκπαίδευση περιείχε για τον πρώτο βαθμό μία μύηση
Η δεύτερη μου εκπαίδευση περιείχε για τον πρώτο βαθμό τέσσερις μυήσεις

Συγκρίνοντας τους δύο τρόπους διαπίστωσα ότι διαφέρουν στην εφαρμογή τους και όχι στην ουσία τους.
΄Ετσι έχω τακτοποιήσει αυτό το θέμα μέσα μου και δεν έχω ενστάσεις για τις μυήσεις του 1ου βαθμού...

Στον δεύτερο βαθμό δίνεται μία μύηση

και στον 3α επίσης μία μύηση

και αυτό ισχύει και στους δύο τρόπους εκπαίδευσής μου

που με την σύγκριση διαπίστωσα πάλι ότι διαφέρουν στον τρόπο εφαρμογής και όχι στην ουσία τους...

Δεν ξέρω πως προέκυψε ο διαφορετικός τρόπος...αλήθεια δεν ξέρω...

Περισσότερο, όμως, από την τεχνική, για μένα υπάρχει το φως, η ύπαρξη, το ον και ο θεός που μεταδίδει εκείνη την ώρα και αγγίζονται οι ψυχές των ανθρώπων...
με αγάπη, σεβασμό και συμπάθεια...

Το άγγιγμα στο σώμα είναι απαραίτητο (για μένα πάντα) για να λάβει ο μυούμενος επί της φυσικής του εκδήλωσης την αγάπη και το φως...
Γιατί αλλιώς, αυτό το σώμα, θα το αφήσει, ασυνείδητα, έξω από την διαδικασία...΄Ολα συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδά μας...Η μύηση ενώνει την ολότητά μας μέσα από την ουσία της ενέργειας...
Αν δεν αγγιχθεί το σώμα, θα παραμείνει όλη η διαδικασία στο αιθερικό τμήμα του Εαυτού μας και δεν θα συμπεριληφθεί στην συνείδησή μας και το σώμα...Και εκεί είναι η διαφορά!

Γιατί αυτό το σώμα "κατοικείται" από ένα εγώ, που προσπαθεί να γίνει Εαυτός...Και έχει μεγάλη σημασία να νιώσει το άγγιγμα επί του φυσικού και να διευρύνει την αντίληψή του για τον Εαυτό του!!!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Έτσι όπως το περιγράφεις το ένιωσα και εγώ στις μυήσεις! :x
Οι διαφορετικοί τρόποι δεν έχουν να κάνουν με τις δύο διαφορετικές σχολές που ιδρύθηκαν από την εγγονή και την μαθήτρια αντίστοιχα, της Τακάτα;
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Μπορεί και όχι Βασίλη!

Γιατί και οι δύο από την Τακάτα πήρανε το ρέικι. Δεν υπάρχει διαφορά σ' αυτό που πήρανε και σ' αυτό που μεταδώσανε. Η ενέργεια είναι μία!
Στην πορεία πιστεύω πως οι διάφοροι δάσκαλοι και οι διάφορες σχολές τροποποιήσανε τις διαδικασίες και τις τεχνικές για λόγους που αυτοί ξέρουν
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Με την ίδια λογική, εφόσον έλαβαν την ίδια διδασκαλία, δεν θα έπρεπε ιδρυθούν διαφορετικές σχολές..αλλά μία! :-D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Νομίζω ότι εγγονή και μαθήτρια αποσχιστήκανε, δεν θυμάμαι γιατί, κι αυτός ήταν ο λόγος που ιδρύθηκαν διαφορετικές σχολές. Η διαδικασία γιατί ν' αλλάξει? Δεν υπήρχε λόγος.
Εγώ πιστεύω ότι στην πορεία γίνανε οι αλλαγές στις τεχνικες μύησης κ.λ.π. Αλλά ας απαντήσει και κάποιος που τα θυμάται καλύτερα.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Κάτι θυμήθηκα! Νομίζω ότι η Μπάρμπαρα... κάπως έτσι λέγανε την μαθήτρια θεωρούσε ότι αυτήν θα έχριζε ως συνεχιστή του έργου της η Τακάτα, η οποία όμως τελικά έχρισε την εγγονή της, και αυτή ήταν η αφορμή να ιδρύσει δικιά της σχολή η Μπάρμπαρα.
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kαμία σχέση δεν έχει η Μπάρμπαρα Ρέι και η Ράντιανς Τεχνικ!

