ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Σκαει στο φαναρι ενα μωρο πανω σε μια μηχανη σουπερ....το καρταρω(κανω κορτε για υτους που δεν καταλαβαν..), του στελνω φιλακια και γυρναει και με κοιταει..ηταν μοιραιο!!!!!!!!!!
love at first sight!!!!!!!
θελω απεγνωσμενα μια βολτα με τη μηχανη σου μαδρυ!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εμμανουελαααα ....
ηταν 1st love με lazer...καθοτι και τα 2 μωρα (κι εγω τετοιο ειμαι? .. )φοραγαμε γυαλια ηλιου καταμαυρα ..οποτε το βλεμμα διαπερασε και το τζαμι
Βολτα θες μονη σου εννοεις
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Μαδρακο οχι μονη μου...οταν θα παρω το διπλωμα θα μου τη δωσεις....
ΝΑ με πας εσυ θελω.......
Σφαιρουλα ειχα παλια μηχανη αλλα απο τοτε που γεννηθηκε ο Θεμης ειπα να το περιορισω σε παπακι για να του δωσω περισσοτερες πιθανοτητες να εχει εν ζωη τον μπαμπα του