Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Μεσα απο την Ψυχη μου Αγαπημενες μου,που δεν γνωριζει λογια παρα μονο συναισθημα..Σας Ευχαριστω γι'αυτη την Ενοτητα..γι'αυτη την Αγαπη και τη Σοφια των Ψυχων μας που συναντηθηκαν..γι'αυτο το κενο που γεμισε απο τον Εαυτο μου αλλα και απο τη καθε μια σας..γι'αυτη τη μνημη της Φιλιας που δεν γνωριζει προσωπα..μονο τη φλογα της Ψυχης!
Ευχαριστω γι'αυτη τη πλευρα του Ερωτα που δεν ειχα γνωρισει ποτε!!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
κοριτσια Βασω.... τι να πω, ειναι τοσο γεματη η Ψυχη μου, αυτη την τροφη ζητουσε, ετσι μονο χορταινει..... με αυτη την Αγαπη, την Αγκαλια του θεου μονο Ευχαριστω
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Ένα Ευχαριστώ... πολλές φορές μου έχει φανεί ότι ακούγεται λίγο... Βγαίνει όμως από την καρδιά μας με αυθεντικότητα και αλήθεια και δεν παραμένει μια απλή λέξη. Έχει άλλη δόνηση και το νιώθουμε μέσα μας, να ανοίγει όλα τα "παράθυρα" για να μπει η Αγάπη.
Αυτό το τριήμερο κομμάτια της καρδιάς μου ενώθηκαν μαζί και έγινε μια μεγάααλη που έλιωσε στην Αγάπη, στην Ενότητα, στην Αλήθεια, στο Θεό....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Είναι φορές που οι λέξεις δεν είναι ικανές να περιγράψουν όλα αυτά που νιώθει η καρδιά...όμως ξέρεις πως όταν τις διαβάζουν οι Φίλοι της Ψυχής σου πίσω απ΄αυτές νιώθουν την αλήθεια τους. Θέλω κι εγώ να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλα όσα βιώνω και μαθαίνω απ΄την αρχή μαζί σας. Ευχαριστώ, γιατί ανάμεσά σας ένιωσα βαθιά μέσα στην καρδιά μου το "Ανήκω" που δεν έχει να κάνει με τόπο, ούτε με χρόνο αλλά με ουσία. Ένιωσα βαθιά μέσα μου ότι "πατρίδα" μου είναι η Ουσία της Αγάπης και της Σοφίας και κάθε βήμα μου δίπλα σας με Ενώνει όλο και περισσότερο μαζί της. Μέσα στην αγκαλιά σας ένιωσα να ρέει Χαρά μέσα μου ακόμα και όταν αποχωριζόμασταν στο τέλος του σεμιναρίου, γιατί ξέρω καλά πια πως δεν έχει αντίο ο λόγος που ένωσε όλους εμάς μέσα σε μια μεγάλη αγκαλιά. Ευχαριστώ.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!