AMALIA έγραψε:καλησπερα!!!!!!
εμενα γιατι δεν μου αναλυσες την νεραιδουλα μου;
το παραπονακι μιας ξανθιας...

Αμαλίτσα εμένα ρωτάς?
Γιατί δεν κατάλαβα?
Με τον χθεσινό πονοκέφαλο ένιωθα τζαζ εντελώς.
Αν απευθύνεσαι σε μένα όχι δεν έκρυψα κάτι από την αρχή εξέφρασα τον θαυμασμό μου για το αδιόρατο βασίλειο και μάλιστα ένιωθα πολύ ξωτικο-καταγωγή και την εξέφραζα σε κάθε ευκαιρία.
Είπαμε είναι το αγαπημένο μας τόπικ.
Αλλά έγραψα ότι έγραψα για να εκφραζόμαστε ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι δίχως να σπεύδει κανείς να αναλύσει, ή να εμβαθύνει γιατί απλά δεν χρειάζεται. Μιλώ για μένα. Είναι σαν να γράφεις ποίηση αυτή η επικοινωνία. Σαν να διαβάζεις ποίηση μάλιστα.
Κι επειδή νιώθω πως κοιτάζουμε τριγύρω, μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά μου αρέσει γιατί είναι σαν χορός!!!!!!
Βλέπεις, αν σταματήσουμε εμείς από τον χορό, αν απομακρυνθούμε από την γιορτή, σταματά να ακούγεται και η μουσική στα αυτιά μας.
Το "παρτυ" τελειώνει!
Είναι σαν να έχουμε κάνει ένα δεσμό με το Αδιόρατο Βασίλειο που όλο και δυναμώνει. Δίνουμε την αγάπη μας.
Δίνουμε την καρδιά μας. Δίνουμε την διάνοια μας και τις απαστράπτουσες θελήσεις μας!
Σαν να έχουμε ερωτευτεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι είναι τρέλα!
Κι ο χορός και η γιορτή που μιλάω είναι η αδάμαστη αγάπη για την ζωή και οτιδήποτε την περιβάλλει. Όχι μόνο τον άνθρωπο!
Ας συνεχίσουμε να γεννάμε λοιπόν αυτήν την μουσική από μέσα μας γιατί κάθε είδους υπερανάλυση θα παρεκλίνει τον κάθε έναν από την πορεία του.
Κάποιες φορές αφήνεις το ποτάμι να κυλήσει μόνο του.......
Έχει απίστευτη μαγεία αυτό,
Εκεί που αρχίσατε να εκφράζεστε και να ανοίγεστε και εγώ επίσης αρχίσαμε τις αναλύσεις και μετά υποσυνείδητα φωλιάζει και η εντύπωση και η προβολή και χάνουμε τον "ηχο"!
Από την γέννηση του χρόνου, τα αιθέρια όντα και όλα τα θαυμαστά πλάσματα δοξάζουν την ύπαρξη ζωής!
Ας το συνεχίσουμε!
Σκέψου το λίγο έτσι απλά όπως το γράφω χωρίς να εννοώ κάτι διαφορετικό ή περισσότερο!
Με απέραντη αγάπη για όλη την σύναξη του νεραιδοβασιλείου!