ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλα το λενε τα καλαντα...

...βαστα εικονα και ...χαρτι!!!!

και το ειχα μια απορια τοσα χρονια!!!

το σοφτεξ εννοουσαν!!!!

Εικόνα

Γαβριήλ αστειακια κανουμε ε? δεν μας παρεξηγεις..? :-ss :-ss :-ss
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

[quote="silver29"]το σοφτεξ εννοουσαν!!!![quote="silver29"]

Γιάννη, ... ΑΓΓΕΛιόσημο ... πληρώσαμε? O:-)
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

=)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Χμ ....
Απορια......το brb σημαινει <λενε> επιστρεφω.Ξερει κανεις να μου το αναλυσει???

Το -ok- ξερω ,βγαινει απο το ελληνικο <ολα καλα> μπουα χαχαχαχα =))

Ας ριξω μια ματια παλι σε πιο τοπικ μπηκα :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Brb=Be right back δηλαδή επιστρέφω αμέσως

Όταν επιστρέψεις όμως να περιμένεις και συνέχεια γιατί ο άλλος θα σου πετάξει ένα... wb που σημαίνει welcome back δηλαδή καλωσήρθες

Αλλά επειδή δε θα σ' αφήσουμε έτσι, εσύ θα του πετάξεις ένα ty που σημαίνει thank you, δηλαδή ευχαριστώ ;)

Όχι, θα μας πετάνε δηλαδή ένα brb και καθάρισαν! Όχι, έχουμε κι εμείς τα κόλπα μας, πώς θα γίνει τώρα;!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

:)) :)) :)) :)) >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:roll: :roll: :roll: :roll: :-B 8-} 8-} 8-} 8-} =)) =)) =)) =)) =)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Θέλω να εκφράσω τα κόμπλεξ μου (έστω, μερικά από τα πολλά που με χαρακτηρίζουν) :roll:

Είμαι απόλυτα αρνητική στους απόλυτους ανθρώπους.

Είμαι ρατσίστρια με τους ρατσιστές.

Δεν μου αρέσει το λαχανί, το ροζ, το πορτοκαλί και το κίτρινο.

Δυσκολεύομαι πολύ να συγχωρέσω (ιδικά όταν προσπαθούν να βλάψουν εμένα ή τα αγαπημένα μου πρόσωπα με ιδιοτελή σκοπό... Και την αχαριστία).

Τα συναισθήματά μου είναι ανώριμα και το ξέρω. Δεν θέλω όμως ακόμα να τα διαχειριστώ με αυτό που αναγνωρίζω ως "τον καλύτερο για μένα τρόπο". Θέλω απλά να τα εκφράζω με όποιον τρόπο μου βγαίνει, έστω και αν είναι αρνητικό για άλλους ή έστω και αν δεν είναι πραγματικά λειτουργικό για κανέναν. Για την ώρα, αυτό νιώθω ως ανάγκη μου.

Δεν μου αρέσει να με προσφονούν με υποκοριστικά όπως Σοφάκι, Σοφούλα, γλυκούλα, μωράκι (Heaven Forbid!), αγαπούλα κτλ κτλ. Ντάξει, κυρίως το μωρό/μωράκι/μωρουλίνι κτλ xD Αλλά το Σοφία ή το Wisdom είναι μια χαρά.
[Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τα υποκοριστικά και τα επίθετα τέτοιου τύπου... Ζητώ συγνώμη αν κάποιος το πάρει προσωπικά, δεν είναι δικό του το πρόβλημα, προφανώς, δικό μου είναι. Αν θα αλλάζω γνώμη θα φανεί στην συνέχεια... I work on that one]

Δεν μπορώ την κριτική. Σε αηδιαστικό βαθμό ομως... Μπορώ την γνώμη του άλλου, αν ξέρει να την εκφράζει, αλλά όχι την διαδικασία του να μου περάσει "αυτό ως καλύτερο/σωστότερο/ομορφότερο/λογικότερο" κτλ. Και δίκιο να έχει. Δεν με ενδιαφέρει. Έτσι απλά.

... Αυτά για τώρα... Αν θυμηθώ και άλλα μπορεί να επιστρέψω...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν μου αρέσει να με προσφονούν με υποκοριστικά όπως Σοφάκι, Σοφούλα, γλυκούλα, μωράκι (Heaven Forbid!), αγαπούλα κτλ κτλ. Ντάξει, κυρίως το μωρό/μωράκι/μωρουλίνι κτλ xD Αλλά το Σοφία ή το Wisdom είναι μια χαρά.
επειδή είναι ο δικός μου τρόπος εκδήλωσης τρυφερότητας, σου ζητώ συγνώμη που τον εξέφρασα, με άβολο για σένα τρόπο, Σοφία! :-(

Καλά κάνεις και το διευκρινίζεις, γιατί οι προσωπικές προτιμήσεις είναι θέμα σεβασμού για μένα! :x :x

΄Οσο γι' αυτό...
Μπορώ την γνώμη του άλλου, αν ξέρει να την εκφράζει, αλλά όχι την διαδικασία του να μου περάσει "αυτό ως καλύτερο/σωστότερο/ομορφότερο/λογικότερο" κτλ. Και δίκιο να έχει. Δεν με ενδιαφέρει. Έτσι απλά.
εξαρτάται πάντα από εσένα, το πως θα πάρεις την γνώμη που εκφράζει κάποιος άλλος, εκτός κι αν η συζήτηση είναι εντελώς διαπροσωπική.
΄Ομως στο λέω (περισσότερο για να σε προφυλάξω από άνώφελες παρεξηγήσεις) ότι αν κάποιος εκφράσει την γνώμη του σε κάποιον τομέα που εσύ έχεις ευαισθησία, όπως και να το εκφράσει "σωστά" ή "λάθος" κατά την άποψή σου, εσύ "λάθος" θα το πάρεις, μια και η προσωπική αντίληψη συλλαμβάνει περισσότερο σαν "αρνητικό" κάτι που δεν την βολεύει...

Γι' αυτό προφύλαξε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από συζητήσεις που νιώθεις ότι μπορεί να σε θυμώσουν, γιατί θεωρητικά επεισέρχονται σε κάποιους τομείς που για σένα είναι ακόμα ευαίσθητοι στην επεξεργασία!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Σοφία, μήπως είσαι απόλυτη σ' αυτά που λες και ρατσίστρια με τον εαυτό σου; :P :P :P

Οκ, πέρα από την πλάκα, γιατί να είναι πρόβλημα η προτίμηση στα χρώματα; Και μένα δε μου αρέσει το πράσινο αλλά ποτέ δεν έχω σκεφτεί ότι έχει να κάνει με κόμπλεξ.

Επίσης δε μου αρέσουν οι απόλυτοι άνθρωποι και η κριτική για την κριτική, όπως και τόσα άλλα πράγματα. Έχω μια γνωστή που όοοοο,τι και να της πεις, θα στο βγάλει ξινό γιατί θα ψάξει να βρει κάτι αρνητικό να σου πει και θα επιμένει κιόλας ότι την πάτησες ή ότι έχεις λάθος κλπ. Αλλά αποφάσισα ότι αυτό είναι δικό της πρόβλημα που δεν μπορεί να δει τίποτα καλό πουθενά, ή που προσπαθεί να κάνει τους άλλους να αιστανθούν άσχημα...για να αιστανθεί αυτή υπεράνω.

Επίσης καλό είναι που μας είπες για τα υποκοριστικά. Ίσως να σε έχω φωνάξει κι εγώ με υποκοριστικό, θα το προσέχω όμως.

Γιατί όμως δε σ' αρέσει; Ίσως παλιότερα σε φώναξαν άτομα έτσι τα οποία σου έβγαζαν υποκρισία; Εμένα μου αρέσει το Μαράκι, αν και από κάποιους ανθρώπους ακούγεται τόσο υποτιμητικό το υποκοριστικό...

Παλιότερα είχα μπει σε ένα φόρουμ με γενική θεματολογία πράγμα που μου άρεσε, όμως είχα δει κάποια άσχημα. Χαιρετιζόντουσαν όλες με υποκοριστικά, όμως υπήρχε μια που το έπαιζε αρχηγός, μια κολλητή της που την υποστήριζε ό,τι και να έλεγε και οι υπόλοιπες κρέμονταν απ' τα χείλη της και σιωπούσαν όποτε η πρώτη αποφάσιζε να τους κρίνει. 'Εκανε συνεχώς κριτική και στα δίχτυα της έπεσα και γω όταν ανακάλυψε ότι δεν ήθελα να βάλω φώτο ή ότι δε συμφωνούσα με τη λογική του facebook. Έγινε μια στιχομυθία όπου η καθεμία είπε τη γνώμη της, όμως δεν είχε συνηθίσει να ακούει κι άλλες γνώμες πέρα από το 'δίκιο έχεις' και μου κόλλησε την ταμπελίτσα της περίεργης που νομίζω ότι με κυνηγάει το FBI και που δεν παίρνω από αστεία. Μέσα στη βροχή με τα υποκοριστικά, έδειχνε να είμαι η μόνη που έβλεπα καθαρά ότι όταν απαντάς σε κάτι που σου λέει είσαι παρεξηγιάρα, ενώ όταν σου απαντά εκείνη, πρέπει να το δεχτείς γιατί είναι καλαμπούρι (όταν τη στρίμωξα είπε ότι είναι η γνώμη της και τη λέει σταράτα). Όταν πια έφτασε ο κόμπος στο χτένι, πριν να κλείσω το λογαριασμό μου της είπα καθαρά τη γνώμη μου γι' αυτήν, προσθέτοντας στο τέλος "και μην ξεχνάτε τα -άκι στο τέλος των ονομάτων!" :)) Δε λέω ότι εγώ έχω ξεπεράσει τα προβλήματά μου, αλλά πότε πότε κάτι τέτοια παιδάκια πρέπει να βρίσκουν το μάστορή τους.

