Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ένας φίλους μου σήμερα το πρωί μου έστειλε το πρώτο βιντεάκι και μου έγραψε: "Αυτό είναι το όνειρο μου"
(Μοιράζομαι μαζί σας και το δέυτερο, το οποίο το είχα βρεί χρόνια πριν και το ίδιο έλεγα κι εγώ στον εαυτό μου... Αυτό ακριβώς θέλω!!!)
Το είδα με προσοχή και σκέφτηκα πως όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα θέλαμε κάτι τέτοιο. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο θέμα γάμου, αλλά στο θέμα της μόνιμης συντορφικότητας και κατ' επέκταση μιας αληθινής αγάπης... Τί κάνουμε όμως για αυτό;;; Αναλωνόμαστε δεξιά και αρίστερα και χάνουμε την ουσία. Έχουμε πάψει να ζούμε και όλοι στροθοκαμιλίζουμε... Ψάχνουμε να βρούμε τον έναν μέσα από τις περιστασιακές απολαύσεις...
...Και δυστυχώς τα πράγματα είναι κάπως έτσι και με τους ετερόφιλους! Η κατρακύλα δεν έχει φύλο...
Θλιβερό...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Αχ βρε Μανο μου
Ολοι οι ανθρωποι αναζηταμε τη συντροφικοτητα, το τι κανουμε γι αυτο ειναι μεγαλη ιστορια. Τι δινουμε και τι ζηταμε απο τους αλλους, αυτο το παρε-δωσε χωρις νοημα εντελει. Γιατι περιμενουμε να γεμισει το κενο μας ενας αλλος ανθρωπος, κενος και αυτος...
Ειναι ομορφο πολυ να μοιραζεσαι τη ζωη σου με εναν ανθρωπο που μπορειτε να επικοινωνησετε, που οι Ψυχες σας να ειναι κοντα. Ομως θελει πολυ δουλεια με εμας πρωτα, για να μπορεσουμε να κανουμε μια σχεση ομορφη, χωρις προσδοκιες και χωρις να φυλακιζουμε τον αλλο στα αμετρητα θελω μας, χωρις να νιωθουμε οτι μας χρωστανε αλλα ουτε κι εμεις χρωσταμε σε κανενα....
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
είναι όμορφο πράγμα η συντροφικότητα χωρίς την λύσσα των προσδοκιών,
το άγγιγμα, το Σαγαπώ αυτή την στιγμή, είναι όλη η Ύπαρξη γεμάτη στο Τώρα.
και είναι αλήθεια είναι τόσο πιο απλά τα πράγματα από όλο αυτό σενάριο που παίζουμε πολλές φορές και από συνήθεια
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
και έρχεται η μέρα που λες δεν αντέχω άλλο τα σενάρια και τις προσδοκίες και πνίγεσαι και αφήνεσαι να βιώσεις τη Ζωή όπως προκύψει όμορφα και απλά
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.