ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Σας ευχαριτω πολυ ....
Με τα ραμματα στο κεφαλι εφυγε να παει για καφε...Εκει λεει ειχε ξεκινησει να παει και εκει θα παει...
Δεν ακουει κανενα μας αυτο το παιδι .Προκαλει τους παντες και τα παντα ,ακομα και την ιδια τη ζωη..
εχω ενα στομαχι σαν τσιμεντολυθο τωρα...αλλα δε μου μενει τιποτα αλλο παρα να διξω εμπιστοσυνη στις αποφασεις τους και να μη τους μεταδινω τις ανασφαλειες μου
Με τα ραμματα στο κεφαλι εφυγε να παει για καφε...Εκει λεει ειχε ξεκινησει να παει και εκει θα παει...
Δεν ακουει κανενα μας αυτο το παιδι .Προκαλει τους παντες και τα παντα ,ακομα και την ιδια τη ζωη..
εχω ενα στομαχι σαν τσιμεντολυθο τωρα...αλλα δε μου μενει τιποτα αλλο παρα να διξω εμπιστοσυνη στις αποφασεις τους και να μη τους μεταδινω τις ανασφαλειες μου
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- Madraoulas
Μαρακι 'σιδερενιο' το παλικαρι σου ευχομαι!ksan8oula έγραψε: Δεν ακουει κανενα μας αυτο το παιδι .Προκαλει τους παντες και τα παντα ,ακομα και την ιδια τη ζωη..
Δεν ξερω αν ειναι καταλληλη ωρα αλλα τωρα που ειδα το παραπανω θα στο πω....
εχεις σκεφτει οτι ο γιοκας σου ειναι το αλλο 'ακρο' εντελως αντιθετα απο εσενα?
εσυ ακους την οικογενεια σου?
τους προκαλεις με τους φοβουσ σου?
εμπιστευεσαι τις αποφασεις τους και να βγεις απο το καβουκι σου?
μηπως τους μεταδιδεις τελικα τις ανασφαλειες σου αθελα σου?
μη μου απαντησεις...ν αναρωτηθεις μονο....παντα με αγαπη

ισως ο γιος σου κι εσυ κανετε ισορροπια σ αυτη την οικογενεια..στεκεστε στα δυο ακρα τωρα για να ισορροπησετε!!
..αρα αν πλησιασεις τους φοβους σου αυτοματα η ζυγαρια θα γυρει προς το μερος του και αυτοματα θα ερθει και αυτος προς εσενα για να ισορροπησει το θεμα παλι ...ωσπου σιγα-σιγα να φτασετε στο κεντρο με απολυτη ισορροπια
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπέρα μωράκια!!!περαστικά Μαράκι!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα γλυκούλια
Περαστικά στο αντράκι σου Μαρία.
Μόνο τώρα κατάφερα να μπω ,
πολλή δουλειά σήμερα,
μου λείψατε

Περαστικά στο αντράκι σου Μαρία.
Μόνο τώρα κατάφερα να μπω ,
πολλή δουλειά σήμερα,
μου λείψατε

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα