[bΚαλησπερα κι απο μενα ειμαι εντελως καινουρια σε ολα.......οχι μονο στο foroum αλλα και στο reiki θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε που και πως μπορω να αρχισω μαθηματα ....... Α! και επι τη ευκαιρια ειμαι η Ηρω και χαρηκα παρα πολυ που σας βρηκα αυτο που μου βγαινει αυτη τη στιγμη ειναι ενα μεγαλο μεγαλο Καλως Σας Βρηκα [/b]
Καλωσορίσατε Χελέντια και Ηρώ και καλή πλοήγηση!! Ηρώ για συντονισμούς πρόκειται και όχι για μαθήματα. Αν μπεις στο site θα δεις περισσότερα για το ρέικι και τους τρεις βαθμούς του!! Καλως ήρθες πάντως στην ρεικοπαρέα!! Το ρέικι είναι πράγματι Θείο Δώρο!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
καλως σας βρηκα και συγνωμη για τις λα8ος ορολογιες μου...... σας το ειπα ειμαι καινουρια σε ολα ζητω την κατανοηση σας .....και την βοηθεια σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα ολους σας
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα