από το φόρουμ εννούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
από το σεξ το ήξερα, λογω 1ου βαθμού...
από το φόρουμ εννούσα!
από το φόρουμ εννούσα!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
- margaritarenia
Ευχαριστουμε
Η Γεννηση που συντελεστηκε χθες στην αυλη ,ηταν για μενα πολυ σημαδιακη .........
Για μενα ηταν πολυ συγκινητικο και συγχρονως αποκαλυπτικο το γεγονος της παρατηρησης μιας γατουλας να φερνει στην ζωη τα μικρακια της.
Ηταν πεντε αρχικα ,αλλα επεζησαν τα τεσσερα .........
Ειμαι πολυ χαρουμενη που γεννηθηκαν στο σπιτι μας ......και νοιωθω ολη την ενεργεια ακομα και των στριφνων γειτονων ,που φωναζανε για τα γατια που μαζευονταν ,πιο γλυκια και πιο αγαπησιαρικη.Ευχομαι οταν θα μεγαλωσουν να μην τα κυνηγανε με τα σκουποξυλα.......
Αχ!
Η Γεννηση που συντελεστηκε χθες στην αυλη ,ηταν για μενα πολυ σημαδιακη .........
Για μενα ηταν πολυ συγκινητικο και συγχρονως αποκαλυπτικο το γεγονος της παρατηρησης μιας γατουλας να φερνει στην ζωη τα μικρακια της.
Ηταν πεντε αρχικα ,αλλα επεζησαν τα τεσσερα .........
Ειμαι πολυ χαρουμενη που γεννηθηκαν στο σπιτι μας ......και νοιωθω ολη την ενεργεια ακομα και των στριφνων γειτονων ,που φωναζανε για τα γατια που μαζευονταν ,πιο γλυκια και πιο αγαπησιαρικη.Ευχομαι οταν θα μεγαλωσουν να μην τα κυνηγανε με τα σκουποξυλα.......
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Από παιδί έχω πολλές τέτοιες αναμνήσεις... Η γειτονιά μας δεν έφερνε εμπόδια, αυτό που θυμάμαι με πίκρα είναι ότι τα αρσενικά γατάκια κινδύνευαν όσο ήταν νεογέννητα από γάτους...
Οι γατούλες τα κουβαλούσαν κάθε μέρα και σε άλλη κρυψώνα...
Να τα βλέπεις να κουτρουβαλάνε εδώ κι εκεί νιαρ νιαρρρρρ! Τοσοδούλια! Τυχερή η Ευαξένια που μπορεί να το ζει όλο αυτό το μεγαλείο...

Οι γατούλες τα κουβαλούσαν κάθε μέρα και σε άλλη κρυψώνα...
Να τα βλέπεις να κουτρουβαλάνε εδώ κι εκεί νιαρ νιαρρρρρ! Τοσοδούλια! Τυχερή η Ευαξένια που μπορεί να το ζει όλο αυτό το μεγαλείο...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
-
Valia