Το facebook έχει χρήστες από όλο τον κόσμο, από Ελλάδα έχει πάνω από 400χιλιάδες. Βάζεις το ονοματεπώνυμο αυτού που ψάχνεις και στον εμφανίζει. Εκεί δεν συνηθίζονται τα νικ όπως στα φόρουμ. Όνομα κι επιθετάκι.
;)
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί τώρα, είμαι γραμμένη πριν χρόνια αλλά δεν μπαίνω. Νομίζω ότι κάποια προφίλ είναι ορατά κάποια μόνο στους φίλους τους. Πάντως για να κάνεις αναζήτηση σωστή ατόμων, ναι πρέπει να κάνεις εγγραφή. Γράφεις το όνομα σε λατινούς χαρακτήρες ναι, πχ Antoniou Antonis και σου βγάζει ό,τι υπάρχει...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Εγω παντως εχω γραφτει ως madraoulas sto facebook..οποτε οποιος δεν το ξερει αντε να με βρει
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μαιρουλααααααααα...στειλε τις σαρδελες καλλονης και ασε το facebook...εισαι μικρη ακομα γι αυτα...τα εξοδα του courier δικα μου
καλο βραδυυυυυυυ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "