Να ειναι καλα η κοπελα εκει που ειναι

Για το αν ειχε κατι πριν απλα το αναφερα οτι πως και εγινε κατι με μενα..οχι πως το θεωρησα ιδανικο γιαυτο.

Συντονιστής: Emmaki
πίστεψέ με κι εσύ ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας!Πιστεψε εγω και μονο εφταιγα τοτε..
Δλδ Βάσω μου μόνο σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να επιτύχουμε μια υγιή σχέση με τον σύντροφό μας. ’ρα μέχρι να μάθουμε τι θέλει η Ψυχή μας να εμπειριώσει, δεν έχουμε καμιά ελπίδα... όλο σε κύκλους θα γυρνάμε... δύσκολο μου φαίνεται αυτό Βάσω μουVaso έγραψε:Bαλάκι, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά συνήθως ερωτεύεσαι τον εαυτό σου στον άλλον!
Αυτό που σε ελκύει είναι αυτό που τελικά χρειάζεται να δεις σε σένα!
Ο ακαριαίος έρωτας, δεν σου δίνει καν το χρόνο να εντοπίσεις κανένα κριτήριο εσωτερικά, παρά μόνο τα εξωτερικά φαινόμενα...
Και μετά, ανακαλύπτεις ότι ο άλλος δεν έχει όλα αυτά που θα ήθελες να έχει σαν άνθρωπος!
Δεν θέλεις να αγαπάς, απλά, τον άλλον σαν άνθρωπο, όπως όλους τους υπόλοιπους μεν, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι σαν άνθρωπος δεν σου κάνει...
Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο κομμάτι, αλλά ακόμα και αν διαπιστώσουμε ότι τελικά δεν μας κάνει σαν άνθρωπος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εξακολουθήσουμε να τον αγαπάμε...
Vaso έγραψε:Η συντροφική σχέση, για να είναι σε ωριμότητα συντροφική και ερωτική, χρειάζεται να την προσεγγίσουμε γνωρίζοντας τι θέλει η Ψυχή μας να εμπειριώσει...
Αλλιως ο χρόνος θα κάνει την φυσική του εργασία, που είναι μόνο φθοροποιός!!!