Καλημερα, καλημερα!!!
Καλο σεμιναριο!!! Αντε, οπου ναναι φτανει ο καιρος να παρακολουθησω και γω το δικο μου. Δεν βλεπω την ωρα γι αυτο!!!
Φιλια σ'ολους
καλα λεμε...δεν υπαρχει ..μολις γυρισα απο καφε και ΑΒ οπου πηρα αυτα τα φυστικια που τρωει ο Γκουφη....φοβερα!..αλλα ειναι τοσο σκληρο το κελυφος που τα σπαω με μια πενσα ...δεν υπαρχει λεμε ...μ@@@ο εχει γινει το χαλι
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Madraoulas έγραψε:καλα λεμε...δεν υπαρχει ..μολις γυρισα απο καφε και ΑΒ οπου πηρα αυτα τα φυστικια που τρωει ο Γκουφη....φοβερα!..αλλα ειναι τοσο σκληρο το κελυφος που τα σπαω με μια πενσα ...δεν υπαρχει λεμε ...μ@@@ο εχει γινει το χαλι
Efthimia έγραψε:Καλημερα, καλημερα!!!
Καλο σεμιναριο!!! Αντε, οπου ναναι φτανει ο καιρος να παρακολουθησω και γω το δικο μου. Δεν βλεπω την ωρα γι αυτο!!!
Φιλια σ'ολους
Ευθυμίτσα, πότε θα το κάνεις? Ρωταω για να συναντηθούμε και να σε γνωρίσουμε!
υ.γ...Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΣΠΑΣΤΑ
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπέρα παιδάκια
Το μυαλό μου τρυγυρίζει στο
σεμινάριο και στα αγαπημένα μας κορίτσια.
Να περάσετε όπως εμείς και ακόμα καλύτερα.
Ευλογημένες ώρες
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Gilda μου θα παρακολουθησω δυο σεμιναρια. Τον 1ο επαναληψη με τη Βασω στις 21 και 22 Φεβρουαριου και τον 2ο στις 7 και 8 Μαρτιου.
Να εισαι καλα και σ'ευχαριστω!!!