Αυτό για τη συγκεκριμένη περίπτωση όμως. Με το σωστό τρόπο, από τους σωστούς ανθρώπους, τις σωστές στιγμές (σπάνιο, δε λέω), τα -άκι για μένα είναι μουσική! :x :x
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

΄Ομως στο λέω (περισσότερο για να σε προφυλάξω από άνώφελες παρεξηγήσεις) ότι αν κάποιος εκφράσει την γνώμη του σε κάποιον τομέα που εσύ έχεις ευαισθησία, όπως και να το εκφράσει "σωστά" ή "λάθος" κατά την άποψή σου, εσύ "λάθος" θα το πάρεις, μια και η προσωπική αντίληψη συλλαμβάνει περισσότερο σαν "αρνητικό" κάτι που δεν την βολεύει...
Για μένα η σωστή έκφραση είναι όταν δεν περιλαμβάνει κριτική. Δηλαδή απλά εκφράζει μια άποψη διαφορετική από την δική μου, έχει μια ξεκάθαρη θέση και στάση, λέει τα επιχειρήματα/εμπειρίες κτλ αλλά σέβεται ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις στο θέμα και δεν τις "απορρίπτει" ως μη αληθείς και λάθοςι. Καλό είναι αυτό να εκφράζεται πάντα, γιατί ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιο θέμα είναι ευαίσθητο για κάποιον. Κρίμα δεν είναι η καλή πρόθεση να μην φανερώνεται ξεκάθαρα? Γιατί να μπούμε στην διαδικασία της άμυνας, από φόβο μην κριθούμε, ενώ απλά θέλουμε να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη? Μπορεί να γίνει με πολύ ωραίο τρόπο... Αλλά λίγοι μπορούν να τον αναγνωρίσουν, κατά την άποψή μου.
Σοφία, μήπως είσαι απόλυτη σ' αυτά που λες και ρατσίστρια με τον εαυτό σου;
Σαφώς :D Είναι η δόση υπερβολής που πρέπει να δώσω σε αυτά τα θέματα.

Το γιατί με πειράζουν τα χαριτωμένα υποκοριστικά... Μεγάλη ιστορία... Μια άλλη φορά :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις στο θέμα και δεν τις "απορρίπτει" ως μη αληθείς και λάθοςι
Συμφωνώ μαζί σου! Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια, κι αυτό κι αν το ξέρουν λίγοι!

΄Εχετε δει ανθρώπους να επιμένουν για ένα χρώμα και να τσακώνονται?

Ο ένας έλεγε "είναι τυρκουάζ" και ο άλλος επέμενε ότι "είναι σιέλ"...

Και κάνανε το λάθος να με ρωτήσουνε... :)) :)) :)) :))

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ωχ! :D
Και ηταν λουλακι εεε?? ! 8) 8)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:)) :)) :)) :))

όχι βέβαια...

Τους εξήγησα ότι βλέπουν το μπλε χρώμα με την υποκειμενική αντίληψη της σύνθεσης μιας ευρύτερης γκάμας χρωμάτων που απαρτίζουν τις ποικιλίες του μπλε.
Ο φυσικός εγκέφαλος δεν έχει δυνατότητα να συνθέσει, έχει μόνο την δυναμική να το κάνει, αλλά χρειάζεται να εξασκηθεί γι' αυτό.
Γι' αυτό κανένα χρώμα δεν είναι ποτέ ίδιο στους οφθαλμούς ενός φυσικού ανθρώπου!
Αν δούμε πχ. ένα μπλε, που θεωρείται από ΄τα βασικά σε ένα χρωματολόγιο, (μαζί με το κίτρινο και το κόκκινο), δεν θα είναι ποτέ το ίδιο σε μια ευρύτερη χρήση (είτε αφορά τα υφάσματα, είτε αφορά τις εκτυπώσεις, είτε αφορά την Φύση)
Πόσο μάλλον όταν αναμιγύνεται με κίτρινο, που δημιουργεί τις τυρκουάζ αποχρώσεις, ή με λευκό που δημιουργεί τις σιελ...

Αυτή η έλλειψη ικανότητας σύνθεσης μιας ευρύτητας αντιλήψεων δημιουργεί και την υποκειμενική άποψη για κάθε τι, από τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου έως το σπίτι που μένουμε...

Η σύνθεση της πληροφορίας που δίνεται στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβάνει πεδία που δεν είναι φυσικά αντιληπτά από τον άνθρωπο και έτσι ουσιωδώς ανύπαρκα και αυτό είναι εργασία της ενόρασης, που συν-εργάζεται με τις ενέργειες σε άλλες συχνότητες, πιο λεπτοφυείς.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”