Μαιρη έγραψε:Σου αρεσει η οικογενεια και εισαι αισιοδοξος αλλα λιγο κλειστουλης δε βγαζεις πολλα προς τα εξω
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιαννακη μην αγχωνεσαι...παντου χρειαζεται μια φωτια με νταλα ηλιο, κατακαλοκαιρο και 40 βαθμους εξω.....πως κανεις ετσι??
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Καλησπέρα, δεν ήξερα που θα μπορούσα να βάλω το link και έτσι αποφάσισα να το τοποθετήσω εκεί που σίγουρα θα μπουν όσοι περιηγηθούν στο φορουμ.
Εάν ενοχλεί μπορείτε να το κατεβάσετε.
Πρόκειται για εκστρατεία ευαισθητοποίησης κι ενημέρωσης σχετικά με την κακοποίηση των παιδιών, είναι από το blog «Το χαμομηλάκι».
Υ.Γ. κατάλαβες Danny γιατί είναι απολύτως απαραίτητη η καλημέρα που θα διαλύσει τις χαμηλοκραδασμικές ενέργειες? Δεν πρόκειται για ανέβασμα δόνησης, ποιος ασχολείται με τέτοια?