ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Γιαννη τι ειναι το face book ? :D :D
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλή ερώτηση Μαιρούλα κι εγώ απορία το έχω. :-? :-?

(Τώρα θα αρχίσει το γλέντι με μας τις ξανθιές) :D :D
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ευχές είναι αυτές ναι, πάντα καλοδεχούμενες! Χρόνια πολλά ξανά και για τον Θοδωρή σου. @};-

Κορίτσια μας πανέμορφα και κατάξανθα που αναρωτιέστε για το facebook ... άμα ξαναγίνουν εκλογές για ξανθοπρόεδρο σας βλέπω στα φαβορί!
=)) =)) =))
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μαιρη έγραψε:Γιαννη τι ειναι το face book ? :D :D
κορίτσια το facebook εχει να κάνει με το Κυπριακό...Ένας όρος που πρόσφατα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους συνομιλητές και μεσολαβητές είναι η «κυριαρχία», μια έννοια ιδιαίτερη δύσκολη και προβληματική ακόμα και για τους ειδικούς στην πολιτική θεωρία. Φυσικά η τουρκική πλευρά απαιτεί την αναγνώριση χωριστών «κυριαρχιών», γιατί η κυριαρχία είναι χαρακτηριστικό της κρατικής ιδιότητας. Αντίθετα η ελληνική πλευρά επιμένει ότι η κυριαρχία είναι ενιαία, γιατί επιθυμεί ν’ αποφύγει τον κίνδυνο της απόσχισης και της αναγνώρισης τουρκοκυπριακού κράτους. Οι μεσολαβητές προσπαθούν να διαχωρίσουν την κυριαρχία ανάμεσα σε εξωτερική (που είναι ενιαία) και εσωτερική (που μπορεί να διαιρεθεί). Τίθεται, βέβαια, άμεσα το ερώτημα από πού πηγάζει η κυριαρχία και πώς νομιμοποιείται η υπό συζήτηση αναδιαρθρωμένη Κυπριακή Δημοκρατία που θα προκύψει. Από τις δύο «κυρίαρχες οντότητες» λέγει ο Ντενκτάς, ενώ η ελληνική πλευρά απαντά ότι προέρχεται από τον κυρίαρχο λαό

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά σαφής, αλλά πιστεύω καταλάβατε πάνω- κάτω τι είναι...

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ναι αυτό το χουμε καταλάβει ότι στις εκλογές θα είμαστε από τις πρώτες το αποδείξαμε άλλωστε ότι είμαστε ικανές ξανθιές =)) =)) =))

Αλλά για το facebook δεν βλέπω να απαντάς Αγγελικούλα =)) =)) =))
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

angela_al έγραψε:Ευχές είναι αυτές ναι, πάντα καλοδεχούμενες! Χρόνια πολλά ξανά και για τον Θοδωρή σου. @};-

Κορίτσια μας πανέμορφα και κατάξανθα που αναρωτιέστε για το facebook ... άμα ξαναγίνουν εκλογές για ξανθοπρόεδρο σας βλέπω στα φαβορί!
=)) =)) =))
=)) =)) =)) =)) =)) =))
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Γιάννη που θα πάει δεν θα σε πετύχω από κοντά =)) =)) =))

Βάσω μου εκείνο το τηγάνι που είναι να του ρίξω κανα δυο τηγανιές :D :D
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

silver29 έγραψε:
Μαιρη έγραψε:Γιαννη τι ειναι το face book ? :D :D
κορίτσια το facebook εχει να κάνει με το Κυπριακό...Ένας όρος που πρόσφατα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους συνομιλητές και μεσολαβητές είναι η «κυριαρχία», μια έννοια ιδιαίτερη δύσκολη και προβληματική ακόμα και για τους ειδικούς στην πολιτική θεωρία. Φυσικά η τουρκική πλευρά απαιτεί την αναγνώριση χωριστών «κυριαρχιών», γιατί η κυριαρχία είναι χαρακτηριστικό της κρατικής ιδιότητας. Αντίθετα η ελληνική πλευρά επιμένει ότι η κυριαρχία είναι ενιαία, γιατί επιθυμεί ν’ αποφύγει τον κίνδυνο της απόσχισης και της αναγνώρισης τουρκοκυπριακού κράτους. Οι μεσολαβητές προσπαθούν να διαχωρίσουν την κυριαρχία ανάμεσα σε εξωτερική (που είναι ενιαία) και εσωτερική (που μπορεί να διαιρεθεί). Τίθεται, βέβαια, άμεσα το ερώτημα από πού πηγάζει η κυριαρχία και πώς νομιμοποιείται η υπό συζήτηση αναδιαρθρωμένη Κυπριακή Δημοκρατία που θα προκύψει. Από τις δύο «κυρίαρχες οντότητες» λέγει ο Ντενκτάς, ενώ η ελληνική πλευρά απαντά ότι προέρχεται από τον κυρίαρχο λαό

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά σαφής, αλλά πιστεύω καταλάβατε πάνω- κάτω τι είναι...

:x :x :x
:-? :-? :-? :-? :((
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μαιρούλα εμείς στο ύψος μας κοριτσάκι πρόσεχε μη μας πάρουν τον αέρα. o=> o=> o=> o=>
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Τ ι γινεται εδω Ζεφυρουλα μας δουλευουν;;; :D :D να μου δωσεις και εμενα το τηγανι μετα..
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Όχι δεν μας δουλεύουν μπρε απλώς ούτε ο Γιάννης ξέρει τι είναι το face book :)) :)) :)) :)) γι' αυτό και γράφει ότι να ναι.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Το ροζοτήγανο δεν μας προλαβαίνει όπως θα χετε καταλάβει...
Το google όμως είναι πάντα διαθέσιμο! ;)

Το facebook λοιπόν είναι είναι ένας κοινωνικός ιστοχώρος, ένα διαδικτυακό στέκι, που συνδέει τους χρήστες του με φίλους, συγγενείς, παλιούς συμμαθητές και λοιπούς γνωστούς...
Από εκεί μοιράζονται νέα, φωτογραφίες, βιντεάκια κι υπάρχει κι η δυνατότητα γραπτής συνομιλίας σε ρεαλ χρόνο.

>:d< >:d<
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Ναι ναι αυτο ειναι χα!νομιζουν πως τα ξερουν ολα!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Το facebook λοιπόν είναι είναι ένας κοινωνικός ιστοχώρος, ένα διαδικτυακό στέκι, που συνδέει τους χρήστες του με φίλους, συγγενείς, παλιούς συμμαθητές και λοιπούς γνωστούς...
Από εκεί μοιράζονται νέα, φωτογραφίες, βιντεάκια κι υπάρχει κι η δυνατότητα γραπτής συνομιλίας σε ρεαλ χρόνο.
Τώρα άμα ζητήσω περισσότερες λεπτομέρειες θα με πάρετε με τις ντομάτες :D :D :D
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Δε βλεπω Αγγελικουλα καμια διαφορα απο το φορουμ ! ετσι δεν επικοινωνουμε μεσω του φορουμ;;

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”