Το Πιστεύω με όλη μου την Ψυχή
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Αν η Αγάπη έχει δύναμη, κάτι θα μας παρασύρει, δεν μπορεί...
Το να φοβόμαστε το μάθαμε καλά...δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι ακόμα να μάθουμε από φόβο

Έτσι ακριβώς Βασούλα μου! Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαμε να μάθουμε κάτι από φόβο. Τώρα το ξέρω καλά. Προσπαθώντας όμως να ζήσω όπως όπως μέσα από αυτή την πλάνη πέρασε μισή ζωή χαμένη. Τώρα όμως που το σκέφτομαι τίποτα δεν πήγε χαμένο... Όλα τα λάθη μου, όλα αυτές οι χωρίς λογική συμπεριφορές μου, όλα αυτά τα πρότυπα και οι λανθασμένες εντολές με τις οποίες μεγάλωσα με οδήγησαν σε αυτό που είμαι τώρα... Αλλιώς πως;Βασούλα έγραψε:Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Το να φοβόμαστε το μάθαμε καλά...δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι ακόμα να μάθουμε από φόβο
Τι όμορφοΑς ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Τι πανέμορφος ορισμός του Χορού, του Χορού που είναι Ζωή και ΈρωταςVasoula έγραψε: ↑09 Ιαν 2014 2:34 pm
Να μάθεις να αφήνεσαι να σε οδηγούν, διατηρώντας την ακεραιότητά σου...Να αφήνεσαι στο Πάθος χωρίς όρια, μα με ελευθερία από το ίδιο το Πάθος...
Αυτό είναι ο Χορός, αυτό είναι η Ζωή, αυτό είναι ο Έρωτας
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι όμορφο Βασούλα μου! Ξεκίνησα να το κάνω