ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
Συντονιστής: Vasoula
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βασω καταπληκτικο

Χθες στην τηλεοραση, βγαλανε εναν νεαρο αντρα απο τα ερειπια ενος κτιριου μετα απο 11 μερες νομιζω (απιστευτο) αυτο που προσεξα ειναι το χαμογελαστο του προσωπο, εμοιαζε και λες και ηταν θαμμενος για δεκα λεπτα οχι 11 μερες,
ειδα ενα ζευγαρι στην αιτη να λαμπουν τα προσωπα τους και να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται συνεχεια, και ας τα εχουν χασει ολα, και ας μην εχουν τροφη, η δουλεια,η αγαπημενα προσωπα μαζι τους, λαμπανε και οι δυο, χωρις να ανησηχουν για το αυριο,
Νικητες, ζουνε το σημερα , τους βγαζω το καπελο

Χθες στην τηλεοραση, βγαλανε εναν νεαρο αντρα απο τα ερειπια ενος κτιριου μετα απο 11 μερες νομιζω (απιστευτο) αυτο που προσεξα ειναι το χαμογελαστο του προσωπο, εμοιαζε και λες και ηταν θαμμενος για δεκα λεπτα οχι 11 μερες,
ειδα ενα ζευγαρι στην αιτη να λαμπουν τα προσωπα τους και να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται συνεχεια, και ας τα εχουν χασει ολα, και ας μην εχουν τροφη, η δουλεια,η αγαπημενα προσωπα μαζι τους, λαμπανε και οι δυο, χωρις να ανησηχουν για το αυριο,
Νικητες, ζουνε το σημερα , τους βγαζω το καπελο

Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Morihei Ueshiba
Υπέροχο!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Το τύπωσα και το έδωσα στην κόρη μου να το διαβάσει και της άρεσε τόσο πολύ που το πήρε σήμερα στο σχολείο να το διαβάσει στην τάξη της την ώρα των ...θρησκευτικών!!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Λοιπόν παιδιά!!
Η κόρη μου το διάβασε στην τάξη της και άρεσε τόσο πολύ στην δασκάλα της και στους συμμαθητές της με αποτέλεσμα να το βγάλει η δασκάλα φωτοτυπίες και να το μοιράσει σε όλη την τάξη αλλά και στον εαυτό της!!!!!

Η κόρη μου το διάβασε στην τάξη της και άρεσε τόσο πολύ στην δασκάλα της και στους συμμαθητές της με αποτέλεσμα να το βγάλει η δασκάλα φωτοτυπίες και να το μοιράσει σε όλη την τάξη αλλά και στον εαυτό της!!!!!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!