Στην πορεία οι διάφοροι δάσκαλοι διαφοροποίησαν τις τεχνικές της μύησης προσθέτωντας θιβετανικές και τεχνικές Τσι Κουνγκ

Η Μπάρμπαρα Ρέικ διαφημίζει οτι δίνει το αυθεντικό ρέικι, αλλά και η Φουρουμότο δίνει το αυθεντικό, και εγώ δίνω το αυθεντικό και ο Αρζάβα δίνει το αυθεντικό...

Ο ανταγωνισμός ποτέ δεν ώφέλησε την ανθρωπότητα...Το δικό μου καλύτερο, το δικό σου υποδεέστερο...

Ούτε που με ενδιαφέρει πια η τεχνική...Είναι ένας όμορφος τρόπος μετάδοσης της ουσίας...Και εκεί χρειάζεται να επικεντρωθούμε...

Πάντως έτσι για ενημέρωση...Η Μπάρμπαρα, μαθήτρια της Τακάτα, δίνει 7 μυήσεις...χαχαχαχα!

Εικόνα

7! Μιλάμε για γερή δόση! :))
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σκέφτηκα αρκετά πάνω στις 7 μυήσεις...
Μπορεί να είναι οι 4, διαιρεμένες...
Δεν μπορεί από 4 που δίνει η Φουρουμότο, και τις έμαθε από την Τακάτα, η Μπάρμπαρα να δίνει 7...Από που τις έμαθε?
Δεν μπορεί η Τακάτα να δίδαξε δύο διαφορετικούς τρόπους...
Απλά λέω μήπως η Μπάρμπαρα δίνει τις 4 σε περισσότερες "δόσεις"... :-?

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σημερα το πρωι.. Πρεπει να παω τον θεμη στην μαμα του για να πανε για μπανιο.
Παω να ανοιξω την πορτα του γκαραζ αλλα πουθενα το κοντρολ!
Το αφηνω παντα μεσα στο αυτοκινητο.
Ψαχνω ολο αυτοκινητο αλλα τιποτα.
Ανεβαινω σπιτι μηπως το πηρα καταλαθος, ουτε κι εκει. Ξανακατεβαινω και ψαχνω πιθαμη προς πιθαμη το αυτοκινητο, κατω απο τα καθισματα παντου.τζιφος!
Ξανανεβαινω σπιτι και ψαχνω τσαντα και ρουχα που φοραγα εχθες. δεν το βρισκω και αποφασιζω να ανοιξω χειροκινητα την πορτα απομονωντας το μοτερ και ζητωντας βοηθεια απο εναν γειτονα γιατι ειναι βαρια..
Οταν γυρισα σπιτι και αφου το κανω καλοκαιρινο για να το βρω. χωρις αποτελεσμα, θυμηθηκα το συμβολο του ρεικι...
Το σχηματιζω και σε ενα λεπτο με οδηγει στην πισω τσεπη του παντελονιου! Ηταν εκει...

@};- ^:)^
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

^:)^ ^:)^
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Αχ, βρε Γιαννάκη μου! Αν σου πως πόσες φορές μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα! Και κάθε φορά που σχηματίζω το αγαπημένο σύμβολο, κάθε φορά γυρνάω την ματιά μου και το χαμένο αντικείμενο βρίσκεται πάντα εκεί, εκεί όπου πριν από 5 λεπτά δεν το έβρισκα με τίποτα!
΄Ετσι, έχω βρει τα κλειδιά μου, την ταυτότητά μου, το πορτοφόλι μου και προχτές πάλι τα γυαλιά ηλίου.
΄Εψαχα καταγχωμένη να τα βρώ σε όλο το σπίτι, το αυτοκίνητο, στο σπίτι της μάνας μου. Μόλις ξαναπήγα σπίτι, λέω "Ηρέμησε, θα τα βρεις!" Κάνω το σύμβολο με κλειστά τα μάτια, μόλις τα άνοιξα γυρνάω το βλέμμα μου και ήταν πάνω στο ενυδρείο, ενώ είχα περάσει τουλάχιστον δυο φορές από κει και δεν τα είχα δει!

Δημοσίευση από margaritarenia »

:thumbsup: ;) O:-) O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”