ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Παρθένος (στο ζώδιο για να μην παρεξηγηθώ) είσαι Μαράκι?
Λοιπόν...΄
Δεν καθαρίζουν με οινόπνευμα τα χέρια τους μετά από κάθε χαιρετισμό...
Δεν χρειάζονται τάξη και πεντακάθαρα ρούχα, συρτάρια τακτοποιημένα και αστραφτερό σπίτι...
και κυρίως...
δεν λειτουργούν με την λογική...
γι' αυτό τον λόγο, τα παρθενάκια δεν μπορούν να είναι και νεραϊδούλες, γιατί το δάσος θα χάσει την μαγεία του, αφού τα παρθενάκια θα είναι με το άζαξ στο χέρι...

Λοιπόν...΄
οι νεράιδες δεν χρειάζεται να πλύνουν τα χέρια τους σχολαστικά πριν φάνε...δε μας λέτε τώρα γιατί εμεις τα παρθενάκια δε μπορουμε να ειμαστε και νεραιδουλες
Δεν καθαρίζουν με οινόπνευμα τα χέρια τους μετά από κάθε χαιρετισμό...
Δεν χρειάζονται τάξη και πεντακάθαρα ρούχα, συρτάρια τακτοποιημένα και αστραφτερό σπίτι...
και κυρίως...
δεν λειτουργούν με την λογική...
γι' αυτό τον λόγο, τα παρθενάκια δεν μπορούν να είναι και νεραϊδούλες, γιατί το δάσος θα χάσει την μαγεία του, αφού τα παρθενάκια θα είναι με το άζαξ στο χέρι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπερούδια σας!!
Είμαι ένα ολόφρεσκο μέλος!! Μόλις με βγάλανε από το φούρνο και είπα να συστηθώ...έτσι για τα καλωσορίσματα!! Α.. ναι...παρεπιπτόντως....αν και ....Παρθενάκι θα μπορούσα κάλιστα να είμαι και νεραιδούλα αφού ....η λέξη τάξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου!!! Εχω ωροσκοπο νερού, (Καρκίνο) Οπότε βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και θα καταλάβετε!!!!
Καλώς σας βρήκα Ρεικοπαρεούλα!!
Είμαι ένα ολόφρεσκο μέλος!! Μόλις με βγάλανε από το φούρνο και είπα να συστηθώ...έτσι για τα καλωσορίσματα!! Α.. ναι...παρεπιπτόντως....αν και ....Παρθενάκι θα μπορούσα κάλιστα να είμαι και νεραιδούλα αφού ....η λέξη τάξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου!!! Εχω ωροσκοπο νερού, (Καρκίνο) Οπότε βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και θα καταλάβετε!!!!