εχω αρχισει και το γυρναω ..να σιγοψηθει μεχρι το Πασχα να γινει λουκουμι ..Εμμακι θα ερθεις για βοηθεια...διπλα εισαι...θα κερασω και χαλβα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπερα σας παιδια!!! Μαδρυ τι εγινε η διαιτα που σου εγραψε η Εμμα? Ειχε παιδακια και χαλβαδες? Να μου την γραψετε και σε μενα!!! Τετοια διαιτα θα καταφερω να την ακολουθησω χωρις να την χαλασω καθολουυυυυυυυ!!! Φιλακια, καλο βραδυ
Λιώσιμο δε λες τπτ... Χτυπάει το τηλέφωνο, κοιταζόμαστε βαριεστημένα και δεν το σηκώνει κανείς.
μαιρακι μου κοντοζυγωνει το πασχα!!!!ελεος πια με το φαι!!!!!!!μπουχτισα.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Efthimia έγραψε:Καλησπερα σας παιδια!!! Μαδρυ τι εγινε η διαιτα που σου εγραψε η Εμμα? Ειχε παιδακια και χαλβαδες? Να μου την γραψετε και σε μενα!!! Τετοια διαιτα θα καταφερω να την ακολουθησω χωρις να την χαλασω καθολουυυυυυυυ!!! Φιλακια, καλο βραδυ
καλησπεραααααα...οχι δεν την ακολουθησα...δεν μου πηγαινε
αρχισα αλλη,,,με ελαχιστους υδατανθρακες και πολλα κρεατα/τυρια/αυγα/ψαρια/λαχανικα (δες εδω για πληροφοριες αν θελεισ http://www.lowcarblife.org/index.php?si ... 097be03dab ...)...εχει αποτελεσμα....atkins
μεσα στο κοψιδι θα εισαι και χωρις ενοχες ;)