ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ
- Madraoulas
Αναμασας τα ιδια λογια...καταλαβα τι θελεις να πεις..αλλα εχεις κολλησει στις λεξεις
''θελω κι επιλεγω το ταδε''
''επιλεγω και θελω το ταδε''
προθεση εχεις αγνη?..(και με μου πεις παλι τι επιλεγεις)
''μαυρα μουρα ασπρα μουρα''..
το σταματαω εδω..δεν εχει νοημα νομιζω
''θελω κι επιλεγω το ταδε''
''επιλεγω και θελω το ταδε''
προθεση εχεις αγνη?..(και με μου πεις παλι τι επιλεγεις)
''μαυρα μουρα ασπρα μουρα''..
το σταματαω εδω..δεν εχει νοημα νομιζω
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
ευδαιμονιε...νομιζω τελικα οτι τα λες για να τα πιστεψεις εσυ ;) ...και δεν το λεω ειρωνικα
ασχετα αν εγω ξερω η οχι, εσυ αν αληθινα ηξερες πως λειτουργουσε δεν θα 'επαιζες' με τις λεξεις και θα μου τα ελεγες χυμα και αληθινα....αλλα γυρνας γυρω-γυρω και δεν μπαινεις στο 'ματι'...
αφεσου λιγο αν θελεις/επιλεξεις και θα δεις την μαγεια
ασχετα αν εγω ξερω η οχι, εσυ αν αληθινα ηξερες πως λειτουργουσε δεν θα 'επαιζες' με τις λεξεις και θα μου τα ελεγες χυμα και αληθινα....αλλα γυρνας γυρω-γυρω και δεν μπαινεις στο 'ματι'...
αφεσου λιγο αν θελεις/επιλεξεις και θα δεις την μαγεια
Εγώ απλά λέω τον τρόπο που εγώ έχω φέρει τα πράγματα στη ζωή μου. Ότι είχα, έχω και θα έχω εγώ τα υλοποιώ, όπως και ο καθένας μας. Υπάρχουν τρόποι ώμος να υλοποιείς αυτά που θέλεις...
Έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτό το θέμα.
Δεν παίζω καθόλου με της λέξεις, εσένα σου φαίνετε, το σύμπαν τα παίρνει όλα κυριολεκτικά.
Έχει μεγάλη σημασία τι ζητάς και πως.
Και αν θες λέω και παραδείγματα.
Έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτό το θέμα.
Δεν παίζω καθόλου με της λέξεις, εσένα σου φαίνετε, το σύμπαν τα παίρνει όλα κυριολεκτικά.
Έχει μεγάλη σημασία τι ζητάς και πως.
Και αν θες λέω και παραδείγματα.
- galazia_sfaira
Ευδαιμονία οτι θες Ζητα και όσες λεξεις θες χρησιμοποίησε.ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η αλήεθια μεσα σου.ΑΥτο που ειναι μεσα σου αίσθημα.Εκατο θελω να επιλεγω την αφθονια να πεις ,ΑΝ μεσα σου νοιωθεις οτι δεν σου αξιζει,Αν μεσα σου δεν εμπιστευεσαι...θ ασου δωσει το συμπαν τον φοβο σου και την αγωνια σου.
Ξερω καλα τι λες.ΑΛΛΑ αγνοείς κατι εουσιαστικό ,την εσωτερικότητα κι ΟΧΙ τον τροπο που θα σκεφτείς μονο.
Πρωτα εσωτερικά Εισαι και μετα η σκεψη σου υλοποιεί και εκδηλωνει ότι ΕΙΣΑΙ.
Μπορεί βεβαια κι εσυ να λες αυτο και να εννοείς αυτα που λεω κι εγω ,γαιτι όχι και μπραβο που τα καταφερνεις.
Ξερω καλα τι λες.ΑΛΛΑ αγνοείς κατι εουσιαστικό ,την εσωτερικότητα κι ΟΧΙ τον τροπο που θα σκεφτείς μονο.
Πρωτα εσωτερικά Εισαι και μετα η σκεψη σου υλοποιεί και εκδηλωνει ότι ΕΙΣΑΙ.
Μπορεί βεβαια κι εσυ να λες αυτο και να εννοείς αυτα που λεω κι εγω ,γαιτι όχι και μπραβο που τα καταφερνεις.

Πάντα η αλήθεια που έχεις μέσα υλοποιείτε, αλλά τρόποι να υλοποιείς κάτι που θέλεις πιο πολύ σε υλικά λέω. Όπως ένα αμάξι...
Να προσθέσω ότι όταν φτάσεις σε ένα βαθμό που συνειδητοποιείς ότι έλκεις ότι σκέπτεσαι και είσαι έντονα, μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς αυτά που θέλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eudemonia την 07 Μαρ 2009 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- galazia_sfaira
- Madraoulas
Αχ ευδαιμονιε.....ποσο ευκολα σου βγαινουν οι λεξεις!!!..................................................
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Από την αρχή είπα ότι έχω διαφορετικό μονοπάτι και δεν περιμένω να συμφωνούμε σε όλα.
Οπως τα κύμματα του ωκεανου είναι διαφορετικά ,παρολα αυτά αποτελουνται όλα απο νερό,έτσι κι εμεις είμαστε 'ενα εξατομικευμένο πνεύμα που δνε διαφερει στην ουσια του απο το Απειρο πνεύμα του οποίου ολοι είμαστε μέρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 07 Μαρ 2009 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.