ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

=)) =)) =)) =)) Ναι, μάλλον έκαναν λάθος που ρώτησαν... Πολύ καλό, πάρα πολύ καλό! Φαντάζομαι την έκπληξή τους, θα 'μειναν με το στώμα ανοιχτό και ακόμη περισσότερες απορίες... =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το πιο καλό είναι ότι ξέχασαν τον καυγά τους και η συζήτηση είχε άλλη τροπή, άλλο ενδιαφέρον και φυσικά...άλλη διάρκεια, από το να είχα απλά διευθετήσει την διαφωνία τους, με μία ακόμα επιλογή...

Δηλαδή, αν τους έλεγα πχ., αυτό είναι λουλακί, έτσι απλά, κανείς δεν θα είχε κατανοήσει τίποτα! :-D :-D :-D

Αν δε, έκανα το λάθος να επιλέξω μια άποψη από τις δύο, θα συνεχιζόταν επί μακρού η ένταση...

΄Ομως οι περισσότεροι άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο επικοινωνούν, γιατί τους λείπει η δραστηριοποίηση του "θύμου αδένα", που αποτελεί κέντρο της ενσυναίσθησης και της ικανότητας να συνθέτεις...

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε: ΄Εχετε δει ανθρώπους να επιμένουν για ένα χρώμα και να τσακώνονται?

Ο ένας έλεγε "είναι τυρκουάζ" και ο άλλος επέμενε ότι "είναι σιέλ"...
Ναι, σαν τότε που είδα 2 ξαδερφια να τσακώνονται για το αν "εκείνο το σκεύος" ήταν κύπελο ή ποτήρι!

Περιττό να πούμε ότι ήταν και τα 2.! :))
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) σκέψου να ρωτούσαν τίποτ' άλλο δηλαδή. :P :P
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Θέλω πάρα πολύ να πάω εκδρομή στο Πήλιο :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τους εξήγησα ότι βλέπουν το μπλε χρώμα με την υποκειμενική αντίληψη της σύνθεσης μιας ευρύτερης γκάμας χρωμάτων που απαρτίζουν τις ποικιλίες του μπλε.
Ο φυσικός εγκέφαλος δεν έχει δυνατότητα να συνθέσει, έχει μόνο την δυναμική να το κάνει, αλλά χρειάζεται να εξασκηθεί γι' αυτό.
Γι' αυτό κανένα χρώμα δεν είναι ποτέ ίδιο στους οφθαλμούς ενός φυσικού ανθρώπου!
Αν δούμε πχ. ένα μπλε, που θεωρείται από ΄τα βασικά σε ένα χρωματολόγιο, (μαζί με το κίτρινο και το κόκκινο), δεν θα είναι ποτέ το ίδιο σε μια ευρύτερη χρήση (είτε αφορά τα υφάσματα, είτε αφορά τις εκτυπώσεις, είτε αφορά την Φύση)
Πόσο μάλλον όταν αναμιγύνεται με κίτρινο, που δημιουργεί τις τυρκουάζ αποχρώσεις, ή με λευκό που δημιουργεί τις σιελ...

Αυτή η έλλειψη ικανότητας σύνθεσης μιας ευρύτητας αντιλήψεων δημιουργεί και την υποκειμενική άποψη για κάθε τι, από τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου έως το σπίτι που μένουμε...

Η σύνθεση της πληροφορίας που δίνεται στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβάνει πεδία που δεν είναι φυσικά αντιληπτά από τον άνθρωπο και έτσι ουσιωδώς ανύπαρκα και αυτό είναι εργασία της ενόρασης, που συν-εργάζεται με τις ενέργειες σε άλλες συχνότητες, πιο λεπτοφυείς.
Πολύ καλό.. :D
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θελω οι χειροτεροι μου φοβοι να μην βγουνε αληθινοι σημερα,μετα τιποτα δεν θα ειναι ιδιο για μενα. :-(
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:-? :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Τι έγινε Τασούλη;; :-( >:d< >:d<
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τάσο???? :-? :-?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Που εισαι βρε Τασουλη, ολα καλα?
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:-( :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Τασούλη :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι "ΤΥΧΑΙΟ"... :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Θα δειξει @};-

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”